- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Pirinç pilavı yapmıyorum o yüzden, yaparsam da 1 bardak pirinçten yapıyorum. Pişince yerdim, sofrada koca bir tabak yerdim, dolaba kaldırırken yerdim, ... 90 kilo oldum sonra. İçli köfte deme bana yaw.Bence çoook iyi koçummm
Valla ben doymazdım bile
Ama demek ki sen böyle zayıflıyorsun
Ben porsiyonları abartıyorum
Mesela altı içli köfte yerim tek seferde ya da yerdim diyelim
Hele dolma patlıcan biber en az üç tane
Nefsime hakim olamıyorum hala
Pilavı dolaba koycam mesela hemen bir kaşık ta öyle atıyorum ağzıma
Çok pis boğazım ben yaaa
Sağol mium bu hafta dikkatli olacamAfiyet olsun incim güzl menü olmuş alkışll
Orti bu Arada kaç yaşındasın senPirinç pilavı yapmıyorum o yüzden, yaparsam da 1 bardak pirinçten yapıyorum. Pişince yerdim, sofrada koca bir tabak yerdim, dolaba kaldırırken yerdim, ... 90 kilo oldum sonra. İçli köfte deme bana yaw.
Sen toparlarsın kaptan hic suphem yok cumaya yine eksi cikarsin bi spora yuklen tamamOlmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.
Yaa evet ya anka böyle bir girişiyor abur cubura ama cumaya eksi çıkıyor. Vücudunu iyi şaşırtıyor sanırım :) Ben olsam ya durduramam kendimi cok yerim ya Da ne yapsam da veremem.Sen toparlarsın kaptan hic suphem yok cumaya yine eksi cikarsin bi spora yuklen tamam
Sesli güldümŞey benim koçum var ki zaten
Teşekkür ederim ben almayayım
Sesli güldümkiz miu paylasilamiyo sen red mi ediyon orti bağlılığı iste bu harikasin
Menü vereyim
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor ile lorlu salata.
Ara 1 avuç içi pide
Akşam 17:00
5 yaprak sarma
Yarım patlıcan dolması.(5-6 cm patlıcan boyu)
Dolmaları yarı yarıya pirinç ve bulgur ile yaptım. Erken yedim. Oğlum sıcak pide aldı o da öyle ara öğün gibi oldu. Keşke yemeseydim. Karbonhidrat fazla oldu bugün. Bacaklarım ağrıyor bugün ara vereceğim spora bir de, kötü denk geldi.
Kız alem ya hahahahaSesli güldümkiz miu paylasilamiyo sen red mi ediyon orti bağlılığı iste bu harikasin
Spor listesi yok nerdaaaa? Biri yanlış alıntılamıştır ben de gördüm eklemiştin senBen spor listesine yapacagim sporu yazdiydim kim sildi yada yanlis mi alintiladim ki
Senin kotu menun bile guzel mium bir ogun var sadece dondurmada yaramasin kuzumKızlar berbat menümü vereyim de yarına bomba gibi sahalara dönüyoruuuummmmm hadi bakalım
Sabah 11:00
1 bardak süt, 1 kuru kayısı
1 muz, 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 14:45
3 dilim tb ekmek
Klasik kahvaltı omletli
Nutella (ekmek üstüne sürdüm 1 taneyi öyle yedim)
Akşama doğru dondurma paket büyük kutulardandı kızlar epey yedim.
Su: 2 lt
Spor: jillian level 1
Eve gidince de leslie yapıcam inşallah.
Şuan yeşilçay içiyorum. Daha yemem.
Yarından itibaren kendime milat sayıyorum. Sporda da coşucamTakipte kalın
KIZLA BU ARADA LÜTFEN MENÜDEN KÖTÜ ETKİLENMEYİN. Mezun olmanın rahatlığı vardı kendimi artık toparlamalıyım. Listede olduğum süre boyunca böyle şeyler yapmıyordum. Liste sorumluluğu çok farklı bir şey.
Olmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.
Ha yok yanlış alıntıladım mı eksik cümle mi kurdum hatırlayamadım işte her neyse ondan düzenledim kiKız alem ya hahahaha
Ama değiştirdi mesajıflo yazınca bi tırstı piremses. Bugün hep red hep red zortim de boşadı sonra vazgeçti bugün ay resmen bunalımdayım
Bacaklarım ağrıyor ama çıktım yürüyüş bandına. Rampa yaptım, yürüyorum. Dayanamadım. 3 dilim kekte bile bu kadar vicdan yapmamıştım.
Yarından itibaren 4 gün boyunca temizlersin inanıyorum. Yoksa diyet menüsü değil bu. Dediğin gibi karbon fazlası olmuş. Yarını bol proteinli detoks sulu geçiştirmeye çalış bedeni temizleyelim..
Amiiin ball dillim amin:)Senin kotu menun bile guzel mium bir ogun var sadece dondurmada yaramasin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?