Evet olunKalmazsın incim aaaa o ni dimik tevafuk da mezun olsa da burda olur kisana çoklu orti olalım
Bende seniiiii sevvvvgilimmmmm (seda abla )Seviyorum kiz seni
Siz ne ara yakınlastınız yineBana ortimi ariyon seneylul7158eylul izne ayriliyo tevafuk55 de en gec iki haftaya mezun olur napsam zorlayip artik bende mezun olayim bari surekli acikta kaliyom sen gittin
Bak yaaaSen cansin can bidenesin kuzummmm
tabii ki de takılabilirsin. 1. sayfada ismin var zaten. menü paylaşımı falan yapsan daha aktif olsan geçen hafta girecektin listeye. ama paylaşımların az olduğu için alamadım. senin ortin de gelsin fikrini soylesin bakalım. şimdi düşünsene burda herkes ortisiyle paylaşım yaparken o tek kalıyor. o yuzden diyorum yanlış anlma lütfen beni..günaydın kızlar bende kimsenin motiwasyonunu kırmak istmem ister benimAnka oratğumada birini ayarlar misin ben zaten ana listede deilim ama buraya ne te girdikçe uğramak çok hoşuma gidio genellikle de okuyorum hep paylaşımları.. kimseye de zarar wermeden takılsam burda sıkıntı olur mu kilo bildirimlerimi düzenli yaparım ama menü paylaşımları zor oluo benim için.
3 lü yakınlaştık kız sensiz asla. İnci sahipsiz değildir o da bizledir mesajı veriyoruzBende seniiiii sevvvvgilimmmmm (seda abla )
Siz ne ara yakınlastınız yine
Bak yaaa
1,72 ile minnoş olamam ya çok isterdim şöyle kısa boylu minnoş olayım çıtı piti yaşım hiç belli olmasınMinnoş musun sen
Sorun yok bebişimzortiler arasında böyle şeyler ilişkiye heyecan katar taze tutar
He tamam o zaman3 lü yakınlaştık kız sensiz asla. İnci sahipsiz değildir o da bizledir mesajı veriyoruz
Boyları değişelim keşke ben de 1.92 falan olsam aşırı uzun olsam bayılırım1,72 ile minnoş olamam ya çok isterdim şöyle kısa boylu minnoş olayım çıtı piti yaşım hiç belli olmasın
Sabah süt iki k kayısıBANA GÜZEL DETOKS ÖNERİSİ OLAN VAR MI?
aynen ben de şimdi herkesi etiketliyorum..Anka canımcım bence soralım akşam 21:00 e kadar cevap bekleyelim kimler ortilikte bulunmak ister kimler tek takılmak ister?
Ortilik isteyenlerle kura çekelim. Böylece ortisi girmeyen az giren mağdur olan olmamış olur çünkü sadece isteyenlerle yapmış oluruz
Kuzum bu senin detoks hatırladım. Bu sadece bir günlük müydü? Pazartesi salı muz süt yapsam çarş perş de 2 gün bunu yapsam?Sabah süt iki k kayısı
Öğlen salata 1 dilim ekmek
Ara 1 meyve
Akşam salata yumurtalı veya peynirli
Kalanı sıvı kahve falan
Peşindeyim her türlüKizlar bu arada selamsiz sabahsiz girdim gunaydin herkese elektirik kesik int. Sıkıntı gecmisi duzgun okuyamadim etiketlere bakmaya calistimAnka ortiler mi değişiyor cekkliste olur ya da sen ne dersen o olur farketmez coklu orti fikrine de bayilmadim degil
Iki günlük canım diyetisyen vermiş kaçamak yapılan gunlerin peşine uygulanabilir demişKuzum bu senin detoks hatırladım. Bu sadece bir günlük müydü? Pazartesi salı muz süt yapsam çarş perş de 2 gün bunu yapsam?
Tamamdır o zaman 2 gün de bunu yapıcam salata da çok severim zatenIki günlük canım diyetisyen vermiş kaçamak yapılan gunlerin peşine uygulanabilir demiş
Tamam canımmmaynen ben de şimdi herkesi etiketliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?