Bizdesin sen çekiliş yoksa yeniden.Kaptan listeye eklemeye gerek kalmadi mi ben giremezsem eger ıstiyorum orti
Çıldırmalık olur. Ama yapıcam demiş anka ben yazdığında yapmayalım madem gibi anladıydım
Yanlış söyledim sanırım. Hippo geri geldiğinde demiştim aslında ozur dilerim.Çıldırmalık olur. Ama yapıcam demiş anka ben yazdığında yapmayalım madem gibi anladıydım
Listeye girerim demedim ki kaptan. . Eğer kilo aldıysam ikinci hafta uğraşıp veririm. Evime dönünce girerim listeye.. ama sizi bırakıcam mı sandı n kaptan izne ayrılıncacanım karar defterini okumadın mı sen... izin aldıktan sonra sonra zaten iki hafta listeye giremiyorsun... 528. etapta izin almış olacaksın. 529 ve 530, etapta giremezsin. 531. etapta girebilirsin ancak.
Anka [/USER] = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =
inciakis = leslie 15x2 zumba 30 dk
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
Ak kelebek =Leslie + bölgesel
marselinda =
asya_01 =yürüyüş
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =
Yanlış söyledim sanırım. Hippo geri geldiğinde demiştim aslında ozur dilerim.
Geçer geçer o yorgunluktan yemezsin dayan ankaaaaBen gidip temizlik yapayım. Evi baştan kırklayıp kendime geleyim. Yazdığımı ben bile anlamıyorumŞu an telefon açıp dev gibi pizzalar isteyesim var. İnşallah temizlik iyi gelir.
Ne bileyim ne sandım diyorum ya kendi yazdığımı anlamıyorumListeye girerim demedim ki kaptan. . Eğer kilo aldıysam ikinci hafta uğraşıp veririm. Evime dönünce girerim listeye.. ama sizi bırakıcam mı sandı n kaptan izne ayrılınca
aynen benim de regl haftam. hem iştahım açık hem sinirlerim tepemde.. sağ salim olup bitirseydim keşkeRegle son 6 gun. Karnim doymuyoay cok zor.
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 ceviz
2 kk beyaz peynir
Ara:
1 seftali
Ogle:
Karpuz (1 karpuzun gobegi)
Aksam: 7 gibi yiycem
5 Izgara kofte
Salata
1 dilim ekmek
Firen karpuzum bak menün harika ve bu beslenmeyle çok güzel veriyorsun kilo! Akşam çok acıkırsan tarçınlı süt içiyosun tatlı isteğin de gidiyor :)Regle son 6 gun. Karnim doymuyoay cok zor.
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 ceviz
2 kk beyaz peynir
Ara:
1 seftali
Ogle:
Karpuz (1 karpuzun gobegi)
Aksam: 7 gibi yiycem
5 Izgara kofte
Salata
1 dilim ekmek
Firen karpuzum bak menün harika ve bu beslenmeyle çok güzel veriyorsun kilo! Akşam çok acıkırsan tarçınlı süt içiyosun tatlı isteğin de gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?