evde yap canım yapabildiklerini. niye ölüyon hemen. labne evde de yapılıyor nette bir sürü tarif var. biz yine bir şekilde büyüdük de bizim çocuklarımız hatta torunlarımız napacak bilmiyorumÖlelim o zmn yaAllah sorsun bunlara. .
Cnm ne yapacağımı şaşırdım Allahtan anka izne çıkabileceğimi söyledi. . Bi şekilde kilo bildirimi yapsam bile günlük menü bildirimi yapamam. . 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. Tele pek giremem. Ama yemicem elimden geldikçeAnaa ben yokken neler olmuş kız ortim yanıma gel ortaklığa bursada dvm edelim :) valla koptu belim kızın dogum günü için hedıyelıkleri yapıyoruz daha da bitmedi wc arası verdım :)
Afiyet olsun cnm..hippotalamus cnm bende menumu yazayım
Kahvaltı mantarlı biberli sote ıkı kasık zeytinyağı koydum
Peynır zeytin salatalık domates cay
Arada bır top dondurma
Akşam
Taze fasulye ıkı kasık pirinç pilavı
Yanında organik ahududu serbeti
Spor fırsatım olursa yatmadan yapıcam
kız daha öncede hesaplamıştık ya sen çok geç olur demiştin.Cnm ne yapacağımı şaşırdım Allahtan anka izne çıkabileceğimi söyledi. . Bi şekilde kilo bildirimi yapsam bile günlük menü bildirimi yapamam. . 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. Tele pek giremem. Ama yemicem elimden geldikçe
Aksam pilav ve bezelyeye saldirmayayim diye ocağa 2 yumurta koydum hemen ne yapim oğlan hiç göz actirmadi bugün salata yapmaya fırsat bulamadımBen beğendim canım
Cısss yok hiç süper
Anam anam ıncim beni kiskanmis
Canım inşallah karpuz aciktırmamıştır menün gayet hafifKizlar menümeylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
Tam,diyetlik menü canımMenumu veriyorumprensesmat
Kahvaltı 11
2 yk lor
1 kase domates, salatalık, maydanoz salatası
Yağda yumurta (yarım)
Öğlen yok
Akşam 17:30
1 tabak kabak yemeği
1.5 kase cacık
Avuç içi kadar pide.
Su 3 oldu şimdiden.
Spor gece yapacağım, ankanin paylaştığını.
Bence akşam yumurtalar olmamalıydı sade yoğurt veya tarcınlı sut gayet guzel olurdukızlar menüm
sabah 10,00
2 yum ile az sucukla kavurdum
domates salatalık biber
öğle 15,00
mercimek salatası mercimek 4 kaşıktı fazla geldi
saat 18 gibi midem kazındı kalan yarısını yedim salatanın
saat 20,25 te
2 haş yum
3 kaşık yoğurt
spor 1 saat yürüyüş yapıcam eşim gelince.
su 2,5 falandır
Cikolata kısmını ac bakayım sen heleAnka @MiuLego 5816bursa
Kahvaltı 9.30da
Bi yağda yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
1 dilim tt ekmek
1 kaşık labne
Öğle 13.30
Izgara tavuk tabağı söyledim. İçinde 2 kaşık pilavda vardıekmek yemedim onu yedim.
Ara
Çikolata kahve
Akşam 19da..
3 köfte
Salata
Ayran
Spor
50 ip atlama
Yarım saat yürüyüş
Zümrem sen onu sporla yakarsınKızlaar hasta oldum sabah ve şimdi çok kötü bir şey yaptım.. yarım paket torku bisküvi yedim.kendimi durduramıyorum tatlı krizine girdim.çaya batırıp batırıp yiyormm
tevafuk55 , kelekkarpuz @inciakis
sporlarınız harika kızlar tebrik ederimiyice sporcu grubu oluyoruz
Su peki canım ? yoğunlukta atlamamışsındır insallah menun col guzel bencehippotalamus cnm bende menumu yazayım
Kahvaltı mantarlı biberli sote ıkı kasık zeytinyağı koydum
Peynır zeytin salatalık domates cay
Arada bır top dondurma
Akşam
Taze fasulye ıkı kasık pirinç pilavı
Yanında organik ahududu serbeti
Spor fırsatım olursa yatmadan yapıcam
Kolayla emekle verilen kilolar hiç ziyan edeceğini sanmam kuzum sana güveniyorumCnm ne yapacağımı şaşırdım Allahtan anka izne çıkabileceğimi söyledi. . Bi şekilde kilo bildirimi yapsam bile günlük menü bildirimi yapamam. . 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. Tele pek giremem. Ama yemicem elimden geldikçe
Aaa kız bende mi ondan acıktım acaba dayanamadım çünkü bir kaç kere ye bölündü öğünlerben dikkat ettim de mercimek beni çok acıktırıyor bir süre yemeyeceğim artık.
ben bazen 6 bazen 8 yiyorum kız yoksa ben yumurtadan mı kaşınıyorum
ay balıktan hiç anlamam. karataydan duydum. ben kesinlikle bakamam bile balığa. yemeyi bi kenara koy.
avmlerde falan balık reyonuna gözüm ilişsin tansiyonum düşer.
tamam canım biz hepimiz5816bursa yı kollarız
bursa yandın sen bir sürü gözetici oldu
bu labneleri piyasada tarihi geçmiş peynirlerden yapıyorlar canım... bence yeme bi daha..
anladm canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın
çok geçmiş olsun canım. mezun oldun artık bir günlük böyle olsun yarın toplarsın nolcak. hasta olunca vücut istedi sanırım...
asında acıkmadım nedense dun ıstahım çok kapalıydı.Cnm bu ne
Sabah çok yemişsin tamam ama bu şekilde akşama kdr aç kalmak olur mu?? üstelik sen emziriyorsun..
Keşke aç kalmak yerine spor yapıp hafif ve erken bi akşam yemeği ile günü kapasaydın
canım ben de ayı durumdayım. kızlar yazdımı bılmıyorum bugun bulustuk bız ve kaçamak yaptık onun oncesınde de çok yemıstım ama saglıklı seylerdı.Gunaydin kizlareylul7158eylul bir gun abartinca tarti hic affetmiyor cok moralim bozuldu 1 gunde 2 hafta oncesine donulur mu ya
Kaptancim hangi marka? Bergamotu cok severim benben bergamutlu içerdim eskiden ama şimdi emzirince içmiyorum
Göçmen pidesi diyorlar burada. Susamsiz yerinden aldım, içi boş altı ve üstü var sadece. Pişerken sisenlerden.Upuzuuuun alıntılarımla geldim
Anam anam ıncim beni kiskanmisgel bakem şuraya
Canım inşallah karpuz aciktırmamıştır menün gayet hafif
Tam,diyetlik menü canımbu pide dediğin nasıl pid e ramazan pidesi gibi susamlı falan mi
Bence akşam yumurtalar olmamalıydı sade yoğurt veya tarcınlı sut gayet guzel olurdu
Cikolata kısmını ac bakayım sen hele
Zümrem sen onu sporla yakarsın
Su peki canım ? yoğunlukta atlamamışsındır insallah menun col guzel bence
canım ortısım senın menun cok guzel ben benımkını yazmayım hıc hıc ornek bır menu oladı malesef. p.tesıden ıntıbaren bomba gıbı başlıyorumKizlar menümeylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 dilim kizarmis ekmek saat 12 de
Arada kahve yanina 1 kare bitter
Aksam karpuz
Dondurma maras usulü 1 top
Su 3 litre olur
Vayyy kızlarla buluştunuz bi de kaçamak yaptınız kim o kızlar bakimcanım ben de ayı durumdayım. kızlar yazdımı bılmıyorum bugun bulustuk bız ve kaçamak yaptık onun oncesınde de çok yemıstım ama saglıklı seylerdı.
yarında dısarda kahvaltıya davetlıyız
Anka kaptanım ben haftaya ızıne ayrılmak ıstıyorum
Heee afiyet olsun canım susam bana hiç yaramıyor o yuzden sordumGöçmen pidesi diyorlar burada. Susamsiz yerinden aldım, içi boş altı ve üstü var sadece. Pişerken sisenlerden.
yazdım ya komşularla kahve ıcıyoruz tamam ayır dıye canımVayyy kızlarla buluştunuz bi de kaçamak yaptınız kim o kızlar bakim
Ben seni ayıracaktım bu hafta kaç saat bekledim bi cevap vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?