çok açım açlıktan hepKız ıkı dk yerinde duramıyon dımı cılgın mıu
Ben de açımmmm..çok açım açlıktan hep
Canım beni yine unutmuşsunarkadaşlar sporu aksatmamak ve daha çok motivasyonumuzu artırmak için 2 grup yaptık. her spora göre de puanlar ayarladık. gruplara sadece geçenlerde yaptığımız spor listesine yapacağı sporları ekleyenleri aldık.
spor gruplarımız şu şekilde
1. grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus
2. grup
florence_N
Anka
@Gulbe seker
inciakis
@Jalapeno
Korhilalp
kelekkarpuz
şimdi herkes günlük yaptığı sporu yazacak. yanına da toplam puanını yazacak. ben de her gün puanları tabloya ekleyeceğim. liste cuma başlar perşembe biter. cuma tekrar başlar... 1 hafta boyunca en çok puan alan kişi yeni haftaya +50 puan ile başlar. puanı yuksek olan takım da + 100 ile başlar. puanı 250 altında kalan kişi ceza alır. 1 hafta boyunca herkesin yaptığı puanı toplar. perşembe bana bildirir. eğer 250 altında kalan olmazsa bunu ben yapacağım. puan listemiz aşağıdaki şekildedir.
spor hesaplama turu puanı leslie dakika 1 puan yürüyüş dakika 1 ip atlama 5 adet 1 puan Hiit cardio dakika 3 puan koşu dakika 2 puan jilian dakika 2 puan zumba dakika 1,5 puan bölgesel jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı vb 5 adet 1 puan eliptik dakika 2 puan bisiklet dakika 2 puan
bu puan tablosu ve takım puan tablosu 1. sayfada duracak her zaman. oradan bakarak sporunuzun puanını hesaplayabilirsiniz...
Canım beni yine unutmuşsun
3010 sayfada yazmışım
Valla miu son gün bakar yenilecek gibi olursanız ölümüne spor yapar.
Canım bu hafta hippotalamus yok. O gelene kadar 1. Grupta ol sen. Olur mu. Sonra yeniden ayarlayalımCanım beni yine unutmuşsun
3010 sayfada yazmışım
dönersin sabit ya bence eksi ile bile dönersin sen hippo yeter ki isteKızlar wc deyken gizlice girim dedim :)) kızlar menülerimde ufak tefek cıss var yalan yok ama akşam 8den sonra hiç bişey yemedim.. su içmeye devam.. gece dondurma yemeye gittiler gitmedim. Mısır vardı yemedim. . Tele leslie 1 mil indirdim.. yapabilirsem bi ara yapıcam inş.. en azından sabit dönerim inş. .
napacuuukkkk su içelim kaptanBen de açımmmm..
kız o değil ben kontrol ettimCanım beni yine unutmuşsun
3010 sayfada yazmışım
hahahahaha uyumam işten bile izin alırım gerekirseValla miu son gün bakar yenilecek gibi olursanız ölümüne spor yapar.
Evet canım bi koşu zirveye çıkıp geliyoruzBi si sorcam bu dag tirmanisini nasi seyettiriyonuz
Epiniz dag dibinde mi oturuyonuz more
bizim dağımız var babam aldı zamanında koskoca bir dağBi si sorcam bu dag tirmanisini nasi seyettiriyonuz
Epiniz dag dibinde mi oturuyonuz more
kız bıkmadın yumurtadan azcık bana da ver yumurta sevginden@MiuLego tavaya 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedim. Sabah da 2 haşlanmış yumurta yemiştim. Yakında yumurtlayacağım kesin
Bilmiyorum kı babam gelene kadar verirsem düşünüyorum aslında amaolursun canım. mezun mu oolmak istiyorsun.
vayy aç karnına tartıldın mı sabah çok heyecanlııı
ben bi yandan çocuklarla bi yandan tablolarla uğraşıyorum
aynen bi şaşırdı... kalmam kız çok iyiyim bu gün
harika
çok geçmiş olsun canımm... rabbim şifa versin.. oyle şeyler de mi unutuluyormuş hiç duymamıştım...
tablo
@MiuLego tavaya 2 yumurta kırdım 2 dilim ekmekle yedim. Sabah da 2 haşlanmış yumurta yemiştim. Yakında yumurtlayacağım kesin
Bende çok çok severim yumurtayı... günde 2 tane en az yerim :))bizim dağımız var babam aldı zamanında koskoca bir dağdağ zenginiyiz biz
kız bıkmadın yumurtadan azcık bana da ver yumurta sevginden
Yaparsın ortim :))Bilmiyorum kı babam gelene kadar verirsem düşünüyorum aslında ama
spor | hesaplama turu | puanı |
leslie | dakika | 1 puan |
yürüyüş | dakika | 1 |
ip atlama | 5 adet | 1 puan |
Hiit cardio | dakika | 3 puan |
koşu | dakika | 2 puan |
jilian | dakika | 2 puan |
zumba | dakika | 1,5 puan |
bölgesel jumping jack/ squat/ dağ tırmanışı vb | 5 adet | 1 puan |
eliptik | dakika | 2 puan |
bisiklet | dakika | 2 puan |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?