Resmen uyuyamadım ya laUyutmadım seni ohhhh yandan yandan
Beni beni bihterini..Seviyorum kiz seni
Ama zararları da varmış çinko demir yönünden zayıf kaldığı için, regl döneminde hormonları etkiliyormuş bence yapmaGünde 3 öğün bir muz bir bardak süt. İstersen 2 de ara yapıyormuşsun yine bir bardak süt ve bir muz ile. Mantıksız gibi ama deneyenler memnun gibi. 3-4 gün sürüyormuş
Takıl canım tabiki degünaydın kızlar bende kimsenin motiwasyonunu kırmak istmem ister benim @anka_misali oratğumada birini ayarlar misin ben zaten ana listede deilim ama buraya ne te girdikçe uğramak çok hoşuma gidio genellikle de okuyorum hep paylaşımları.. kimseye de zarar wermeden takılsam burda sıkıntı olur mu kilo bildirimlerimi düzenli yaparım ama menü paylaşımları zor oluo benim için.
Regl yeni bitti ya benim. Yapmayım mı yaAma zararları da varmış çinko demir yönünden zayıf kaldığı için, regl döneminde hormonları etkiliyormuş bence yapma
Lor sütten yapılıyor çökelek ayrandan, lora göre yağı yok denecek gibi protein oranı çok yüksekHarika!!!! Çökelek dediğin lor mu oluyor?
Çekelim yeniden derim benim fikrimce@5816bursa ileinciakis mi olsun acaba..
ya da ortileri tekrar çekelim bence kızlar. @Jalapeno girmiyor fazla. @Korhilalp de oyle. @marselinda da ...
bu arkadaşların ortileri şikayetiniz var mı kızlar...
@asya_01 @kelekkarpuz @umut-16
Sağlıklı beslen yeşilçay iç detoks suyu iç ama beslenmede böyle yapınca sonra patlama yaşanıyor ayran detoksu çoğumuza yaramadi meselaRegl yeni bitti ya benim. Yapmayım mı yabaşka detoks yapayım beni detoks paklar. Napayım ben
Kız nasıl yapılıyor ben süt mayalıcakken geçen kesildi lor oldu yineLor sütten yapılıyor çökelek ayrandan, lora göre yağı yok denecek gibi protein oranı çok yüksek
Sen bana kızdın fark ettim benÇekelim yeniden derim benim fikrimce
Bana ortimi ariyon senCuma ve cumartesi hiç giremedim evet. Cuma vardım da akşam giremedim evde bayılmışım uykuuu. Dün de gep dışarılarda.üzülme kız kıyamam. Sen ankarada değilsin ah ah
Ben seni öperim zortim bol bol. Bıkmadan usanmadan öpeyim de affedersin belki inci de gelsin bizle olsun o zaman. Hatta resmi olarak ikiniz olun da ben de hep aranıza kaynayım isimsiz orti olayım.
Hııoff
Eve laptop mı alsam kendime. Telefon alıntı da yapmıyor salak telefon bozuldu. Laptopla evden de rahat yetişirim herşeye
O ayran detoksu bana hiç yaramadı zortim. Ben muz ve sütt çok seviyorum diye bi kalkışayım dediydim. 3-4 gün değil 2 gün yapayım o zaman bunu. O mantıklı gibiSağlıklı beslen yeşilçay iç detoks suyu iç ama beslenmede böyle yapınca sonra patlama yaşanıyor ayran detoksu çoğumuza yaramadi mesela
Ayran kaynatılıp çöküyor sonra da torbaya konup suzduruluyor iyiceKız nasıl yapılıyor ben süt mayalıcakken geçen kesildi lor oldu yine
Ayrandan da kendin mi yapıyosun
Vallaha kızmadım balım neden kızayımSen bana kızdın fark ettim ben
Tamam iki gün yao bakalımO ayran detoksu bana hiç yaramadı zortim. Ben muz ve sütt çok seviyorum diye bi kalkışayım dediydim. 3-4 gün değil 2 gün yapayım o zaman bunu. O mantıklı gibi
Kalmazsın incim aaaa o ni dimik tevafuk da mezun olsa da burda olur kiBana ortimi ariyon seneylul7158eylul izne ayriliyo tevafuk55 de en gec iki haftaya mezun olur napsam zorlayip artik bende mezun olayim bari surekli acikta kaliyom sen gittin
Tamam tamam b3nde kızmadım sadece sitem ettim abartmış olabilirim özür dilerimVallaha kızmadım balım neden kızayım
İhmal ediyosam kız bağır bana haklısın zortilerin bitanesi hiç de kızamam
Sen cansin can bidenesin kuzummmmBeni beni bihterini..
Tevafuk açan bir çiçek ya bihter?
Minnoş musun senTamam tamam b3nde kızmadım sadece sitem ettim abartmış olabilirim özür dilerim
Oy oy oySen cansin can bidenesin kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?