Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anlat anlat helecanli oluyo
Eli kolu nerelere uzaniyo bu etik hackerin anlatta takim serüvenim baslamadan bitsin
Anlatttcammm beybisii anlatmasınaa daa teee ordannn birden ışınlanır mısın acep diye tırsıyorumm hahahhaa Aslından gelmenn için süper olur hee küttenek giderim kesin ben ben iptal

Ee tabi bunye kaldirmaz. Yigilip kalma bi yerlerde. Uykunun tadini aldin artil birakamazsin.

Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Korhicim geçmiş olsun ne zor hastalık Alzheimer. Allah size de güç kuvvet versin. Tabi ki dua ederiz.

Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Gecmıs olsun Rabbim Şifa versin sıkıntı cekmesın ınş

arkadaşlar sporu aksatmamak ve daha çok motivasyonumuzu artırmak için 2 grup yaptık. her spora göre de puanlar ayarladık. gruplara sadece geçenlerde yaptığımız spor listesine yapacağı sporları ekleyenleri aldık.
spor gruplarımız şu şekilde

1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus

2. grup
florence_N
Anka
@Gulbe seker
inciakis
Jalapeno
Korhilalp
kelekkarpuz

şimdi herkes günlük yaptığı sporu yazacak. yanına da toplam puanını yazacak. ben de her gün puanları tabloya ekleyeceğim. liste cuma başlar perşembe biter. cuma tekrar başlar... 1 hafta boyunca en çok puan alan kişi yeni haftaya +50 puan ile başlar. puanı yuksek olan takım da + 100 ile başlar. puanı 250 altında kalan kişi ceza alır. 1 hafta boyunca herkesin yaptığı puanı toplar. perşembe bana bildirir. eğer 250 altında kalan olmazsa bunu ben yapacağım. puan listemiz aşağıdaki şekildedir.

sporhesaplama turupuanı
lesliedakika1 puan
yürüyüşdakika1
ip atlama5 adet 1 puan
Hiit cardiodakika3 puan
koşudakika2 puan
jiliandakika2 puan
zumbadakika1,5 puan
bölgesel jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı vb 5 adet 1 puan
eliptikdakika2 puan
bisikletdakika2 puan

bu puan tablosu ve takım puan tablosu 1. sayfada duracak her zaman. oradan bakarak sporunuzun puanını hesaplayabilirsiniz...

Kızlar wc deyken gizlice girim dedim :)) kızlar menülerimde ufak tefek cıss var yalan yok ama akşam 8den sonra hiç bişey yemedim.. su içmeye devam.. gece dondurma yemeye gittiler gitmedim. Mısır vardı yemedim. . Tele leslie 1 mil indirdim.. yapabilirsem bi ara yapıcam inş.. en azından sabit dönerim inş. .

Kızlar wc deyken gizlice girim dedim :)) kızlar menülerimde ufak tefek cıss var yalan yok ama akşam 8den sonra hiç bişey yemedim.. su içmeye devam.. gece dondurma yemeye gittiler gitmedim. Mısır vardı yemedim. . Tele leslie 1 mil indirdim.. yapabilirsem bi ara yapıcam inş.. en azından sabit dönerim inş. .

Kaptan gunaydın ben 65 olsam mezun oluyor muyum acaba :)

olursun canım. mezun mu oolmak istiyorsun.

Evet tok karnına tartıldım canım

vayy aç karnına tartıldın mı sabah çok heyecanlııı

Bugün çok sessiz buralar. Heeeey. Nerdesiniz? Ben süper bir kahvaltı yaptım, protein patlaması yaşıyorum resmen.
ben bi yandan çocuklarla bi yandan tablolarla uğraşıyorum

Ee tabi bunye kaldirmaz. Yigilip kalma bi yerlerde. Uykunun tadini aldin artil birakamazsin.

aynen bi şaşırdı... kalmam kız çok iyiyim bu gün

Bufenin basina gitmedim. En uzak yere oturduk. Dedim goz gormezse gonul katlanir
harika
çok geçmiş olsun canımm... rabbim şifa versin.. oyle şeyler de mi unutuluyormuş hiç duymamıştım...
Napıyorsunuz kızlaaaaarrrrrrrrr

tablo

supersin canım bence sen artı gelmeyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…