İstiyorum canımcımKorhilalp mezun olmak istiyor musun?
Haklısın canım sana katılıyorumYani aslında şöyle kimseyle bi sorunum yok ama artı gelen atkadaşlara çok kızıyorumtamam bazı haftalar sabit olur yada ne bilim pazartesi artı olur.. 4 gün var cumaya.. bende pazartesi artı olup sırf takım için 4 gün kendimi tutuyorum. . Böyle olunca gerçekten motivasyonum düşüyor ve üzülüyorum.. tamam hepimiz kendimiz için kilo veriyoruz ama biz bi takımız arkadaşlar..
Bak işteKızlar yaaa dün unonun chialı tahıllı ekmeğini aldım. Öğle yemeğinde 3 dilim yedim az önce yine 3 dilim yedim. Yedikçe yiyesim geliyor. Durduramıyorum çok güzel.
Kızlar yaaa dün unonun chialı tahıllı ekmeğini aldım. Öğle yemeğinde 3 dilim yedim az önce yine 3 dilim yedim. Yedikçe yiyesim geliyor. Durduramıyorum çok güzel.
Kızlar yaaa dün unonun chialı tahıllı ekmeğini aldım. Öğle yemeğinde 3 dilim yedim az önce yine 3 dilim yedim. Yedikçe yiyesim geliyor. Durduramıyorum çok güzel.
Battı balık yan gider deyip kalanı yiyip spora vereyim diyorum kendimiBak iştene yapacaksın peki bu kaçamaga
Ellerine sağlık canımmmKIZLAR HERKESİN %1 HEDEFLERİ AŞAĞIDAKİ TABLODA
Eki Görüntüle 2024053
Bu tabloya baktığımızda aslında hiç ama hiç zor olmadığını görüyoruz. Herkes kendisine ve ortisine baksın not alsın ona göre yol alalım. Bu tablo çok şey anlatıyor. Düşünsenize en fazla verecek kişi bile 0.8 vermeli. Bu kadar kolay aslında.
Bu arada bu hafta %1 hedeflerini tutturan
1-Anka
2- @hippotalamus
3-florence_N
4- @kelekkarpuz
5- @marselinda
6- @prensesmat
7- @Sily
kocaman tebrikler kızlar. Darısı haftaya hepimizin başına inşallah!
Ellerine sağlık canımmm
Bende hayatımda ilk kez diyet yaptım ve 9 ay oldu hippo.bnde yoruldum artık.ama hiç korumaya geçmediğim için bilemiyorum. Bnce koruma döneminde de birbirimizin tecrübelerinden yararlanalım..Kızlar herkes mezun olmak için acele ettiğimi söylüyo.. daha 7 kilom var kızlar 75e.. mezun olsam bile bi yere gitmiyorum ki.. ama şöyle bi durum var.. diyelim ki ben 68 kilo oldum şükür. . Ama o kiloyu korumak ta önemli. . Bide diyet yapmak biliyorsunuz ki çok zor bi süreç.. 6 aydır diyetteyim ve bugün itibariyle tam 20 kilo verdim.. yoruldum arkadaşlar. . Allahın izniyle kurbana kdr 75 kilo olup mezun olmak ve bi süre sabitlemek için uğraşmak istiyorum.. sonrasında baktım daha da zayıflamak istiyorum hedef kilomu 68 yapıp yeniden listeye girerim
ben beceremiyorum meselaBende hayatımda ilk kez diyet yaptım ve 9 ay oldu hippo.bnde yoruldum artık.ama hiç korumaya geçmediğim için bilemiyorum. Bnce koruma döneminde de birbirimizin tecrübelerinden yararlanalım..
Bende hayatımda ilk kez diyet yaptım ve 9 ay oldu hippo.bnde yoruldum artık.ama hiç korumaya geçmediğim için bilemiyorum. Bnce koruma döneminde de birbirimizin tecrübelerinden yararlanalım..
Bence yağ yakarken biraz da kas yaptın. Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?Cumartesi
Sabah 12:00 valiz hazırlığı geç oldu
2 haşlanmış yumurta ile salata
3 zeytin peynir
Sütlü kahve
Akşam 18:30
Sütlü kahve ile yarım avuç ceviz
1 porsiyon patlıcan yemeği
1.5 bardak ayran
4 kaşık taze fasülye
Su 2 lt yi geçer
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
20 dağ tırmanışı
50 squat
50 mekik
25 er sağ sol mekik
25 er sağ sol bacak indirip kaldırma
20 jumping jack
75 sn wall sit
Pazar
1 avuç ceviz ile süt
Sabah sayılmaz öğlen 13:00
2 tavuk ızgara
3-4 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Akşam 19:00
1 büyük boy espresso
2 köfte
1 sajatalık
Geç olduğu için yemek yemedim artık
Spor 6000 adım
Su 2 lt ancak
Pazartesi
Sabah 10:30
Sucuklu yumurta
Domates Salatalık
Peynir
5 zeytin
Kabak çekirdeği
Akşam 17:30
Tarhana çorbası
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kayısı 1 erik
1 avuç kabak çekirdeği
50 mekik
25 sağ ve sol yan mekik
25 er iç dış bacak çalışması
50 squat
110 sn wall sit
50 sn plank
Salı
Lor peynirli omlet
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
Kabak çekirdeği
Öğlen 16:30
Ablamı iş yerine ziyarete gittik bir sürü şey yaptırmış çiğ köfte yedim 6-7 tane
Sonra Osmanlı şerbeti yaptırmış içtim bir bardak
Acayip şiştim
Akşam 19:00
1 porsiyon kuru fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 bardak cafe latte
Su 2.5 lt
20 dk dans
Çarşamba
1 yumurtalı menemen
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım şeftali
Akşam 18:00
Taze fasülye 1 porsiyon
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Perşembe
Sabah 11:00
Menemen
Salatalık peynir
3 zeytin
4 kayısı
Çekirdek 1 avuç
Akşam 17:15
1 tabak kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 10 bin adım
Anka @MiuLego kızlar yorum istiyorum neden az gitti benden
Sakin ha kaptan sakince ekmegi kaldir ve bir daha acmabana itiraz eden olmamış ben kalanları yiyip kendimi spora vereceğim
Bu gidişle herkes beni geçecekmezun olmak istediğini ekledim canım tebrik ederim mezuniyetini inşallah hep bu kilolarda kalır almazsın bi daha
3. mezunumuzu verdik. sıratevafuk55 de sonra darısı hepimize inşallah
bana itiraz eden olmamış ben kalanları yiyip kendimi spora vereceğim
Diyete başladığımdan beri bir şekilde az da olsa yaptım günlükBence yağ yakarken biraz da kas yaptın. Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?
Tebriklermezun olmak istediğini ekledim canım tebrik ederim mezuniyetini inşallah hep bu kilolarda kalır almazsın bi daha
3. mezunumuzu verdik. sıratevafuk55 de sonra darısı hepimize inşallah
Yemedim canım şaka yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?