Bu hafta sonu sınavım vardı ondan böyle az girebildim çok oyalanmayım diye ama sıkıntı oluyorsa çıkarın o zamanCanım dün de sorduk cevap vermedin sanki. Ya da ben mi göremedim bilmiyorum
böyle çok mu az gireceksin sen. Bu şekilde devam edeceksen ortaklıktan çıkaracağım. Ortin mağdur oluyor.
Yapma canım.. migotek i düşünMenümü vereyim
Sabah şekersiz nescafe 3 k,kayısı
Kahvaltı 10,30: lor salatası
(4 kaşık lor domates salatalık maydanoz)
Ara türk,kahvesi 1 hurma küçük kase kuruyemiş
Akşam 17.00: 2 kase çorba 1 bardak ayran
Domates salatalık
Ara türk,kahvesi 1 d bitter sade soda
Bitki çayları, 2.5 litre su
Not: Yaptığım kekten yersem yazacam
Migotekin migo kısmı arazi olmuş beni hiç düşünmüyorYapma canım.. migotek i düşünbi çatal yada çeyrek dilim bi türk kahvesi. . Hımm mükemmel. .
Sporun menün şahaneselam kizlar ben de yazayim menumu:
sabah:
beyaz peynir
ceviz
1 haslanmis yumurta
ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
aksam:
balik
1 dilim ekmek
salata
su: 2 bucuk litre olacak
spor: 1 saat yuzme / 3 dk plank / 50 leg wipers / 50 bicycle crunch/ 50 heel touch / 50 lunges / 175 dag tirmanisi / 120 mekik / 75 squat / 45 leg raise / 45 stand up
Sporun menün şahanebitki çayı içiyor musun canım
Canım limonlulari var ben onları kulanıyorum ama içtikçe alışıyorsun ve yağ yakıyor canım içmelisin, bak şimdi caykurun sallama olanından al limonlusunu, sonra o alt tarafından dikiş yerinden ikiye bölünüyor tekini demle hem daha hafif oluyor hem de içmiş oluyorsunyok icemiyorum. Aslinda yesil cay icmek istiyorum ama tadi, kokusu ot gibi geliyo. Tavsiye edebilecegin bi marka varsa super olur canim
Ay seninki çatacak yer arıyor galiba hepmi böyle asabivallahi gülüm eğer biraz daha yok desem çok daha kötü tepki verirdi.siz bilmezsiniz diğer takımda çokk eskiyim ben tedavi sürecinde de zayıfladığım için ordaki eski arkadaşlarım bu konuda zamanında çok çektiğimi iyi bilirler.tatlı istediğne ben yemicem deyince sinirlenip saydırıp gecenin 1 inde kapıyı vurup gittiğini biliyorum.hani yemicem deyince bir iki ısrar edip bırakmıyor.arada tutuyor onun böyle bir.
Ohhh hizmetçiler servis yapıyordur tabiiiiKızlar ben kahvaltımı yaptım.. şu an son çayımı içiyorum sofrada.. bakim dedim napıyorsunuz
Canım hoşgeldin biraz geç oldu ama :) bu arada kilon çokta yokmuş en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallahbusabah tartıldım canım 63.3
Ooooh menü süper spor süperrr gitsin kilolaaaaaar gelsin eksileeerselam kizlar ben de yazayim menumu:
sabah:
beyaz peynir
ceviz
1 haslanmis yumurta
ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
aksam:
balik
1 dilim ekmek
salata
spor: 1 saat yuzme / 3 dk plank / 50 leg wipers / 50 bicycle crunch/ 50 heel touch / 50 lunges / 175 dag tirmanisi / 120 mekik / 75 squat / 45 leg raise / 45 stand up
Canım limonlulari var ben onları kulanıyorum ama içtikçe alışıyorsun ve yağ yakıyor canım içmelisin, bak şimdi caykurun sallama olanından al limonlusunu, sonra o alt tarafından dikiş yerinden ikiye bölünüyor tekini demle hem daha hafif oluyor hem de içmiş oluyorsuniçine limon sıkabilirsin kabul tarçın atabilirsin yeter ki yansin yaglaaarrrrr
Bugünki menüm
Sabah
2 hş yumurta 1 bardak süt
Öğlen
1 tost biraz salata (sınava girdim sınav yerinde anca bunu bulabildim yiyecek )
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Izgara tavuk
3 lt su 4 olur yatana kadar
Cnm yenı geldım burdayım dikiş işimiz var eltım le ona yardım ediyorum
Ne diyeyim süper menü super spor gelsin eksilerselam kizlar ben de yazayim menumu:
sabah:
beyaz peynir
ceviz
1 haslanmis yumurta
ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
aksam:
balik
1 dilim ekmek
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?