Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah tartılmayı unutmuştum canım. Yarın sabah tartılırım

Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Geçmiş olsun korhi . Allah yardımcısı ve yarrdımcınız olsun canım

Canım bebişim bu akşam rahatsızlandı gece boyu uyumadı nedenini de coz3m3mdik korkmus gibi sabaha kadar agladi 8,30 da sizdi 1 saat sonra kalkti simdi tekrar uyudu
Geçmiş olsun canım . Şimdi nasıl yavrucak

Kızlar anneannem rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık.Alzheimer ın son safhasındaydı zaten..şimdi yutmayı bile unuttu o derece ilerledi..durumu çok kritik.dua ederseniz çok sevinirim kızlar..moralim çok bozuk
Geçmiş olsun canım. Benim annem de aynıydı. Başka bir sağlık sorunu yoksa midesine hortum takacaklar beslenmesi için.

Benim menüm

Şekersiz 2. gün

Sabah 9:00: 2 yumurta yarım domates peynir 3 ceviz çay

Ara: Yarım domates peynir2 ceviz

Öğle 14:00 tavada tereyağlı 2,yumurta 2 dilim tt ekmek

15.00 çok acıktım nedense: 1 avuç yaban mersini

Akşam 19.00 : Yoğurtlu demiz otu salatası. İçine 1 çay kaşığı keten tohumu 1 çay bardağı nohut ekledim.

Su 3 e tamamlarım

Afiyet olsun kaptan.. sakın bozma.. çok artıdasın

Öglen sanki az degil mi?

Canim guzel sadece ogle ekmek goze batıyor onun disinda super spor da olunca ekstra süper

4 yumurta cok olmaz mi akşam cok hafif

Normalde ara ve öğlen olmaması lazımdı ama ben acıktım. Karatay yapmak için çıktım yola aslında.:))

Ben Karatay ya da diger formule edilmis beslenme yöntemlerini pek dogru bulmuyorum.
Herkesin beslenme aliskanligi, damak zevki, yöresel lezzetleri farkli..
Kilo vermekden öte saglikli yasam icin kalici bir beslenme degisikligi uygulanmali
Bir ömür baklava ya da etliekmek yememezlik yapmiycaz herhalde..
Goca Gonyali oldugumu da açiga vuriyim böyleliklene
Bu yüzden diyet degil kalici beslenme degisikligine gecisi bi beyne sinyal olarak yollamaliyiz.

Bunca yillik tecrübe ve diyetisyen gecmisime dayanarak söyleyebilirim ki günde üc ana ögünde
mümkünse 4-6 saat araliklarla sabah mikemmel bir kahvalti, öglen günün en saglam ögünü, aksamsa en hafif ögün olmali..
Normalde diyetisyenim ara ögün önermiyor ancak ben is yerinde dayanamiyorum bazen ve meyve, kuru meyve ya da mantar, havuc gibi cig sebze ile gecistiriyorum.
Öglen cok mühim..
Iyi doyarsan aksam oldukca az yersin ve ertesi gün tartiya pozitif yansir

Bende ayni fikirdeyim ama kac burada çoğunluk karataycilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…