Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bacaklarım ağrıyor ama çıktım yürüyüş bandına. Rampa yaptım, yürüyorum. Dayanamadım. 3 dilim kekte bile bu kadar vicdan yapmamıştım.
Canım vücudu sağlıklı beslenmeye alıştırınca insan daha da vicdan azabı çekiyor. Rampada yürüme flo dizlerine zarar vermesin düz yürü daha tempolu yürü daha iyi.

kaptancim onun icin mi dedim. Yakismiyo sadece sana boyle kacamaklar. Bak dunyanin kilosunu vermissin. ornek ol azcik bize. Dariltmak icin soylemedim vallahi. Ozur dilerim
Yok canım özür dileyecek bişey yok kotu etkiliyorsam çekilirim gerçekten. Önemli olan sizin motivasyonunuz. Gerçekten yapamıyorum ben bunun farkındayım. Bi anlık sinirle butun emeğimi çöpe atıyorum. Bende saatlerce spor yaptım aman şu tatlıyı yemeyeyim diye bişey yok maalesef. Yarın en az 3 kilo fazla çıkcam farkındayım

O zaman yarin tarti iptal olsun moral bozmayalım (imza fırsatçı inci) ya kaptan ben yarin nolur tartilmiyayim cumayi telafi ettim mi bilmiyorum

Canım vücudu sağlıklı beslenmeye alıştırınca insan daha da vicdan azabı çekiyor. Rampada yürüme flo dizlerine zarar vermesin düz yürü daha tempolu yürü daha iyi.
Mesajını şimdi gördüm. Rampada 45 dakika yürüdüm. 5te ama, 5 dakika 6da yürüdüm. Üst arka bacaklarım yanıyor şuan ama şikayetçi miyim? Hayır. Dislerimde sıkıntım yok şükür. Ama tempolu diye seda sayan da bile yürüdüm

ben de aksam haslanmis misir yiycem
Yarın gündüz ye canım olmaz mı
Pilates matı
Çemberi
25 cm lik topu ve
Dambıl sipariş verdim yarın bakalım hangileri gelecek
Kaç kiloluk dambil canım diğerlerinden bende var
Anka canım moral bozma lütfen bence çözüm bulalım galiba sen sinirlenince birşeyler yiyorsun benim gibi sinirlendiğin anlara çözüm bulalım beni çağır beni beni mazlumunu olmaz mı
Canım benim yirim seni o jillian hatun var ya s3nde ne o dondurmayı bırakmıştır ne de ekmeği
Buradan sesleniyorum zortime siz de şahitsiniz

tevafuk55 söz zortim yarından itibaren menümde bir tane bile zararlı şey görmiceksşn
balsin sen resmen aşkımız tazelendi
Kız alem ya hahahaha
Ama değiştirdi mesajıflo yazınca bi tırstı piremses. Bugün hep red hep red zortim de boşadı sonra vazgeçti bugün ay resmen bunalımdayım
Ayak yaptım seni biraz uğraştırdım sonuc mukemmel askimiz canlandi

Gün boyu dışarlarda idim kızlar öğlen geldim eve hemen sporumu yaptım
Sabah 11:30 mavi göle kahvaltıya gittik anca oldu
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir zeytin i umutmuşum kızımın peşinde koşturmaktan
Çekirdek 2 avuç dolusu
Aç karna şeftali orta boy
Ara Türk kahvesi

Akşam 18:30
Kızlar tansiyonum düştü ilk defa kalkamadım yerimden
1 tabak kabak yemeği
Biraz salata
Küçük kase yoğurt
1 üçgen dilim kavun annem zorla yedirdi
1 büyük boy sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor
Leslie 3 fast mil + happy 1 mil +2 km yürüyüş

İyi menü ama dukan da kayısı ve hurma Yök dimi canım

Ohhhh güzel yürümüşsün süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…