Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım karar defterini okumadın mı sen... izin aldıktan sonra sonra zaten iki hafta listeye giremiyorsun... 528. etapta izin almış olacaksın. 529 ve 530, etapta giremezsin. 531. etapta girebilirsin ancak.
Listeye girerim demedim ki kaptan. . Eğer kilo aldıysam ikinci hafta uğraşıp veririm. Evime dönünce girerim listeye.. ama sizi bırakıcam mı sandı n kaptan izne ayrılınca

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz =
Ak kelebek =istiyorum
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Regle son 6 gun. Karnim doymuyo ay cok zor.

Sabah
1 haslanmis yumurta
5 ceviz
2 kk beyaz peynir

Ara:
1 seftali

Ogle:
Karpuz (1 karpuzun gobegi)

Aksam: 7 gibi yiycem
5 Izgara kofte
Salata
1 dilim ekmek
aynen benim de regl haftam. hem iştahım açık hem sinirlerim tepemde.. sağ salim olup bitirseydim keşke

Regle son 6 gun. Karnim doymuyo ay cok zor.

Sabah
1 haslanmis yumurta
5 ceviz
2 kk beyaz peynir

Ara:
1 seftali

Ogle:
Karpuz (1 karpuzun gobegi)

Aksam: 7 gibi yiycem
5 Izgara kofte
Salata
1 dilim ekmek
Firen karpuzum bak menün harika ve bu beslenmeyle çok güzel veriyorsun kilo! Akşam çok acıkırsan tarçınlı süt içiyosun tatlı isteğin de gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…