0.5 + 0,5 başlangıç için yeterdi canımÖldüm kuzum ya nerden aldım ben bu 3 kiloları 2 iyiymiş hatta 1.5 bile olurmuş
0.5 de çok azdı ama 1.5 iyiymişti galiba. Ah ah olan oldu artık ölsem de gebersen de yapıcam o 3 lüklerle artık0.5 + 0,5 başlangıç için yeterdi canım
Sonra 1 yapardın. Ama kas seviyorsun sen . Bişey diyemicem
Seansları yavaş yavaş artır bari.0.5 de çok azdı ama 1.5 iyiymişti galiba. Ah ah olan oldu artık ölsem de gebersen de yapıcam o 3 lüklerle artık
Evet canım farkettim.Kız o da içmiş hem de gece gece
Acitasyon hiç sevmem
Bundan sonra sana gulen öpücük atan emoji yok boyle dumduk yazacam kabul edersen bosanmayiz deneriz
Kız o benım menum :) hıppo bakıp yorum yapıyor ortim diye etiketlıyorumAfiyet bal şeker olsun
Gayet güzel
O kahve olmasamıydı dicem ama özel bir kahveymiş iyi yspmışsın canımm
Aman paketli ürün yeme kuzum ya
Meyve kesmez miydi
Süper meni hippo
Örnek alıyorum kendime
Valla çokmantıklı olmuş keşke bende öyle yapabilsem
Anemmm tamam çok güzel olur
Yarın yaz unutma canım
Bence güzel fazla bulan olabilir ama ben beğendim canısı
Ortim seni yarı yolda bırakmak istemezdim.. ama 1 hafta yokum.. sonrasında istanbula dönerim o zmn girerim buraya inş. . Ama listeye girmek için kilo almamam lazımmış.. gelip tartılıcam inş.. 1 haftada aldıysam vermek için uğraşırım.. 12 Ağustos'ta burdayım inş :))Kız o benım menum :) hıppo bakıp yorum yapıyor ortim diye etiketlıyorum
Yok cnm :) bende babam gelince izin alıcam agustos bası Sivasa gıdıcez sen gelince de ben olmayabilirim :)Ortim seni yarı yolda bırakmak istemezdim.. ama 1 hafta yokum.. sonrasında istanbula dönerim o zmn girerim buraya inş. . Ama listeye girmek için kilo almamam lazımmış.. gelip tartılıcam inş.. 1 haftada aldıysam vermek için uğraşırım.. 12 Ağustos'ta burdayım inş :))
Keşke izin alacağına mezun olsan 3 kilo versen mezun olursunYok cnm :) bende babam gelince izin alıcam agustos bası Sivasa gıdıcez sen gelince de ben olmayabilirim :)
ben memnununm ortimden. sinavlari bitince gircek5816bursa ile inciakis mi olsun acaba..
ya da ortileri tekrar çekelim bence kızlar.Jalapeno girmiyor fazla. Korhilalp de oyle. marselinda da ...
bu arkadaşların ortileri şikayetiniz var mı kızlar...
asya_01 kelekkarpuz umut-16
Günde 3 öğün bir muz bir bardak süt. İstersen 2 de ara yapıyormuşsun yine bir bardak süt ve bir muz ile. Mantıksız gibi ama deneyenler memnun gibi. 3-4 gün sürüyormuş
Aslında aklıma geldi ama olurmu o zaman a kadar bilmiyorum deniyorum caktırmadan :) sabah 66.9 u gordum ama kaç gündür midemi bozmuşum ondanKeşke izin alacağına mezun olsan 3 kilo versen mezun olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?