Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım karar defterini okumadın mı sen... izin aldıktan sonra sonra zaten iki hafta listeye giremiyorsun... 528. etapta izin almış olacaksın. 529 ve 530, etapta giremezsin. 531. etapta girebilirsin ancak.

kızlar bu hafta ben de mi çıksam listeden yaa. az once sinir krizi geçirdim resmen. büyük oğlan çıldırttı. eşim de yok.. çocuklara da bişey yapamayınca oturdum bir sürü şey yedim. hala sinirimden ağlıyorum. çocuklar küçükken daha kolay bakması. uykusuzluk falan hiç bişey yaa. büyüdükçe dertleri de büyüyor. çeneleri de. bi de benimki üstün zekalı artık hiç başedemiyorum. bunun ergenliğini düşünemiyorum

Anka ben izinden döndükten sonra her türlü kararınıza ve ortağa razıyım.. hepinizi çoookkk seviyorum ♡♡♡
canım tekrar çekiliş yapmayalım. şimdi senin ortiyi de seçeriz. eylulle ikinizin ki siz dönene kadar birbirini idare eder.. biz de elimizden geldiğince idare ederiz. yokluğunu aratmayız ortine. şimdi seni çekilişe almasam dönünce baştan çekiliş yapmam gerekecek. tekrar orti değişikliği olacak.

Allah kolaylık ve sabır versin canım.
Sen bilirsin. Az dinlen

Orti meselesine gelince . Boşta olup aktif olan arkadaşla olabilir

Allah kolaylık versin canım sakinlesmek icin yemek yeme ama baska bir seyler bul bende sıkılınca direk cikolata ve cereze saldırıyorum ama yanlis işte ayyy benimkide seneye girer napıcaz bilmiyorum kolay geçer inşallah

Allah kolaylık ve sabır versin canım.
Sen bilirsin. Az dinlen

Orti meselesine gelince . Boşta olup aktif olan arkadaşla olabilir
sağol canım. birbirinden çok farklı 2 çocuk. çok yoruldum aslında 3. bari normal gibi şimdilik inşallah oyledir.. :)

ortakları kurayla seçeceğiz canım... sana miu falan denk gelse allahhhhhh :))

Kaptan listeye eklemeye gerek kalmadi mi ben giremezsem eger ıstiyorum orti

benimki daha girmedi canım. girse napcaz bilmiyorum. allah kolaylık versin herkese.

Anladım. Sen yine de maksimum seviyede dikkat et emeklerin boşa gitmesin emi.

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…