- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Ooo 12. Takim komple tren olmusAyyyyy siz bal mısınız yaaaaaaa
Süper menü olmus ortim harikasininciakis kızlar menüm
Sabah
Rafadan yumurta 1 tane
1.5 ceviz
Salatalık
Kk peynir
4zeytin
Akşam
2tabak kabak yemeği
1.5su bardağı yoğurt
Spor.
1saat tempolu yürüyüş
Ekmeklerini yedin mi canimGunaydin kizlar. Sizmisim gece. Kuzenimin dugunu icin izmire geldim. Bi kac gunum cok kosturmacali gececek insallah basarila atlatabilirim.
Sabah:
2 kk beyaz peynir
1yumurta
3 zeytin
5 ceviz
Ogle:
1 protein bar
Aksam:
Teeyagsiz iskender (baydonere gittik. Sadece islender varmis. Dedom en azindan tereyagi koydurmayayim
Evet ya.bende en azından beş altı sayfa bekliyordum sakin geçmişGunaydin prenses. Herkes uyuyo galiba.ne kadar sakin bi gece olmus. Gelen giden olmamis hic
MaalesefEkmeklerini yedin mi canim
700 çok iyi cumaya 7 ler geliyorkızzzlllaaaaar ggüüünnnaayyddıınn dün üç öğün muz+sütten sonra (öğlen tansiyonum düşerse die bi ayran yapıp ewde dairede 3 gibi içmiştim) sabah tartıldııım birde ne göreyiim 80.6resmen -700 bugün we yarın normal yiyip perşembe yine yapııcaaam
biliorum hergün tartılmnak ii deil ama ben duramayanlardanım
ummaarıım canıımm umarrıım 79.9 olsun ama olsun doğumdan sonra yani 27 aydır 7 leri göremedim hamileleiktede ya aslında 3 yıldır700 çok iyi cumaya 7 ler geliyor
Hahahhaaa Simim canım çılgınımmm oyum sanaa güzelimmmMeydan okuma he mi
DelyDoly buraya bi el atmamiz lazim kanimca hatun
bi deli ile bi çilgin kadrosu bos kalmis burda
hele tanitiver eccük
nutella dışında bence süper :)Gunaydin kizlar. Ben de ilk acik bufe sinavimi gectim galiba
Sabah:
2kk beyaz peynir
1 kup kasar
6 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kasik nutella
inci özüne dön artık yeteeeerrrSelam kizlar @eylul7158eylul menum
Sabah kepekli ekmekli kasarli tost
Ogle 1 tavuk baget 2 elma dilimi patates
Ara 1 dilim karpuz
Aksam corba salata yoğurt
Su 2 litreye tamamlarim
Spor iste cok yoruldum ama yapmaya çalışacam
Çok güzel bi gün olmuş afiyet olsunSabah
İki yumurta
Kk peynir
7 zeytin
Bir çay bardağı süt
Domates salatalık yeşillik
Ara bir kase çerez (ceviz çiğbadem leblebi)
Bir salkım üzüm
Akşam18.00
Bir tabak fırında patlıcan yemeği (patatesli ama kızartmadan)
Üç kaşık bulgur pilavı
İki kase semizot lu ayran
Su 2.5
Spor henüz yok. @florence_N
Kızlar menumu yazayım işim var mutfakta biraz
Kahvaltı 1 yumurta domates salatalık roka Peynır saat 10 da
Arada bır dılım kavun 1 seftalı ufak saat 3 te
Akşam yeni yıycem
Taze fasulye ıkı anne köftesi birazda semizotu salatası
2,5 lt su
iyi tatiller hippoKızlar biz vardık şükür. .. şimdi bebeği uyutuyorum.. bi hafta pek giremem... özleyin beni ♡♡♡
gülbe eksilerin sebebi işte bu menüler yine beğendim benSabah 10:30
Aç karna bir küçük şeftali
2 haşlanmış yumurta domates salatalık ile birlikte
KK Peynir
5 zeytin
1 avuç çekirdek
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:00
Çok acıktım bir avuç Antep fıstığı
1 bardak tarçınlı süt
1 porsiyon ama dolu idi bamya
Küçük kase yoğurt
Biraz salata
Su 2.5 lt yi geçti
Spor Leslie 3 fast mil +happy 1 mil
beğendmedim. Kola yedigün vs vs. Sen zaten cumadan sonra bir gün ya da cumaydı normal beslenme günü yaptım diyip baya yemiştin. Hadi tadımlık kola oldu bi daha yedigün olmuş.prensesmat
Ben de menü vereyim
Sabah 11
2 yumurta, 2 yk domates ve biber ile menemen.
16:00
1 orta boy armut
18:00
Izgara tavuk (derisiz) 1 kase ederdi etleri koysam,
1 kase mevsim salata
1 bardak Pepsi, yarım bardak Yedigün,
3 incir.
Su 3.5 litre.
İnciri spora giden yeğenim zorla yedirdi, hazmı kolaylaştırır, kalorisi az, dedim sabah yiyeyim, her öğün diye tutturdu, yıllardır spora gidiyor. Benim de yiyesim varmış yedim. Gerci o 1 tane demişti :) Kendime yorum yapayım, kola ve Yedigün icmemeliydim, sağlık için zararlı malum, günlük oranları asmadigim ve günlük karbonhidrat alimim -100 gramda olduğu için seviniyorum ama sağlıksız yedim diye de vicdan yapıyorum. Uzun öğün arası terbiyemi bozdu. Bugün spora ara verecektim ama kolanin vicdanından yarım saat yürüyesim de var.
Akşam ya da sabaha yeşillik olsa tam süper olurdu ne güzel bir gün bayıldıminciakis kızlar menüm
Sabah
Rafadan yumurta 1 tane
1.5 ceviz
Salatalık
Kk peynir
4zeytin
Akşam
2tabak kabak yemeği
1.5su bardağı yoğurt
Spor.
1saat tempolu yürüyüş
tereyağından zarar gelmez. Tereyağı koydurup pidelerini yememeliydin. olmamış bence.Gunaydin kizlar. Sizmisim gece. Kuzenimin dugunu icin izmire geldim. Bi kac gunum cok kosturmacali gececek insallah basarila atlatabilirim.
Sabah:
2 kk beyaz peynir
1yumurta
3 zeytin
5 ceviz
Ogle:
1 protein bar
Aksam:
Teeyagsiz iskender (baydonere gittik. Sadece islender varmis. Dedom en azindan tereyagi koydurmayayim
Harika bir haber!!! dün benimki yarıda kaldı yapamadım. Bugün yapacağım sabah ile başladım bakalım.kızzzlllaaaaar ggüüünnnaayyddıınn dün üç öğün muz+sütten sonra (öğlen tansiyonum düşerse die bi ayran yapıp ewde dairede 3 gibi içmiştim) sabah tartıldııım birde ne göreyiim 80.6resmen -700 bugün we yarın normal yiyip perşembe yine yapııcaaam
biliorum hergün tartılmnak ii deil ama ben duramayanlardanım
selamlaaaarrr :)Hahahhaaa Simim canım çılgınımmm oyum sanaa güzelimmmBir dedektif tutup a dan z ye herşeyi öğrenen tamm bir çılgınsınn bacımm bir iç çamaşırı rengini söylemediğin kalmıştı
Selamm 12.takımın genç güzel fit hatunları ben 7 .takımın delysiyimm sizede 12.takımaa tam bir çılgın gönderdim gazanız mübarek olsun
Açık büfeyi baya baya başarılı atlamışsın afiyet olsunGunaydin kizlar. Ben de ilk acik bufe sinavimi gectim galiba
Sabah:
2kk beyaz peynir
1 kup kasar
6 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 kasik nutella
Çok sevindim adına vücut toplasın birazGünaydın kızlar. Akşam erkenden uyumuş kalmışım. Gece de bebek iki kere uyandı yattığım yerden emzirdim uyumaya devam ettim.9"yıldır en en en uzun uyuduğum gece her yerim tutulmuş bünye şaşırdı tabii. Plates yapmaya çalışacağım şimdi belki iyi gelirç
Günaydın salak gibiyim kız uyutmadı yaGünaydın kızlar
Kız her gün böyle uyusam enerji patlaması yaşarımÇok sevindim adına vücut toplasın biraz
Hahahhaaa Simim canım çılgınımmm oyum sanaa güzelimmmBir dedektif tutup a dan z ye herşeyi öğrenen tamm bir çılgınsınn bacımm bir iç çamaşırı rengini söylemediğin kalmıştı
Selamm 12.takımın genç güzel fit hatunları ben 7 .takımın delysiyimm sizede 12.takımaa tam bir çılgın gönderdim gazanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?