Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tabii ki de takılabilirsin. 1. sayfada ismin var zaten. menü paylaşımı falan yapsan daha aktif olsan geçen hafta girecektin listeye. ama paylaşımların az olduğu için alamadım. senin ortin de gelsin fikrini soylesin bakalım. şimdi düşünsene burda herkes ortisiyle paylaşım yaparken o tek kalıyor. o yuzden diyorum yanlış anlma lütfen beni..

Minnoş musun sen

Sorun yok bebişim zortiler arasında böyle şeyler ilişkiye heyecan katar taze tutar
1,72 ile minnoş olamam ya çok isterdim şöyle kısa boylu minnoş olayım çıtı piti yaşım hiç belli olmasın

aynen ben de şimdi herkesi etiketliyorum..

Kizlar bu arada selamsiz sabahsiz girdim gunaydin herkese elektirik kesik int. Sıkıntı gecmisi duzgun okuyamadim etiketlere bakmaya calistim Anka ortiler mi değişiyor cekkliste olur ya da sen ne dersen o olur farketmez coklu orti fikrine de bayilmadim degil

Sabah süt iki k kayısı
Öğlen salata 1 dilim ekmek
Ara 1 meyve
Akşam salata yumurtalı veya peynirli
Kalanı sıvı kahve falan
Kuzum bu senin detoks hatırladım. Bu sadece bir günlük müydü? Pazartesi salı muz süt yapsam çarş perş de 2 gün bunu yapsam?

Peşindeyim her türlü

Kuzum bu senin detoks hatırladım. Bu sadece bir günlük müydü? Pazartesi salı muz süt yapsam çarş perş de 2 gün bunu yapsam?
Iki günlük canım diyetisyen vermiş kaçamak yapılan gunlerin peşine uygulanabilir demiş

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmak birbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. ama maalesef bazı arkadaşlarımız birbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkes adının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego =
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmak birbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. ama maalesef bazı arkadaşlarımız birbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkes adının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego =
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…