Immm şeyyyy ben eleman mı lazım demiştim yok öyle bişeyAnlat anlat helecanli oluyo
Eli kolu nerelere uzaniyo bu etik hackerin anlatta takim serüvenim baslamadan bitsin
Evet tok karnına tartıldım canım
Anlatttcammm beybisii anlatmasınaa daa teee ordannn birden ışınlanır mısın acep diye tırsıyorumm hahahhaaAnlat anlat helecanli oluyo
Eli kolu nerelere uzaniyo bu etik hackerin anlatta takim serüvenim baslamadan bitsin
Günaydın kızlar. Akşam erkenden uyumuş kalmışım. Gece de bebek iki kere uyandı yattığım yerden emzirdim uyumaya devam ettim.9"yıldır en en en uzun uyuduğum gece her yerim tutulmuş bünye şaşırdı tabii. Plates yapmaya çalışacağım şimdi belki iyi gelirç
Bufenin basina gitmedim. En uzak yere oturduk. Dedim goz gormezse gonul katlanirAçık büfeyi baya baya başarılı atlamışsın afiyet olsun
Korhicim geçmiş olsun ne zor hastalık Alzheimer. Allah size de güç kuvvet versin. Tabi ki dua ederiz.Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Gecmıs olsun Rabbim Şifa versin sıkıntı cekmesın ınşKızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Amin canımm eksik olma..Korhicim geçmiş olsun ne zor hastalık Alzheimer. Allah size de güç kuvvet versin. Tabi ki dua ederiz.
Bizim de tek dileğimiz o acı çekmez umarım daha fazla.sağol bursacım..Gecmıs olsun Rabbim Şifa versin sıkıntı cekmesın ınş
Kız ıkı dk yerinde duramıyon dımı cılgın mıuNapıyorsunuz kızlaaaaarrrrrrrrr
spor | hesaplama turu | puanı |
leslie | dakika | 1 puan |
yürüyüş | dakika | 1 |
ip atlama | 5 adet | 1 puan |
Hiit cardio | dakika | 3 puan |
koşu | dakika | 2 puan |
jilian | dakika | 2 puan |
zumba | dakika | 1,5 puan |
bölgesel jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı vb | 5 adet | 1 puan |
eliptik | dakika | 2 puan |
bisiklet | dakika | 2 puan |
Kaptan gunaydın ben 65 olsam mezun oluyor muyum acaba :)
Evet tok karnına tartıldım canım
ben bi yandan çocuklarla bi yandan tablolarla uğraşıyorumBugün çok sessiz buralar. Heeeey. Nerdesiniz? Ben süper bir kahvaltı yaptım, protein patlaması yaşıyorum resmen.
Ee tabi bunye kaldirmaz. Yigilip kalma bi yerlerde. Uykunun tadini aldin artil birakamazsin.
harikaBufenin basina gitmedim. En uzak yere oturduk. Dedim goz gormezse gonul katlanir
çok geçmiş olsun canımm... rabbim şifa versin.. oyle şeyler de mi unutuluyormuş hiç duymamıştım...Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Napıyorsunuz kızlaaaaarrrrrrrrr
Kızlar wc deyken gizlice girim dedim :)) kızlar menülerimde ufak tefek cıss var yalan yok ama akşam 8den sonra hiç bişey yemedim.. su içmeye devam.. gece dondurma yemeye gittiler gitmedim. Mısır vardı yemedim. . Tele leslie 1 mil indirdim.. yapabilirsem bi ara yapıcam inş.. en azından sabit dönerim inş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?