Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ya bir şey sorucam bu leslie 15 ile 45 ikiside 3 mil diyor 15 dk bence daha hızlı olduğun için yanlış mı yorumluyorum o zaman 15 dk kaç mil oluyor
3 mil 45 dakika. diğeri tırt 3 mil yalandan 3 mil
Canım bebişim bu akşam rahatsızlandı gece boyu uyumadı nedenini de coz3m3mdik korkmus gibi sabaha kadar agladi 8,30 da sizdi 1 saat sonra kalkti simdi tekrar uyudu
Geçmiş olsun zortim. İnşallah iyileşir hemen nöbet mi tutuyosun başında kıyamam

Canım bebişim bu akşam rahatsızlandı gece boyu uyumadı nedenini de coz3m3mdik korkmus gibi sabaha kadar agladi 8,30 da sizdi 1 saat sonra kalkti simdi tekrar uyudu
Çok geçmiş olsun canım. Girmeyince merak ettim sen bu kadar uzun sure girmemezlik yapmazsın zaten. Rabbim şifa versin inşallah. Bi yeri ağrıyordur kuzumun

ya bir şey sorucam bu leslie 15 ile 45 ikiside 3 mil diyor 15 dk bence daha hızlı olduğun için yanlış mı yorumluyorum o zaman 15 dk kaç mil oluyor
Canım o 15 dakika olan 3 fast and fun miles adı altında satılan 3 kısa milden oluşan CD si. CD aslında 46 dakikalık. O sadece son kısım. İsteyen parça parça isteyen hepsini yapsın diye hazırlanmış.

1. Parça get started
2. Parça fast and sewety
3. Parça süper fast miles.

Çok fazla 3 mil var ama en iyisi express seri ve benim gönderdiğim. Beğensende beğenmesende öyle maalesef. 1 hafta geçmeden sonucu belli oluyor aslında.

Hayallerimi yiktin kaptan ben 15 dk 3 mil yapiyom diye mutlu oluyordum

Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Cok gecmis Olsun zumrem rabbim sifa versin...
3 mil 45 dakika. diğeri tırt 3 mil yalandan 3 mil

Geçmiş olsun zortim. İnşallah iyileşir hemen nöbet mi tutuyosun başında kıyamam
Sagol zortim Sorma canım şimdi uyandı şükür iyi ama ben geceden kalma coookkkk uykum var
Çok geçmiş olsun canım. Girmeyince merak ettim sen bu kadar uzun sure girmemezlik yapmazsın zaten. Rabbim şifa versin inşallah. Bi yeri ağrıyordur kuzumun
Sagolasin cabim, Aynen canım hatta gece birara beklerken girdim baktım kimse yok yazmadan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…