Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet canım ya bugün atlattım krizi..çok hafif beslendim

Sabah
1 simit
Peynir zeytin çay

Öğlen
Bir tabak karpuz

Akşam 17.30
Üçkaşık bamya
Üç kaşık bulgur pilavı
İki bardak semiz otlu ayran

Su 2.5
Spor
Yarımsaat yürüyüş

kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.

Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =leslie+yürüyüş
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda = 1saat yürüyüş 60snx2 plank 6sn wallsit
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =

Bana ortimi ariyon sen eylul7158eylul izne ayriliyo tevafuk55 de en gec iki haftaya mezun olur napsam zorlayip artik bende mezun olayim bari surekli acikta kaliyom sen gittin
Kızım ben daha buradayım sen bugün ne yedin için ben bugün kahvaltıda davetliydim dağıttık

Yarın yeniden basliyorum

Sabah
1 simit
Peynir zeytin çay

Öğlen
Bir tabak karpuz

Akşam 17.30
Üçkaşık bamya
Üç kaşık bulgur pilavı
İki bardak semiz otlu ayran

Su 2.5
Spor
Yarımsaat yürüyüş
Simit çok zararlı değil ama üzerindeki pekmez ve susam işi bozuyor. Gün olarak kalorisi iyi ama kahvaltıda yumurta, domates daha sağlıklı olurdu.

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =istiyorum
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =istiyorum
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Simit çok zararlı değil ama üzerindeki pekmez ve susam işi bozuyor. Gün olarak kalorisi iyi ama kahvaltıda yumurta, domates daha sağlıklı olurdu.
Ya simit nasıl zararlı değil canım susam var üstğne birde simit yiyeceğine iki katı ekmek yiyin daha iyi diyorlar

kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.

Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =leslie+yürüyüş
inciakis =
Jalapeno =yürüyüş+bölgesel
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda = 1saat yürüyüş 60snx2 plank 6sn wallsit
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =istiyorum
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =istiyorum
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =istiyorum
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…