- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Mayalandigini nereden anlıyoruz?Üzerine ben mutfak havlusu kapatiyorum canım
Kız muhallebi gibi oluyor birden zaten sonra 5-6 saat mayalanıyor katılaşıyor sütlaç gibi dolaba atıyorum ertesi gün daha lezzetli oluyorMayalandigini nereden anlıyoruz?
ben kuru inciri çok seviyorum .vaktim olursa yapayım bi deneyeyim .tarif için teşekkürler canımKız muhallebi gibi oluyor birden zaten sonra 5-6 saat mayalanıyor katılaşıyor sütlaç gibi dolaba atıyorum ertesi gün daha lezzetli oluyor
Afiyet olsun herkese masum bir kaçamak olur kahve ile süper gider :)ben kuru inciri çok seviyorum .vaktim olursa yapayım bi deneyeyim .tarif için teşekkürler canım
aboooww bu da mı gol değil20 dağ tırmanışı 5 adet 1 puan. Toplam 4 puan.
Diğerleri de öyle maalesef. Bolgesellerde hepsi 5 tane 1 puan.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kaç kaaaaaç
ben de ben deVayy sporlar super akşama yazıcam bende ınş :)
çok güzel olacak hangi grup yencek acepKızlar bu puan işi cuma resmileşince liste halinde ekleyelim.
Tabi ki bizçok güzel olacak hangi grup yencek acep
Kız güldürmeeeeeTabi ki biz
Niyeymiş günde 5 kez Leslie yaparım 3 mil jilian da yaparım yüzmeye de giderimKız güldürmeeeee
üstüne ben neler yaparım onları görürsem listedeNiyeymiş günde 5 kez Leslie yaparım 3 mil jilian da yaparım yüzmeye de giderim
Bakalım Cuma'dan sonra hareketlenelim karpuz da bizdeüstüne ben neler yaparım onları görürsem listede
Ben motivasyon olsun diye ekliyorum sadeceKızlar bu puan işi cuma resmileşince liste halinde ekleyelim.
karpuzun bonservis bedeli kaç ki?Bakalım Cuma'dan sonra hareketlenelim karpuz da bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?