Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pirinç pilavı yapmıyorum o yüzden, yaparsam da 1 bardak pirinçten yapıyorum. Pişince yerdim, sofrada koca bir tabak yerdim, dolaba kaldırırken yerdim, ... 90 kilo oldum sonra. İçli köfte deme bana yaw.

Pirinç pilavı yapmıyorum o yüzden, yaparsam da 1 bardak pirinçten yapıyorum. Pişince yerdim, sofrada koca bir tabak yerdim, dolaba kaldırırken yerdim, ... 90 kilo oldum sonra. İçli köfte deme bana yaw.
Orti bu Arada kaç yaşındasın sen
Maşallah iyi vermişsin ama

Sen toparlarsın kaptan hic suphem yok cumaya yine eksi cikarsin bi spora yuklen tamam

Sen toparlarsın kaptan hic suphem yok cumaya yine eksi cikarsin bi spora yuklen tamam
Yaa evet ya anka böyle bir girişiyor abur cubura ama cumaya eksi çıkıyor. Vücudunu iyi şaşırtıyor sanırım :) Ben olsam ya durduramam kendimi cok yerim ya Da ne yapsam da veremem.

Yarından itibaren 4 gün boyunca temizlersin inanıyorum. Yoksa diyet menüsü değil bu. Dediğin gibi karbon fazlası olmuş. Yarını bol proteinli detoks sulu geçiştirmeye çalış bedeni temizleyelim..

Sesli güldüm kiz miu paylasilamiyo sen red mi ediyon orti bağlılığı iste bu harikasin
Kız alem ya hahahaha
Ama değiştirdi mesajıflo yazınca bi tırstı piremses. Bugün hep red hep red zortim de boşadı sonra vazgeçti bugün ay resmen bunalımdayım

Senin kotu menun bile guzel mium bir ogun var sadece dondurmada yaramasin kuzum

kaptancim onun icin mi dedim. Yakismiyo sadece sana boyle kacamaklar. Bak dunyanin kilosunu vermissin. ornek ol azcik bize. Dariltmak icin soylemedim vallahi. Ozur dilerim

Kız alem ya hahahaha
Ama değiştirdi mesajıflo yazınca bi tırstı piremses. Bugün hep red hep red zortim de boşadı sonra vazgeçti bugün ay resmen bunalımdayım
Ha yok yanlış alıntıladım mı eksik cümle mi kurdum hatırlayamadım işte her neyse ondan düzenledim ki
Yanlış anlaşıldım ben yoksa koçum benim koçların en iradelisi

Yarından itibaren 4 gün boyunca temizlersin inanıyorum. Yoksa diyet menüsü değil bu. Dediğin gibi karbon fazlası olmuş. Yarını bol proteinli detoks sulu geçiştirmeye çalış bedeni temizleyelim..
Bacaklarım ağrıyor ama çıktım yürüyüş bandına. Rampa yaptım, yürüyorum. Dayanamadım. 3 dilim kekte bile bu kadar vicdan yapmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…