- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kız sen çok espirilisin sankiSpordan çıktım k...m dan ter akıyor her bi yerimden
İnanmıyorum.. herkes düşmüş bu hafta.. belki eksi gelenler olmasaydı birinci olurduk0.864 ile 5. takım
Bizim ortalama kaç?İnanmıyorum.. herkes düşmüş bu hafta.. belki eksi gelenler olmasaydı birinci olurduk
Yok eylül sabit gelse bile olamıyorduk. Sağlık olsun. Başka eksi gelen yok zaten.İnanmıyorum.. herkes düşmüş bu hafta.. belki eksi gelenler olmasaydı birinci olurduk
Ayy çok teşekkür ederim kaptancım.senin de emeğin var üzerimde..sağol canımmezun olmak istediğini ekledim canım tebrik ederim mezuniyetini inşallah hep bu kilolarda kalır almazsın bi daha
3. mezunumuzu verdik. sıratevafuk55 de sonra darısı hepimize inşallah
Teşekkür ederim canımm darısı başınıza
Sağlık olsun diyelim..inşallah haftaya atak yaparız takımca kaptanSanırsam 5. olduk kızlar bakalım sonuçlar açıklanmadı daha.
Zumremmmmmmmm haydi hayırlı olsun bu sefer sen karne alacaksın ne güzel darısı bana bize hepimize canımTeşekkür ederim canımm darısı başınıza
Biraz öyleyim kız vallaKız sen çok espirilisin sanki
Sabahta kalınca ben çok görmüyorum afiyet olsun canımAnka @MiuLego @5816bursa
Kahvaltı 12de..
2 dilim tt ekmeğe incecik sarelle sürdüm yedim. Canım acaip tatlı istedi. Aklıma geldi bugün yarın adet olucam ondan..
1 dilim kavun
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Minicik lokum
Akşam 17de..
Dana fajita
2 küçük parça lavaş
Dışardaydık. Spor ayakkabı ile çıktım. Sahilde yarım saat fln yürüdüm.. daha spor yaparım :))
Karbonlar çok,biraraya gelmiş canım sporu muhakkak yapGünleri yazmıyor, siz nasıl yaptınız? Bugünkü menumu vereyim
Cuma Menü
Sabah 10 kahvaltı
2 avuç içi pide
1 haşlanmış yumurta
1 kupa orta şekerli limonlu cay
3 çatal patates kizartmasi
1 yk bal, 1 yk tereyağ
Domates maydanoz salatası.
Akşam 18:30
1 tabak mercimek yemeği
Yarım kase yoğurt
1 tabak pirinç pilavı.
Su 3 olur yatana kadar. Bugün abartmadan diyetsiz beslendim. Tuhaf kacamaklar yerine ilk gün normal beslenme daha mı olur denemek istedim. Yediklerim insin spor yapacağım. lesli 3 mil inşallah.
Cuma diye böyle oldu, maaile süper bir kahvaltı yaptık. Ben genelde onlardan sonra yiyordum. Çok oldu diye de ara öğün falan yapmadım. Ufaklığı sallıyorum uyusun 3 mil inşallahSabahta kalınca ben çok görmüyorum afiyet olsun canım
Karbonlar çok,biraraya gelmiş canım sporu muhakkak yap
Kız sen benim etiket mesajımı gordun mu hiç oralı olmadinCuma diye böyle oldu, maaile süper bir kahvaltı yaptık. Ben genelde onlardan sonra yiyordum. Çok oldu diye de ara öğün falan yapmadım. Ufaklığı sallıyorum uyusun 3 mil inşallah
Bilmem. Bakayım bir nerdeymis.Kız sen benim etiket mesajımı gordun mu hiç oralı olmadin
Toplam kilo beni yaktı zaten. Bayramdan sonra yeni eksiye geçtim sayılır. Bayramda aldıklarımın üstüne... Gözüne başkasını kestir bebeem.florence_N toplam verilen kiloda seni gözüme kestirdim haftaya kadar çok kilo verip seni yenecegim eşitlemek için 600 gr a ihtiyacım var bekle beni baby
Olmaaazzz seni seçtim pikacuToplam kilo beni yaktı zaten. Bayramdan sonra yeni eksiye geçtim sayılır. Bayramda aldıklarımın üstüne... Gözüne başkasını kestir bebeem.
Yaaa gerçekten o kadar beğendinmi bende almıştım bi dilimi yemeyi bırak ilk ısırıkta bıraktım nasıl sevdin o kadarKızlar yaaa dün unonun chialı tahıllı ekmeğini aldım. Öğle yemeğinde 3 dilim yedim az önce yine 3 dilim yedim. Yedikçe yiyesim geliyor. Durduramıyorum çok güzel.
Bu cuma menüsü canısı, 1 günlük küçük özgürlük. Sen gör bakalım yarın itibariyle noliiii. Bende verilecek kilo seninkinden fazla, ben daha çok veririm bikerem.Olmaaazzz seni seçtim pikacu
Pilav da yemissin kızartma da yemissin ohh misss
Okudum okudum da 2 yeğenim de bende yatıya geldiler, komşunun oğlu da geldi sabah. Ev curcuna idi, okumuştum, rahata erince cevap yazarın dedim ama unuttum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?