Evet aynen öyle biliyirum canım benim de mesela mezun olacagm kiloya ulaştığımda 18 kilo olacak ama buradaki azıcıkKorhilalp 30 kiloya yakın verdi aslında ama sadece takımda verdiği kilolar karneye alındı maalesef. Keşke başta girseydi takımlara.
Kız çok hafif şeker Yök incir uyutmasıçooook güzel umut yeme düzenini çok beğenmeye başladım
mükemmel bir gün anka! hergün böyle olsun
vay vay vay goca gonyalı demek
aslında karatay senin söylediklerinle aynı şeyleri söylüyor. Çok acıkan dayanamayan için ara öğün çiğ kuruyemiş veriyor. Ve diyetteysen eğer kesinlikle ekmek pirinç vs yasaklıyor. ama korumadaysan ve günde ben 30 dk yürürüm en az diyorsan ye tabi ki arada ekmek, baklava, makarna vs diyor. Ama diyet sürecindeysen asla!
Balım sabahki unlu gıdaları bırak da onun yerine akşam öğününe güzel bir yemek koy sebzeli proteinli misler gibi
Papatya ekmeği de ne ola ki?
bir dilim pideden kastın ne ola ki?
Simi akşamı hafif tutmuşsun genel olarak ben menüyü beğendim afiyet olsun.
ba yıl dıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm bence günün menüsü bu
sporla toparlamışsındır. Gong u çıkar güzel menü. Gong ne yahu ay bu kız çikolatadan vazgeçti gong dan vazgeçmiyor a dostlar
hahahahaha bhahaha bunu unutturmayayım herkes görsün karpuzun harika detoks menüsü. Yakında sinemalarda. Akşamı ne kadar da hafif ve kahvaltısı ne kadar da sağlam
güzel canımcım afiyet olsun beğendim
Allahım sana geliyorum bi tane de bana yollasan ne var. Ne bu gülbe tarif yaz kız sağlıklı mı az kalorili mi hiç yemedim ben. Senin ev nerdeydi akşam sana mı gelsem kaldı mı
günaydın
kız puanlamada hata olmuş :) ama sen benle aynı gruptasın bu şekilde hesaplayabilirsin
ben de ben de yedim
Harika ya eline sağlık canım bayıldımKız çok hafif şeker Yök incir uyutması
İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçın
Yapılışı
10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz
Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen
Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz
Her kase ye 2 incir düşüyor 5-6 tane çıkıyor
o kadar da değil ondan zarar gelmez üzülmeYine bi kasik nutella yedim yaa
gayet güzel maşallahın var afiyet olsunKahvalti:
2 kk beyaz peynir
1yumurta
5-6 ceviz
1kasik nutella
Neyse bunu da az hasarla atlattim
mayalamaya alıyoruz ne demekKız çok hafif şeker Yök incir uyutması
Yapılışı
10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz
Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen
Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz
Kız çok hafif şeker Yök incir uyutması
Yapılışı
evet spor yapıyorum canımMutlaka tartıl canım çok merak ediyorum. Spor yapıyorsun dimi her gün.
Harikaaaaaaaevet spor yapıyorum canımama sabahları erken kalkamıyorum mağlesef .hafta sonları sabah yapabiliyorum
bugün sabah tartıldım 66 kg
teşekkür ederimHarikaaaaaaa
Olsun o videoyu yap da ne zaman yaparsan yap.Onu yapıyorsun dimi.
Bayıldım mıu sorma :) :)Yattığın yeri seveceksin bugün bursa :)
teşekkür ederim
mağlesef canım .çok uğraştım indiremedim
bunu yapıyyorum ..
gönderdiğin lesliyi tel da açabiliyorum
2 defa yaptım zor oluyo tel da
Cnm yok ay sonu olucak insallah 31 Temmuz dogumlu ama 30 u pazar oldugu icin o gun yapıcaz allah izin verirse ablam aynı cnm babamı bekliyoruz bakalım gelsin artık ne olacak resim atarım cnm5816bursa Canım çocuğun doğum günü oldu mu bize foto atacaktın canım, bizrd3 n3 zamandır soracam unutuyorum ablan ne oldu canım g3lismeler ne durumda
Anladım kuzum hadi bakalım hayırlısu olsunCnm yok ay sonu olucak insallah 31 Temmuz dogumlu ama 30 u pazar oldugu icin o gun yapıcaz allah izin verirse ablam aynı cnm babamı bekliyoruz bakalım gelsin artık ne olacak resim atarım cnm
Yoğurt gibi katılaşıyor canımo kadar da değil ondan zarar gelmez üzülme
gayet güzel maşallahın var afiyet olsun
mayalamaya alıyoruz ne demek
o kıvamı nasıl alıyo o zaman
nasıl kolay yapması ama ben bunu da beceremem of yacanım çekti çok ımmmm
Üzerine ben mutfak havlusu kapatiyorum canımBisi sorucam,
Mayalamaya birakinca yogurt mayalar gibi sarip sarmaliyo muyuz? Cok hafif gorunuyo ben de denemek istiyoeum
puanlama listesini kaydettim de kendi yaptığımız sporun puanını nereye listeliyoruz onu demek istedimkızlar
geçmişi aradım taradım okudum ama dünkü spor puanlamasını göremedim .nereye listeliyoruz .napıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?