- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
aynen benim de regl haftam. hem iştahım açık hem sinirlerim tepemde.. sağ salim olup bitirseydim keşke
inşallah oluruz canım.Cumaya kadar benimki de baslasa da odem gitse cuma tartisina kadar
Evet canım ya bugün atlattım krizi..çok hafif beslendimben dikkat ettim de mercimek beni çok acıktırıyor bir süre yemeyeceğim artık.
ben bazen 6 bazen 8 yiyorum kız yoksa ben yumurtadan mı kaşınıyorum
ay balıktan hiç anlamam. karataydan duydum. ben kesinlikle bakamam bile balığa. yemeyi bi kenara koy.
avmlerde falan balık reyonuna gözüm ilişsin tansiyonum düşer.
tamam canım biz hepimiz5816bursa yı kollarız
bursa yandın sen bir sürü gözetici oldu
bu labneleri piyasada tarihi geçmiş peynirlerden yapıyorlar canım... bence yeme bi daha..
anladm canım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın
çok geçmiş olsun canım. mezun oldun artık bir günlük böyle olsun yarın toplarsın nolcak. hasta olunca vücut istedi sanırım...
Syçu ve yeşilçay tüket boolca ödem olmaz inşallah o zamanCumaya kadar benimki de baslasa da odem gitse cuma tartisina kadar
kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.
Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda = 1saat yürüyüş 60snx2 plank 6sn wallsit
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =
Syçu ve yeşilçay tüket boolca ödem olmaz inşallah o zaman
Kızım ben daha buradayım sen bugün ne yedin için ben bugün kahvaltıda davetliydim dağıttıkBana ortimi ariyon seneylul7158eylul izne ayriliyo tevafuk55 de en gec iki haftaya mezun olur napsam zorlayip artik bende mezun olayim bari surekli acikta kaliyom sen gittin
Simit çok zararlı değil ama üzerindeki pekmez ve susam işi bozuyor. Gün olarak kalorisi iyi ama kahvaltıda yumurta, domates daha sağlıklı olurdu.Sabah
1 simit
Peynir zeytin çay
Öğlen
Bir tabak karpuz
Akşam 17.30
Üçkaşık bamya
Üç kaşık bulgur pilavı
İki bardak semiz otlu ayran
Su 2.5
Spor
Yarımsaat yürüyüş
Hazır çaylardanmı canımbugun yesilcay deniycem. Naneli limonlu yesil cay aldim bakalim nasil bisey
Ya simit nasıl zararlı değil canım susam var üstğne birde simit yiyeceğine iki katı ekmek yiyin daha iyi diyorlarSimit çok zararlı değil ama üzerindeki pekmez ve susam işi bozuyor. Gün olarak kalorisi iyi ama kahvaltıda yumurta, domates daha sağlıklı olurdu.
Süper süper
kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.
Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =leslie+yürüyüş
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda = 1saat yürüyüş 60snx2 plank 6sn wallsit
asya_01 =
prensesmat =Leslie , yürüyüş , bölgesel
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =
S stajer06 =
Basla ortim dagitinca kolay toplanmiyo yarin artik hedefimize odaklanalimKızım ben daha buradayım sen bugün ne yedin için ben bugün kahvaltıda davetliydim dağıttık
Yarın yeniden basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?