3 kilo ile çok zorlanacaksin canımBizde de elektrik kesintisi vardı. Hazır internet gelmişken ben bi jillian yapayım geleyim. Jillian ın 1. Günü kabule ycem bugğnü sıfırdan başlıcam. 3 kiloluk dambıllarımı da ilk kez kullancam
İnşallah yere yapışıp kalmadan geri gelebilirim
Hic işte Sily kim kiYanlış etiket olmuş canım ya kusura bakma korhiyi özlemiştim
Sily minnoş özelden bize resim atın bakayımHic işte Sily kim ki
Ben atamiyorum bi kere dur bekle ya daSily minnoş özelden bize resim atın bakayım
Kız böyle değil bundan sonra yapacağın sporu ekle. Ona göre gruplara ayıracağım. Mesela leslie grubu jilian grbu gibi."anka_misali, post: 52188588, member: 647402"]kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin ..
Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =
marselinda =1 saat yürüyüş 60snx2 plank 60snwall sit
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego =
Korhilalp =
S stajer06 =
Öldüm kuzum ya nerden aldım ben bu 3 kiloları 2 iyiymiş hatta 1.5 bile olurmuş3 kilo ile çok zorlanacaksin canım
Takılsanızatevafuk55 soyleyince farkettim ben de kızlar gerçekten neden görüşmeden söylemiyorsunuz. biz bu gün buluşacağız falan yazmıyorsunuz. peşinize falan takılmayız rahat olun
Demistim aslında sanaÖldüm kuzum ya nerden aldım ben bu 3 kiloları 2 iyiymiş hatta 1.5 bile olurmuş
Kız evet ama üç kilo gözüme azcık göründü benim. Buldum belamı şimdiDemistim aslında sana
Ben jillian su şişesi ile yapıyordum yarim kilo yani 3 gün kolumu kaldıramadım o,derece pert oldum düşün yaniKız evet ama üç kilo gözüme azcık göründü benim. Buldum belamı şimdi
İlk gün ben de yarım kilo su şişesi ile yaptım, 2. Gün 1.5 luk su şişeşiyle. Sonra bunları tutmak zor oluyo diyip dambıl aldım. Çok pişmanımBen jillian su şişesi ile yapıyordum yarim kilo yani 3 gün kolumu kaldıramadım o,derece pert oldum düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?