Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Super menu. Guzel de spor gelirse ardindan tadindan yenmez

bizimki bir ara kıskançlık tribine girer bir süre sürer böyle sonra kıskançlık krizi diner de beni rahat bırakır azcık

kızlar menüm

sabah 10,00
2 yum ile az sucukla kavurdum
domates salatalık biber

öğle 15,00
mercimek salatası mercimek 4 kaşıktı fazla geldi

saat 18 gibi midem kazındı kalan yarısını yedim salatanın

saat 20,25 te
2 haş yum
3 kaşık yoğurt

spor 1 saat yürüyüş yapıcam eşim gelince.
su 2,5 falandır

4 yumurta çok olmuş, kurdeşen dokmeyesin. Proteini iyi de yağ oranı biraz fazla yumurtanın. 1 yumurtayı salata ile beraber 18de yeseydin daha iyi olurdu

Guzel menu afiyet olsun

kalori acisindan problem yok. ama cok dengesiz olmus sanki

Anka benim izin işime ne diyosun şimdi? ? Ona göre 12 ağustosa kadar izne çıkıyorum ben :))
Sen bilirsin canım çıkmak istersen çık bu hafta. Ama izne çıkıp ta kilo alıp dönersen aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun. Haberin olsun. Karar defterinde yazıyor.

Gayet güzel canımm
Saatler de süper

Ben beğendim canım
Cısss yok hiç süper

Canım ne kadar çok kahve içmişsin. + bitki çayları da var. Hepsi su atıcı şeyler. Onlara karşılık 2.5 lt az gelir. Terle attığını anca karşılar. Suyu çoğalt bence

canım balık yedikten sonra mutlaka glukoz şurubu olmayan tahin helvası veya 1 kaşık tahin yemen lazımmış. balıktaki ağır metalleri temizliyormuş

Bugünki menüm
Sabah
2 hş yumurta 1 bardak süt
Öğlen
1 tost biraz salata (sınava girdim sınav yerinde anca bunu bulabildim yiyecek )
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Izgara tavuk
3 lt su 4 olur yatana kadar
güzel cnm afiyet olsun..

Kizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
değişik ni gün olmuş. .

Sen bilirsin canım çıkmak istersen çık bu hafta. Ama izne çıkıp ta kilo alıp dönersen aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun. Haberin olsun. Karar defterinde yazıyor.
tamam anka.. ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum. . Diyeti bozmıcam inş.. korumaya geçicem.. bide teyzelerimin yanında fazla tele giremem. Küserler.. onun için 5816bursa ya da başka bi ortak bulalım. . Ben pazartesi den itibaren yokum. . Zor durumda kalmasın.. o güne kdr menü bildirmeye devam ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…