- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
canım geçen hafta genel olarak pek paylaşım yapamadım ondan yazamamıştımAaa başadın mı hiç söylemiyor ya. Ben ayağım taşa takılsa soyluyorum
Hadi hayırlı olsun bakalım inşallah faydası olur.
Pilav nazar boncuğu olsunn menün güzel canımmmAnka @MiuLego 5816bursa
Kahvaltı 9.30da
Bi yağda yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
1 kaşık labne
Öğle 13.30
Izgara tavuk tabağı söyledim. İçinde 2 kaşık pilavda vardıekmek yemedim onu yedim.
Ara
Çikolata kahve
Akşam 19da..
3 köfte
Salata
Ayran
Spor
50 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Anka @MiuLego 5816bursa
Kahvaltı 9.30da
Bi yağda yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
1 kaşık labne
Öğle 13.30
Izgara tavuk tabağı söyledim. İçinde 2 kaşık pilavda vardıekmek yemedim onu yedim.
Ara
Çikolata kahve
Akşam 19da..
3 köfte
Salata
Ayran
Spor
50 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Evveett ! Burdayım . Ben umut
Kızlaar hasta oldum sabah ve şimdi çok kötü bir şey yaptım.. yarım paket torku bisküvi yedim.kendimi durduramıyorum tatlı krizine girdim.çaya batırıp batırıp yiyormm
ben bergamutlu içerdim eskiden ama şimdi emzirince içmiyorumyok icemiyorum. Aslinda yesil cay icmek istiyorum ama tadi, kokusu ot gibi geliyo. Tavsiye edebilecegin bi marka varsa super olur canim
niye boyle az canım..Kizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
Kahvaltıyı gec yaptım sonrada canim yemek istdmedi kaptan mercimek yiyecektim ama sicaktan istemedimniye boyle az canım..
kızlar menüm
sabah 10,00
2 yum ile az sucukla kavurdum
domates salatalık biber
öğle 15,00
mercimek salatası mercimek 4 kaşıktı fazla geldi
saat 18 gibi midem kazındı kalan yarısını yedim salatanın
saat 20,25 te
2 haş yum
3 kaşık yoğurt
spor 1 saat yürüyüş yapıcam eşim gelince.
su 2,5 falandır
ben bazen 6 bazen 8 yiyorum kız yoksa ben yumurtadan mı kaşınıyorum4 yumurta çok olmuş, kurdeşen dokmeyesin. Proteini iyi de yağ oranı biraz fazla yumurtanın. 1 yumurtayı salata ile beraber 18de yeseydin daha iyi olurdu
ay balıktan hiç anlamam. karataydan duydum. ben kesinlikle bakamam bile balığa. yemeyi bi kenara koy.aklimda olsun bundan sonra. gerci buyuk derin deniz baligi yemedim. sardalya yedim
tamam canım biz hepimizgüzel cnm afiyet olsun..
değişik ni gün olmuş. .
tamam anka.. ben bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum. . Diyeti bozmıcam inş.. korumaya geçicem.. bide teyzelerimin yanında fazla tele giremem. Küserler.. onun için5816bursa ya da başka bi ortak bulalım. . Ben pazartesi den itibaren yokum. . Zor durumda kalmasın.. o güne kdr menü bildirmeye devam ederim..
Anka @MiuLego 5816bursa
Kahvaltı 9.30da
Bi yağda yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
1 kaşık labne
Öğle 13.30
Ara
Çikolata kahve
Akşam 19da..
3 köfte
Salata
Ayran
Spor
50 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
anladm canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsıncanım geçen hafta genel olarak pek paylaşım yapamadım ondan yazamamıştım
Kızlaar hasta oldum sabah ve şimdi çok kötü bir şey yaptım.. yarım paket torku bisküvi yedim.kendimi durduramıyorum tatlı krizine girdim.çaya batırıp batırıp yiyormm
bakıyorum hemen hem kendiminkini de ekleyeyim.Kahvaltıyı gec yaptım sonrada canim yemek istdmedi kaptan mercimek yiyecektim ama sicaktan istemedimsporumu gordun mu kaptan
Aa labneler gerçekten öyle mi yapılıyor? ? Oğluma da yediriyordumben dikkat ettim de mercimek beni çok acıktırıyor bir süre yemeyeceğim artık.
ben bazen 6 bazen 8 yiyorum kız yoksa ben yumurtadan mı kaşınıyorum
ay balıktan hiç anlamam. karataydan duydum. ben kesinlikle bakamam bile balığa. yemeyi bi kenara koy.
avmlerde falan balık reyonuna gözüm ilişsin tansiyonum düşer.
tamam canım biz hepimiz5816bursa yı kollarız
bursa yandın sen bir sürü gözetici oldu
bu labneleri piyasada tarihi geçmiş peynirlerden yapıyorlar canım... bence yeme bi daha..
anladm canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın
çok geçmiş olsun canım. mezun oldun artık bir günlük böyle olsun yarın toplarsın nolcak. hasta olunca vücut istedi sanırım...
maalesef canım yaaAa labneler gerçekten öyle mi yapılıyor? ? Oğluma da yediriyordumbugün hep dışardaydım cnm. . En masum ızgara ve köfteydi.. akşam köftenin yanında pilav ve patates kızartması vardı. Rica ettim salatayla değiştirdim
Ölelim o zmn yamaalesef canım yaagıda teroru diyor karatay buna. neler neler var.
yoğurda kıvamı tutsun diye jelatin katıyorlar.
kaşara margarin katıyorlar
tarihi geçmiş peynirler toplanıp suzme peynir, krem peynir labne falan yapılıyor.
tereyağına margarin karıştırıyorlar
siyah zeytinlere boya katıyorlar vs. vs. çok uzun ama aklıma bunlar geldi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?