Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

@anka_misali = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Kız o benım menum :) hıppo bakıp yorum yapıyor ortim diye etiketlıyorum

Kız o benım menum :) hıppo bakıp yorum yapıyor ortim diye etiketlıyorum
Ortim seni yarı yolda bırakmak istemezdim.. ama 1 hafta yokum.. sonrasında istanbula dönerim o zmn girerim buraya inş. . Ama listeye girmek için kilo almamam lazımmış.. gelip tartılıcam inş.. 1 haftada aldıysam vermek için uğraşırım.. 12 Ağustos'ta burdayım inş :))

Yok cnm :) bende babam gelince izin alıcam agustos bası Sivasa gıdıcez sen gelince de ben olmayabilirim :)

@MiuLego cnm iznim açılmış.. yarın bursaya gidiyorum. Elimden geleni yaparım ama işte herkesin yanında yemem dersem küserler bide tele fazla giremem. 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. 1 hafta kalıcaz. Sonra istanbula dönücem. Burda spora devam inş. . Eve gidince de tekrar takıma girerim.

kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.

@anka_misali = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…