Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus cnm bende menumu yazayım
Kahvaltı mantarlı biberli sote ıkı kasık zeytinyağı koydum
Peynır zeytin salatalık domates cay
Arada bır top dondurma
Akşam
Taze fasulye ıkı kasık pirinç pilavı
Yanında organik ahududu serbeti
Spor fırsatım olursa yatmadan yapıcam

Anaa ben yokken neler olmuş kız ortim yanıma gel ortaklığa bursada dvm edelim :) valla koptu belim kızın dogum günü için hedıyelıkleri yapıyoruz daha da bitmedi wc arası verdım :)
Cnm ne yapacağımı şaşırdım Allahtan anka izne çıkabileceğimi söyledi. . Bi şekilde kilo bildirimi yapsam bile günlük menü bildirimi yapamam. . 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. Tele pek giremem. Ama yemicem elimden geldikçe

Afiyet olsun cnm..

kız daha öncede hesaplamıştık ya sen çok geç olur demiştin.

Upuzuuuun alıntılarımla geldim

Anam anam ıncim beni kiskanmis gel bakem şuraya
Kizlar menüm eylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
Canım inşallah karpuz aciktırmamıştır menün gayet hafif
Tam,diyetlik menü canım bu pide dediğin nasıl pid e ramazan pidesi gibi susamlı falan mi
Bence akşam yumurtalar olmamalıydı sade yoğurt veya tarcınlı sut gayet guzel olurdu
Cikolata kısmını ac bakayım sen hele
Kızlaar hasta oldum sabah ve şimdi çok kötü bir şey yaptım.. yarım paket torku bisküvi yedim.kendimi durduramıyorum tatlı krizine girdim.çaya batırıp batırıp yiyormm
Zümrem sen onu sporla yakarsın
tevafuk55 , kelekkarpuz @inciakis
sporlarınız harika kızlar tebrik ederim iyice sporcu grubu oluyoruz

Su peki canım ? yoğunlukta atlamamışsındır insallah menun col guzel bence

Kolayla emekle verilen kilolar hiç ziyan edeceğini sanmam kuzum sana güveniyorum

Aaa kız bende mi ondan acıktım acaba dayanamadım çünkü bir kaç kere ye bölündü öğünler

Cnm bu ne
Sabah çok yemişsin tamam ama bu şekilde akşama kdr aç kalmak olur mu?? üstelik sen emziriyorsun..
Keşke aç kalmak yerine spor yapıp hafif ve erken bi akşam yemeği ile günü kapasaydın
asında acıkmadım nedense dun ıstahım çok kapalıydı.

Gunaydin kizlar eylul7158eylul bir gun abartinca tarti hic affetmiyor cok moralim bozuldu 1 gunde 2 hafta oncesine donulur mu ya
canım ben de ayı durumdayım. kızlar yazdımı bılmıyorum bugun bulustuk bız ve kaçamak yaptık onun oncesınde de çok yemıstım ama saglıklı seylerdı.

yarında dısarda kahvaltıya davetlıyız

Anka kaptanım ben haftaya ızıne ayrılmak ıstıyorum

Göçmen pidesi diyorlar burada. Susamsiz yerinden aldım, içi boş altı ve üstü var sadece. Pişerken sisenlerden.

Kizlar menüm eylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
canım ortısım senın menun cok guzel ben benımkını yazmayım hıc hıc ornek bır menu oladı malesef. p.tesıden ıntıbaren bomba gıbı başlıyorum

Vayyy kızlarla buluştunuz bi de kaçamak yaptınız kim o kızlar bakim
Ben seni ayıracaktım bu hafta kaç saat bekledim bi cevap vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…