Yaa canım benim içimi rahatlattınamaaan, ben de bisey zannettim. Bu gozler bir buyuk pizza devirenleri gordu. 3 parca ekmekten noolcak
Haklısın kuzum eşimin amcasigilin davetlisiydim haliyle menüyü onlar belirlemisti akrabalar arasında dile düşmek istemedimYagli ekmek olmayaydi iyiydi
Canım ya işin çok zor.Allah yardımcın olsun..bncede minicik bebekle uğraşmak daha kolaymış.altını temizle yedir içir yatır bittiii.büyüdükçe dertleri de büyüyor.Allah canlarını sağ etsin tabii..baba yardımı olmayınca da zorkızlar bu hafta ben de mi çıksam listeden yaa. az once sinir krizi geçirdim resmen. büyük oğlan çıldırttı. eşim de yok.. çocuklara da bişey yapamayınca oturdum bir sürü şey yedim. hala sinirimden ağlıyorum.çocuklar küçükken daha kolay bakması. uykusuzluk falan hiç bişey yaa. büyüdükçe dertleri de büyüyor. çeneleri de. bi de benimki üstün zekalı artık hiç başedemiyorum. bunun ergenliğini düşünemiyorum
Haklısın canım ya bn hiç almam ama dün bir aldım yarısı gitti işte bisküvinin..çook pişmanımarkadaslar almayin eve su sakincali seyleri yahu. Sismana zararli da zayifa degil mi sanki. Evdeki zayiflar da yemesin
Ne diceğimi bilemedim. Bi çok kötü menü diyesim geldi bi de eh işte fena değil gibi. Çok gibi ama değil de gibi. Kafam karıştı kız piremsesSabah
1 simit
Peynir zeytin çay
Öğlen
Bir tabak karpuz
Akşam 17.30
Üçkaşık bamya
Üç kaşık bulgur pilavı
İki bardak semiz otlu ayran
Su 2.5
Spor
Yarımsaat yürüyüş
Uzun zamandır simit yememiştim iyi oldumenun harika bence. Kahvaltidaki simiti guzel telafi etmissin. Ama bence sporun az. Squat / mekik yapsan. 15 dakika olsa bile uzun vadede cok sey farkettirir.
Benim içinde bittiDimi kuzum bitti kahvaltı simitleri artıkkk
Afiyet olsun incim güzl menü olmuş alkışllKizlar menümeylul7158eylul
Sabah 12.30 da 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 küçük sigara boregi
Aksam sulu kofte salata yoğurt
2 soda su 2litre olur
Sporu yapinca yazarim
Olmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.yaa kaptan yapma boyle ama. bak sen kaptansin, ornek olcaksin bize
Bir türlü güzel beslenemedim yahuNe diceğimi bilemedim. Bi çok kötü menü diyesim geldi bi de eh işte fena değil gibi. Çok gibi ama değil de gibi. Kafam karıştı kız piremses
Menümü vermememin kaçışı yok
Sabah mükemmel, akşam mükemmel, ama tam o arada bir piknik oldu işte tam da orada olan oldu
Öğle batmış ama spor temizler zortim sıkıntı yok cumaya temizleriz :)Menüm gelsin
Sabah sade kahve 2 k kayısı
Kahvaltı çökelek salatası 1 yumurta beyazı
Ögle 14.00: 3 parca yağlı ekmek (fırınlar yapıyor yağlı lavaş gibi )
2 parca tavuk
1 haşlanmış mısır ve çekirdek
Akşam 19.00: tavuk ızgara 1,5 el kadar
1,5 bardak ayran
Ara türk,kahvesi
Bitki çayı ve 3 litre su
Bravooooosporumu yazayim
20 dk yuzme / 2 dk plank / 75 heel touch / 35 shrimp squat / 50 leg raise / 50 lunges / 205 squat / 84 sinav / 155 mekik / 110 dag tirmanisi / 250 jumping jacks /
Benim de berbat ama yarın çok güzel başlangıç yapacağız takımcak ankaaaaBen menu vermek istemiyorum. Luppo çikolatalı gofret, simit poğaça pasta ekmek ne ararsan yedim. 3 u bir arada içtim.
Yemeeeeee hayır yemeeee bak yeme dedimben de aksam haslanmis misir yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?