evet yaa gülüm yetişemiyorumhatta şu tablo filan işini bile beceremiyorum.Seni niye çıkarayım. Sana orti bulacağız ama istemiyorsan sen bilirsin tabii.
listeye girince nasıl olacak canım. çok kolay aslında denedin mi hiç. alıntı yapıp baştaki ve sondaki quote leri sil yeter.evet yaa gülüm yetişemiyorumhatta şu tablo filan işini bile beceremiyorum.
yapmışsın işteAnka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda =
asya_01 =yürüyüş
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =
eğerben memnununm ortimden. sinavlari bitince gircek
canım karar defterini okumadın mı sen... izin aldıktan sonra sonra zaten iki hafta listeye giremiyorsun... 528. etapta izin almış olacaksın. 529 ve 530, etapta giremezsin. 531. etapta girebilirsin ancak.Ortim seni yarı yolda bırakmak istemezdim.. ama 1 hafta yokum.. sonrasında istanbula dönerim o zmn girerim buraya inş. . Ama listeye girmek için kilo almamam lazımmış.. gelip tartılıcam inş.. 1 haftada aldıysam vermek için uğraşırım.. 12 Ağustos'ta burdayım inş :))
canım tekrar çekiliş yapmayalım. şimdi senin ortiyi de seçeriz. eylulle ikinizin ki siz dönene kadar birbirini idare eder.. biz de elimizden geldiğince idare ederiz. yokluğunu aratmayız ortine. şimdi seni çekilişe almasam dönünce baştan çekiliş yapmam gerekecek. tekrar orti değişikliği olacak.Anka ben izinden döndükten sonra her türlü kararınıza ve ortağa razıyım.. hepinizi çoookkk seviyorum ♡♡♡
Allah kolaylık ve sabır versin canım.kızlar bu hafta ben de mi çıksam listeden yaa. az once sinir krizi geçirdim resmen. büyük oğlan çıldırttı. eşim de yok.. çocuklara da bişey yapamayınca oturdum bir sürü şey yedim. hala sinirimden ağlıyorum.çocuklar küçükken daha kolay bakması. uykusuzluk falan hiç bişey yaa. büyüdükçe dertleri de büyüyor. çeneleri de. bi de benimki üstün zekalı artık hiç başedemiyorum. bunun ergenliğini düşünemiyorum
Allah kolaylık versin canım sakinlesmek icin yemek yeme ama baska bir seyler bul bende sıkılınca direk cikolata ve cereze saldırıyorum ama yanlis işte ayyy benimkide seneye girer napıcaz bilmiyorum kolay geçer inşallahkızlar bu hafta ben de mi çıksam listeden yaa. az once sinir krizi geçirdim resmen. büyük oğlan çıldırttı. eşim de yok.. çocuklara da bişey yapamayınca oturdum bir sürü şey yedim. hala sinirimden ağlıyorum.çocuklar küçükken daha kolay bakması. uykusuzluk falan hiç bişey yaa. büyüdükçe dertleri de büyüyor. çeneleri de. bi de benimki üstün zekalı artık hiç başedemiyorum. bunun ergenliğini düşünemiyorum
sağol canım. birbirinden çok farklı 2 çocuk. çok yoruldum aslındaAllah kolaylık ve sabır versin canım.
Sen bilirsin. Az dinlen
Orti meselesine gelince . Boşta olup aktif olan arkadaşla olabilir
Kaptan listeye eklemeye gerek kalmadi mi ben giremezsem eger ıstiyorum orticanım tekrar çekiliş yapmayalım. şimdi senin ortiyi de seçeriz. eylulle ikinizin ki siz dönene kadar birbirini idare eder.. biz de elimizden geldiğince idare ederiz. yokluğunu aratmayız ortine. şimdi seni çekilişe almasam dönünce baştan çekiliş yapmam gerekecek. tekrar orti değişikliği olacak.
benimki daha girmedi canım. girse napcaz bilmiyorum. allah kolaylık versin herkese.Allah kolaylık versin canım sakinlesmek icin yemek yeme ama baska bir seyler bul bende sıkılınca direk cikolata ve cereze saldırıyorum ama yanlis işte ayyy benimkide seneye girer napıcaz bilmiyorum kolay geçer inşallah
kalmaz mı ekle listeye istiyorum diye... hippo ya dedim dönüşte uyarım demiş te. şimdiden orti seçelim de sen dönüşte uy demek istedim. hippo dönünce tekrar çekiliş yapmayalım demek istedim.Kaptan listeye eklemeye gerek kalmadi mi ben giremezsem eger ıstiyorum orti
Baya ağrıyacak hem de. Belirtileri varSeansları yavaş yavaş artır bari.
Ayy 3 kilo ya. Kasların ağrıyacak bak diym sana . Demedi deme
Anladım. Sen yine de maksimum seviyede dikkat et emeklerin boşa gitmesin emi.@MiuLego cnm iznim açılmış.. yarın bursaya gidiyorum. Elimden geleni yaparım ama işte herkesin yanında yemem dersem küserler bide tele fazla giremem. 3 yıl oldu teyzemi görmüyorum. 1 hafta kalıcaz. Sonra istanbula dönücem. Burda spora devam inş. . Eve gidince de tekrar takıma girerim.
Napcağımı şaşırdımne gerek var kuzum oyle tek yonlu tek yonlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?