Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mezun olmak istediğini ekledim canım tebrik ederim mezuniyetini inşallah hep bu kilolarda kalır almazsın bi daha

3. mezunumuzu verdik. sıra tevafuk55 de sonra darısı hepimize inşallah
Ayy çok teşekkür ederim kaptancım.senin de emeğin var üzerimde..sağol canım

Teşekkür ederim canımm darısı başınıza
Zumremmmmmmmm haydi hayırlı olsun bu sefer sen karne alacaksın ne güzel darısı bana bize hepimize canım
Bu serüvende menulerinle sağlıklı beslenmenle tam bir ornektin dostum sonuna kadar hak ettin

****21 Temmuz Spor Listesi****

1. Tevafuk: 40 dakika step
40 spuat 40 mekik
30 çapraz mekik
40 ar tane bacak çekme hareketleri
7 8 dakika plates topu ile hareketler
@MiuLego

Son düzenleme:
Sabahta kalınca ben çok görmüyorum afiyet olsun canım
Karbonlar çok,biraraya gelmiş canım sporu muhakkak yap

Sabahta kalınca ben çok görmüyorum afiyet olsun canım

Karbonlar çok,biraraya gelmiş canım sporu muhakkak yap
Cuma diye böyle oldu, maaile süper bir kahvaltı yaptık. Ben genelde onlardan sonra yiyordum. Çok oldu diye de ara öğün falan yapmadım. Ufaklığı sallıyorum uyusun 3 mil inşallah

Cuma diye böyle oldu, maaile süper bir kahvaltı yaptık. Ben genelde onlardan sonra yiyordum. Çok oldu diye de ara öğün falan yapmadım. Ufaklığı sallıyorum uyusun 3 mil inşallah
Kız sen benim etiket mesajımı gordun mu hiç oralı olmadin

florence_N toplam verilen kiloda seni gözüme kestirdim haftaya kadar çok kilo verip seni yenecegim eşitlemek için 600 gr a ihtiyacım var bekle beni baby
Toplam kilo beni yaktı zaten. Bayramdan sonra yeni eksiye geçtim sayılır. Bayramda aldıklarımın üstüne... Gözüne başkasını kestir bebeem.

Toplam kilo beni yaktı zaten. Bayramdan sonra yeni eksiye geçtim sayılır. Bayramda aldıklarımın üstüne... Gözüne başkasını kestir bebeem.
Olmaaazzz seni seçtim pikacu
Pilav da yemissin kızartma da yemissin ohh misss

Kızlar yaaa dün unonun chialı tahıllı ekmeğini aldım. Öğle yemeğinde 3 dilim yedim az önce yine 3 dilim yedim. Yedikçe yiyesim geliyor. Durduramıyorum çok güzel.
Yaaa gerçekten o kadar beğendinmi bende almıştım bi dilimi yemeyi bırak ilk ısırıkta bıraktım nasıl sevdin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…