Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günde 3 öğün bir muz bir bardak süt. İstersen 2 de ara yapıyormuşsun yine bir bardak süt ve bir muz ile. Mantıksız gibi ama deneyenler memnun gibi. 3-4 gün sürüyormuş
Ama zararları da varmış çinko demir yönünden zayıf kaldığı için, regl döneminde hormonları etkiliyormuş bence yapma

Takıl canım tabiki de

Regl yeni bitti ya benim. Yapmayım mı ya başka detoks yapayım beni detoks paklar. Napayım ben
Sağlıklı beslen yeşilçay iç detoks suyu iç ama beslenmede böyle yapınca sonra patlama yaşanıyor ayran detoksu çoğumuza yaramadi mesela

Bana ortimi ariyon sen eylul7158eylul izne ayriliyo tevafuk55 de en gec iki haftaya mezun olur napsam zorlayip artik bende mezun olayim bari surekli acikta kaliyom sen gittin

Sağlıklı beslen yeşilçay iç detoks suyu iç ama beslenmede böyle yapınca sonra patlama yaşanıyor ayran detoksu çoğumuza yaramadi mesela
O ayran detoksu bana hiç yaramadı zortim. Ben muz ve sütt çok seviyorum diye bi kalkışayım dediydim. 3-4 gün değil 2 gün yapayım o zaman bunu. O mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…