Isin özeti;
Aynen kuzum hesap çok basit aslında. Herkes kilosunun baş rakamından bir fazlasını versinIsin özeti;
60 kilo alti 600
60 -70 arası 700
70 -80 arası 800
80- 90 arası 900 vermeli
Tamam kaptan bu hafta bulgur yok fark ettim çok yemişim bulgur kahvaltı en erken 10 da oluyor ya anca yapıyorum sporu gündüze çektim akşam happy 1 mil yapacağımBence çok fazla bulgur var nerdeyse her gün yemişsin. Latte expresso bunlar kalorisi yüksek değil mi. Bilmiyorum ama ben öyle diye biliyorum. Bu hafta akşam kuruyemiş de yeme onun yerine protein koy. Sporu erken saatte yap bütün gün metabolizman çalışsın. Kahvaltıyı 9 u geçirmemeye çalış. Ben aksilik olmadığı surece geçirmem.
sus susKızlar herkes mezun olmak için acele ettiğimi söylüyo.. daha 7 kilom var kızlar 75e.. mezun olsam bile bi yere gitmiyorum ki.. ama şöyle bi durum var.. diyelim ki ben 68 kilo oldum şükür. . Ama o kiloyu korumak ta önemli. . Bide diyet yapmak biliyorsunuz ki çok zor bi süreç.. 6 aydır diyetteyim ve bugün itibariyle tam 20 kilo verdim.. yoruldum arkadaşlar. . Allahın izniyle kurbana kdr 75 kilo olup mezun olmak ve bi süre sabitlemek için uğraşmak istiyorum.. sonrasında baktım daha da zayıflamak istiyorum hedef kilomu 68 yapıp yeniden listeye girerim
ne değişti ben anlamadım ben yine -700excel bozulmuş
seninkini doğru yapmışım demek kine değişti ben anlamadım ben yine -700
ben sadece kendiminkini kontrol etmişimseninkini doğru yapmışım demek ki
bazılarınınkinde yanlışlık vardı da
Eklediydim canim benhahahahah geri dön silyyyyy
heee doğru ay spor listesinde görmedim ama. ne kadar yürüyüş yaptıydın ekleyelim.
Malesef canim aslinda 2kilo ustunde artidaydim ole bir kacamak yapmistim duse duse buraya kadar indiArtıda mısın canım
Buradayim canim geldim sabah komsularla kahvalti ettik sonra kahve ictik aabah kahvaltimla kaldim daha yemedim yemiycem bugun daha aksam uzeride apor yapatim
Zortimin menüsü yıkılıyooooorrrr açılın haftayanın birincisi zortisi menü verdiBen yemeğimi yedim menümü verebilirim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı 12,00: 2 has yum 3 zeytin kk peynir
1 olgunlasmamis kayısı
Domates salatalık maydanoz
Ara türk kahvesi
Ara küçük kase çerez çekirdek ağırlıklı
Akşam 16,15: 3 köfte 2 bardak ayran
Bol semizotlu salata
Ara 18,00: türk kahvesi 1 hurma
Bitki çayları 2,5 litre su
Sporu yapınca yazacam
bence de canım haftaya daha da güzel olacakKizlar bence takim olarak guzel bi hafta olmus. Herkes emek vermis belli.
Ben herkesi kutluyorum
Canımmm benim emeğine sağlık senindeKIZLAR HERKESİN %1 HEDEFLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA
Eki Görüntüle 2024053
Bu tabloya baktığımızda aslında hiç ama hiç zor olmadığını görüyoruz. Herkes kendisine ve ortisine baksın not alsın ona göre yol alalım. Bu tablo çok şey anlatıyor. Düşünsenize en fazla verecek kişi bile 0.8 vermeli. Bu kadar kolay aslında.
Bu arada bu hafta %1 hedeflerini tutturan
1-Anka
2-hippotalamus
3- @florence_N
4-kelekkarpuz
5- @marselinda
6-prensesmat
7- @Sily
kocaman tebrikler kızlar. Darısı haftaya hepimizin başına inşallah!
ne demek piremsesim hedefi tuttur yeterCanımmm benim emeğine sağlık seninde
Bu takımı çoook sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?