1 kase çekirdekKizlar menümeylul7158eylul
Sabah yarim simit cay
Ogke karpuz peynir
Ara ceviz kayisi
Aksam corba salata yoğurt
1 kase çekirdek
Ooo ben de konyadayım. Diyetisyenin kim canım. Ben çok uzun sure önce Karatayla 19 kilo verdim. 49 kiloya düştüm. Uzunca bir sure korudum sonra bazı sorunlar nedeniyle bozdum. Bana çok iyi geldi... Şimdi tekrar başlayacağım da bi istikrar sağlayamadım. Bu sefer kesin yapacağım.Ben Karatay ya da diger formule edilmis beslenme yöntemlerini pek dogru bulmuyorum.
Herkesin beslenme aliskanligi, damak zevki, yöresel lezzetleri farkli..
Kilo vermekden öte saglikli yasam icin kalici bir beslenme degisikligi uygulanmali
Bir ömür baklava ya da etliekmek yememezlik yapmiycaz herhalde..
Goca Gonyali oldugumu da açiga vuriyim böyleliklene
Bu yüzden diyet degil kalici beslenme degisikligine gecisi bi beyne sinyal olarak yollamaliyiz.
Bunca yillik tecrübe ve diyetisyen gecmisime dayanarak söyleyebilirim ki günde üc ana ögünde
mümkünse 4-6 saat araliklarla sabah mikemmel bir kahvalti, öglen günün en saglam ögünü, aksamsa en hafif ögün olmali..
Normalde diyetisyenim ara ögün önermiyor ancak ben is yerinde dayanamiyorum bazen ve meyve, kuru meyve ya da mantar, havuc gibi cig sebze ile gecistiriyorum.
Öglen cok mühim..
Iyi doyarsan aksam oldukca az yersin ve ertesi gün tartiya pozitif yansir
Çekirdek kavrulmuş mu canım.Kizlar menümeylul7158eylul
Sabah yarim simit cay
Ogke karpuz peynir
Ara ceviz kayisi
Aksam corba salata yoğurt
1 kase çekirdek
4 yumurta cok olmaz miakşam cok hafif
Ohhh öğle adanalari goturunce aksam da yenmemişSimi'nin 25.07.17 günüsünün menusu:
Sabah: 3 az rafadan kafadan yumurta
1 dilim gorgonzola peyniri
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
1 poncik papatya ekmegi
Ara: 1 muz 1 yemek kasigi keten tohumu
1 kahve
Ögle: 1 porsiyon acili adana, salata, 1 dilim pide, 0,2 ml ayran
Aksam: 150 gr beyaz üzüm 125 gr ahududu
0,4 ml süt
Toplamda 1 l siyah çay, 2,5 l su
30 dk mecburi yürüyüs spor dan cok çarsi isleri halletmece
1 kase çekirdek
Ay çekirdeği kavrulmus ama kucuk kase corba kasesi aklınıza gelmesinÇekirdek kavrulmuş mu canım.
En küçük kase 1 avuçtan fazladır canım. Hem sivilce yapmıyor mu ben geçenlerde 1 avuç yedim hemen sivilcem çıktıAy çekirdeği kavrulmus ama kucuk kase corba kasesi aklınıza gelmesin
Ooo ben de konyadayım. Diyetisyenin kim canım. Ben çok uzun sure önce Karatayla 19 kilo verdim. 49 kiloya düştüm. Uzunca bir sure korudum sonra bazı sorunlar nedeniyle bozdum. Bana çok iyi geldi... Şimdi tekrar başlayacağım da bi istikrar sağlayamadım. Bu sefer kesin yapacağım.
Ohhh öğle adanalari goturunce aksam da yenmemiş
Onu da denemiştim ben adını karadukan koymuştumanka misali benimde karatay dukan karışık 1 hafta olmadı daha ama karbonhidrat bağımlılık resmen sabrı zorluyuor
Ben Almanya'da yasiyorum canim
Konya'dan çikali 22 sene oldu
Ben Almanya'da yasiyorum canim
Konya'dan çikali 22 sene oldu
vayy ne güzelOnu da denemiştim ben adını karadukan koymuştum
Selamlar aus kaptan hoşgeldin ne güzel ev gezmesi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?