ekle ekle aynen devamBen motivasyon olsun diye ekliyorum sadece
Gaza getirme bak kosarim izmirden istanbulakarpuzun bonservis bedeli kaç ki?
bizdekiler karpuzdan daha çok spor yapıyo bi kere
Bitir bitir. Kalorisi az, lifi bol. Daha ne olsunAnanas aş erdim resmen. Yiyorum şuan nasıl bi mutluluk. Bıraksalar hepsini bitiririm bir kerede
sen önce ankayı doğru etiketlemeyi öğrenA ankamisali kaptancim outdoor bisikletin de puanini ekleyelim mi? Miuya yazmiyorum, o gider 0,5 puan yazar
tabağı yalayacaktım utanmasam 1 dilim yedim ama aklım fikrim kalan kısmındaBitir bitir. Kalorisi az, lifi bol. Daha ne olsun
O ne bilmiyorum ki. Yeniyor muA ankamisali kaptancim outdoor bisikletin de puanini ekleyelim mi? Miuya yazmiyorum, o gider 0,5 puan yazar
Aaa sen demesen fark etmedim bi anka misali daha varmışsen önce ankayı doğru etiketlemeyi öğren
Geçmiş olsun, çok kötü ya. Ben de klimasiz yatamam yazın. Vantilatör varken önünde yatardim.Ben kahvaltıyla duruyorum boğazım ağrıyor grıp gibiyim dun vantilatör carpti eltım hamile daraldı dıye actık maalesef benı klima falan hemen carpıyor
Yok cnm ya oyle yatsam sabahı goremem kesın :) niye bilmiyorum etkiliyor benı rahmetli kp de oyle ydı hemen hasta olurduGeçmiş olsun, çok kötü ya. Ben de klimasiz yatamam yazın. Vantilatör varken önünde yatardim.
Leptini boşver flo aç kalma çok çünkü bazısına da o iş yaramıyo. Bence leptini akşam bozmamak önemli gün içinde kendini çok sıkboğaz etme ara öğünlerini yapBakıp bakıp duruyorum yazayım bari. Bugün çok hafif besleniyorum. Farkettim ki leptin için bekleyeceğim derken yemeklere saldiriyorum. Öğleden sonra leptin bozdum bugün. Az az sık beslendim. Hatta protein miktarı az oldu diye ne yesem akşam diye bakıyorum.
Evet ben de şaşırdım. Anka misali ne demekAaa sen demesen fark etmedim bi anka misali daha varmış
Çok basit bence 0.1 puan olsun dakikasıO ne bilmiyorum ki. Yeniyor muKaç puan olur
Yav iste disarda pisiklet surmekO ne bilmiyorum ki. Yeniyor muKaç puan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?