Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Korhilalp 30 kiloya yakın verdi aslında ama sadece takımda verdiği kilolar karneye alındı maalesef. Keşke başta girseydi takımlara.
Evet aynen öyle biliyirum canım benim de mesela mezun olacagm kiloya ulaştığımda 18 kilo olacak ama buradaki azıcık

Kız çok hafif şeker Yök incir uyutması
İncir tatlısı 1 kilo süt 10 tane incir ceviz Tarçın

Yapılışı

10 incir i kase içerisine koyuyoruz üzerini geçiçek kadar kaynar su koyuyoruz sütü kaynatıyoruz

Süt kaynadığında incirleri küçük küçük doğruyoruz kaynamış sütün içine koyuyoruz koyar koymaz blender dan geçiyoruz hemen katılaşıyor bu yüzden kase lere boşaltıyoruz hemen

Sonra mayalamaya alıyoruz üzerini örtüyoruz 5-7 saat açmıyoruz sonra buz dolabına koyuyoruz servis ederken üzerine ceviz tarçın incir muz ne malzeme var ise süslüyoruz
Her kase ye 2 incir düşüyor 5-6 tane çıkıyor

Harika ya eline sağlık canım bayıldım

Yine bi kasik nutella yedim yaa
o kadar da değil ondan zarar gelmez üzülme
Kahvalti:
2 kk beyaz peynir
1yumurta
5-6 ceviz
1kasik nutella

Neyse bunu da az hasarla atlattim
gayet güzel maşallahın var afiyet olsun
mayalamaya alıyoruz ne demek

o kıvamı nasıl alıyo o zaman

nasıl kolay yapması ama ben bunu da beceremem of ya canım çekti çok ımmmm

Bisi sorucam,

Mayalamaya birakinca yogurt mayalar gibi sarip sarmaliyo muyuz? Cok hafif gorunuyo ben de denemek istiyoeum

5816bursa Canım çocuğun doğum günü oldu mu bize foto atacaktın canım, bizrd3 n3 zamandır soracam unutuyorum ablan ne oldu canım g3lismeler ne durumda
Cnm yok ay sonu olucak insallah 31 Temmuz dogumlu ama 30 u pazar oldugu icin o gun yapıcaz allah izin verirse ablam aynı cnm babamı bekliyoruz bakalım gelsin artık ne olacak resim atarım cnm

Cnm yok ay sonu olucak insallah 31 Temmuz dogumlu ama 30 u pazar oldugu icin o gun yapıcaz allah izin verirse ablam aynı cnm babamı bekliyoruz bakalım gelsin artık ne olacak resim atarım cnm
Anladım kuzum hadi bakalım hayırlısu olsun

Yoğurt gibi katılaşıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…