Çemberden ben de istiyorum ama oahalı ya kimbilir ne kadar tuttu.. güle güle kullan canım harika olacakPilates matı
Çemberi
25 cm lik topu ve
Dambıl sipariş verdim yarın bakalım hangileri gelecek
Harika korhicim aynen devam aynennnnMenü
Sabah 8.00
Karatay kahv 2 has yum.
Öğle 13.45
1 kase yoğurt çorb.
7 köfte
1 kase salata
Akşam 20.00
1 kase ayran aşı
1 dilim karpuz
Su 2lt
Spor 2 saat yürüyüş
2 soda bol bol çay içtim
Kız kıyamam. Valla beb artık bırakma demiyom seni çok yıpratıyosa bırak kuzum. En önemlisi kendinsin sen. Sadece takım üyesi gibi yarışmak rahatlatcaksa bırak boşver.Olmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.
Burdayım kızBir türlü güzel beslenemedim yahu
Beslenme koçum olmalı benim
Nerde benim koçum
Saol canım merakla bekliyorumÇemberden ben de istiyorum ama oahalı ya kimbilir ne kadar tuttu.. güle güle kullan canım harika olacak
Menü
Sabah 8.00
Karatay kahv 2 has yum.
Öğle 13.45
1 kase yoğurt çorb.
7 köfte
1 kase salata
Akşam 20.00
1 kase ayran aşı
1 dilim karpuz
Su 2lt
Spor 2 saat yürüyüş
2 soda bol bol çay içtim
Koçum benim buradayım :)Bir türlü güzel beslenemedim yahu
Beslenme koçum olmalı benim
Nerde benim koçum
Şey benim koçum var ki zatenBurdayım kızgel yamacıma
Alırız piremsesim listeye seni de süren dolsun. Bak artık daha çok da giriyorsun. Sonra da mezun ederizSaol canım merakla bekliyorum
Eylül'de mezun olmak istiyorum
Hoş ben listede değilim ki
Olsun yine de iki ay içindemezun edin beni
Hahahahhaha flo yeter sana kız vallaŞey benim koçum var ki zaten
Teşekkür ederim ben almayayım
Catla miuuuuuuuu.Şey benim koçum var ki zaten
Teşekkür ederim ben almayayım
Kuzum çatlamam ama takipteyim sizi hadi bakalım sen halledersin flo sana güveniyorumCatla miuuuuuuuu.
Ben 6 boyunca takımlara alınamıyorumAlırız piremsesim listeye seni de süren dolsun. Bak artık daha çok da giriyorsun. Sonra da mezun ederiz
Bence çoook iyi koçummmMenü vereyim
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor ile lorlu salata.
Ara 1 avuç içi pide
Akşam 17:00
5 yaprak sarma
Yarım patlıcan dolması.(5-6 cm patlıcan boyu)
Dolmaları yarı yarıya pirinç ve bulgur ile yaptım. Erken yedim. Oğlum sıcak pide aldı o da öyle ara öğün gibi oldu. Keşke yemeseydim. Karbonhidrat fazla oldu bugün. Bacaklarım ağrıyor bugün ara vereceğim spora bir de, kötü denk geldi.
Ya bazen yememek cok ayip oluyor sen diyetteyim desende olmaz nerene derlerYaa canım benim içimi rahatlattın
Haklısın kuzum eşimin amcasigilin davetlisiydim haliyle menüyü onlar belirlemisti akrabalar arasında dile düşmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?