Jillian var şimdilik. Eve geçince de leslie yapıcam inşallahsenin sporu da alalim kusum
Canım vücudu sağlıklı beslenmeye alıştırınca insan daha da vicdan azabı çekiyor. Rampada yürüme flo dizlerine zarar vermesin düz yürü daha tempolu yürü daha iyi.Bacaklarım ağrıyor ama çıktım yürüyüş bandına. Rampa yaptım, yürüyorum. Dayanamadım. 3 dilim kekte bile bu kadar vicdan yapmamıştım.
Hııı tamamHa yok yanlış alıntıladım mı eksik cümle mi kurdum hatırlayamadım işte her neyse ondan düzenledim ki
Yanlış anlaşıldım ben yoksa koçum benim koçların en iradelisi
Yok canım özür dileyecek bişey yok kotu etkiliyorsam çekilirim gerçekten. Önemli olan sizin motivasyonunuz. Gerçekten yapamıyorum ben bunun farkındayım. Bi anlık sinirle butun emeğimi çöpe atıyorum. Bende saatlerce spor yaptım aman şu tatlıyı yemeyeyim diye bişey yok maalesef. Yarın en az 3 kilo fazla çıkcam farkındayımkaptancim onun icin mi dedim. Yakismiyo sadece sana boyle kacamaklar. Bak dunyanin kilosunu vermissin. ornek ol azcik bize. Dariltmak icin soylemedim vallahi. Ozur dilerim
O zaman yarin tarti iptal olsun moral bozmayalım (imza fırsatçı inci) ya kaptan ben yarin nolur tartilmiyayimYok canım özür dileyecek bişey yok kotu etkiliyorsam çekilirim gerçekten. Önemli olan sizin motivasyonunuz. Gerçekten yapamıyorum ben bunun farkındayım. Bi anlık sinirle butun emeğimi çöpe atıyorum. Bende saatlerce spor yaptım aman şu tatlıyı yemeyeyim diye bişey yok maalesef. Yarın en az 3 kilo fazla çıkcam farkındayım
Mesajını şimdi gördüm. Rampada 45 dakika yürüdüm. 5te ama, 5 dakika 6da yürüdüm. Üst arka bacaklarım yanıyor şuan ama şikayetçi miyim? Hayır. Dislerimde sıkıntım yok şükür. Ama tempolu diye seda sayan da bile yürüdümCanım vücudu sağlıklı beslenmeye alıştırınca insan daha da vicdan azabı çekiyor. Rampada yürüme flo dizlerine zarar vermesin düz yürü daha tempolu yürü daha iyi.
Yarın gündüz ye canım olmaz mıben de aksam haslanmis misir yiycem
Kaç kiloluk dambil canım diğerlerinden bende varPilates matı
Çemberi
25 cm lik topu ve
Dambıl sipariş verdim yarın bakalım hangileri gelecek
Anka canım moral bozma lütfen bence çözüm bulalım galiba sen sinirlenince birşeyler yiyorsun benim gibiOlmuyor canım. Bırakayım kaptanlığı dedim onu da kabul etmediler. Gerçekten bu kadar etkileniyorsanız bırakırım hiç sorun değil. Ben çok iniş çıkışlı bir insanım maalesef hep olacak böyle gunlerim anladım artık ben.
Canım benim yirim seniKızlar berbat menümü vereyim de yarına bomba gibi sahalara dönüyoruuuummmmm hadi bakalım
Sabah 11:00
1 bardak süt, 1 kuru kayısı
1 muz, 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 14:45
3 dilim tb ekmek
Klasik kahvaltı omletli
Nutella (ekmek üstüne sürdüm 1 taneyi öyle yedim)
Akşama doğru dondurma paket büyük kutulardandı kızlar epey yedim.
Su: 2 lt
Spor: jillian level 1
Eve gidince de leslie yapıcam inşallah.
Şuan yeşilçay içiyorum. Daha yemem.
Yarından itibaren kendime milat sayıyorum. Sporda da coşucamTakipte kalın
KIZLA BU ARADA LÜTFEN MENÜDEN KÖTÜ ETKİLENMEYİN. Mezun olmanın rahatlığı vardı kendimi artık toparlamalıyım. Listede olduğum süre boyunca böyle şeyler yapmıyordum. Liste sorumluluğu çok farklı bir şey.
Buradan sesleniyorum zortime siz de şahitsiniz
tevafuk55 söz zortim yarından itibaren menümde bir tane bile zararlı şey görmiceksşn
Ayak yaptım seni biraz uğraştırdımKız alem ya hahahaha
Ama değiştirdi mesajıflo yazınca bi tırstı piremses. Bugün hep red hep red zortim de boşadı sonra vazgeçti bugün ay resmen bunalımdayım
Evet, cuma tartısı sonrası kacamaklar yapılıyor ya, durum değerlendirmesi için pazartesileri de tartiliyoruz.yarın da mı tartılıyoruz
İyi menü ama dukan da kayısı ve hurma Yök dimi canımİYİ akşamlar güzeller
benim menüm
sabah
2yumarta ile omlet
2 dilim hindi füme
1kkayısı 1 ceviz
kahve
öğlen
yarım tavuk göğsu pişmiş
4 kaşık yoğurt
2 turşu
kola zero
akşam
ev yapımı alinazik
salata
kola zero
bugün 950 kaloriye ancak çıktım
Bence de yarın olmasınO zaman yarin tarti iptal olsun moral bozmayalım (imza fırsatçı inci) ya kaptan ben yarin nolur tartilmiyayimcumayi telafi ettim mi bilmiyorum
Afiyet olsun. Güzel menüKizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah 12.30 da 1 yumurta beyaz peynir sebze 1 küçük sigara boregi
Aksam sulu kofte salata yoğurt
2 soda su 2litre olur
Sporu yapinca yazarim
Ohhhh güzel yürümüşsün süperMesajını şimdi gördüm. Rampada 45 dakika yürüdüm. 5te ama, 5 dakika 6da yürüdüm. Üst arka bacaklarım yanıyor şuan ama şikayetçi miyim? Hayır. Dislerimde sıkıntım yok şükür. Ama tempolu diye seda sayan da bile yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?