Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ya işin çok zor.Allah yardımcın olsun..bncede minicik bebekle uğraşmak daha kolaymış.altını temizle yedir içir yatır bittiii.büyüdükçe dertleri de büyüyor.Allah canlarını sağ etsin tabii..baba yardımı olmayınca da zor

Sabah
1 simit
Peynir zeytin çay

Öğlen
Bir tabak karpuz

Akşam 17.30
Üçkaşık bamya
Üç kaşık bulgur pilavı
İki bardak semiz otlu ayran

Su 2.5
Spor
Yarımsaat yürüyüş
Ne diceğimi bilemedim. Bi çok kötü menü diyesim geldi bi de eh işte fena değil gibi. Çok gibi ama değil de gibi. Kafam karıştı kız piremses

Aslında buraya takılmak çok şey katıyor bana
1 - abur cubur eve sokmuyorum kocamada yasak
2 - tatlı hamur işi haftada iki üç çeşit yapar ve çoğunu ben yerdim.şimdi misafir gelmediği sürece yapmıyorum
3 -su yu çok içmeye çalışıyorum
4 -spor yapamasam da vicdan azabı çekiyorum burada olarak

menun harika bence. Kahvaltidaki simiti guzel telafi etmissin. Ama bence sporun az. Squat / mekik yapsan. 15 dakika olsa bile uzun vadede cok sey farkettirir.
Uzun zamandır simit yememiştim iyi oldu
Zaten pek simit sevmem sadece bu gittiğimiz yer iyi yapıyor
Dimi kuzum bitti kahvaltı simitleri artıkkk
Benim içinde bitti

yaa kaptan yapma boyle ama. bak sen kaptansin, ornek olcaksin bize
Olmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.

Ne diceğimi bilemedim. Bi çok kötü menü diyesim geldi bi de eh işte fena değil gibi. Çok gibi ama değil de gibi. Kafam karıştı kız piremses
Bir türlü güzel beslenemedim yahu
Beslenme koçum olmalı benim
Nerde benim koçum

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus =
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =istiyorum
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz =
@Gulbe seker =istiyorum
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =istiyorum
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =istemiyorum
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

Öğle batmış ama spor temizler zortim sıkıntı yok cumaya temizleriz :)

kızlar herkes yapacağı sporun adını isminin yanına eklesin .. Ona göre gruplara ayıracağım. Leslie grubu jilian grubu gibi gibi.

Anka = leslie + bolgesel
eylul7158eylul =
tevafuk55 =step +yürüyüş +bölgesel (donusumlu)
hippotalamus = leslie+bölgesel+ip atlama
5816bursa =leslie +bolgesel
umut-16 =leslie + bölgesel
florence_N =leslie+yürüyüş
inciakis =
Jalapeno =
kelekkarpuz = HIIT + bolgesel
@Gulbe seker =
marselinda = 1saat yürüyüş 60snx2 plank 6sn wallsit
asya_01 =
prensesmat =
@MiuLego = jillian+bölgesel
Korhilalp =yürüyüş+bölgesel
S stajer06 =

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…