İyisin değil miKızlar çok hastayım giremedim kaç gündür.kafamı toparlayayim yazıcam size
Bende yenı yıycem yemek gec kaldı
Kahvaltı
Ikı kucuk kare patatesli kol böreği peynir zeytin domates salatalık
Cay
Ara yok
Akşam simdi yıycem
Kıymalı sehrıye çorbası
Bamya
Ayran
Spor leslie 2 ve 3 toplam yarım saat
20 mekik
20 sınav
20 sguat
Tabloyu bulunca hesap yapıcam İnş
Afiyet olsun canım . 6000 adım süper gidiş dönüş toplam mı ?Kızlar menüm @eylul7158eylul
Sabah kellogs
Ogle yağda 2 yumurta sebze
Aksam adana kozde sebze ayran
Spor 15 dk leslie
Ise gidis gflus 6000 adım
Kızlar kızımla ilgili uzun zamandır randevu almaya çalıştığım doktor vardı eşim almış sonunda cuma sabah 9 da doktora gideceğiz. Ordan da oraya yakın arkadaşa geçeceğiz akşama doğru gelirim şimdiden soyliyim yarın unuturum haberiniz olsun.
Sabah 10:30
1 dilim şeftali
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir
7 zeytin
1 avuç çiğ fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak dolusu taze fasülye
1 kaşık bamya 1 kaşık nohut
1 kase salata küçük kase
1 küçük bardak ayran
Su 3 lt olur
Spor Leslie 3 fast mil + 1.5 km yürüyüş
Sabah
yarım haş yumurta
Bir bardak süt
Domates salatalık
Öğlen
Altı kaşık kısır
Domates salatalık
Akşam
Bir tabak patates oturtma
Üç kase cacık
Bir avuç çerez
İki buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım . Ben de kısır yedim bugün1 saat yürüyüş, 150 mekik. Puanları ilk sayfada bulamadım.
60+ 30 puan1 saat yürüyüş, 150 mekik. Puanları ilk sayfada bulamadım.
Neyi var kuzum yegenininİyi geceler kızlar bende yenı oturdum dolaba bikaç cesıt borek yaptım koydum pazar günü için bızde sabah yiğenım için gıdıcez doktora Rabbim tum hastalara şafi sıfatının hürmetine Şifa versin inşallah
Epilepsi bqslangicı var maalesef ilaç kullanıyordu bikaç aydır bırakmış kendi kafasına göre bızde kalıyor bıkac kere dudağı seğirdi yanı segırme degılde istemsiz olarak dudağını buzuyor gibiNeyi var kuzum yegeninin
Annesi babası var mı canım neyinin kızı tam olarakEpilepsi bqslangicı var maalesef ilaç kullanıyordu bikaç aydır bırakmış kendi kafasına göre bızde kalıyor bıkac kere dudağı seğirdi yanı segırme degılde istemsiz olarak dudağını buzuyor gibigenç kız ilerde sıkıntı olur ilaçla gecen yada azalan bir durum tekrar ilacına baslasın dıye götürcem ınş sıfa bulur cok üzülüyorum
Buyuk ablamın kızı cnm sivas'tan yanıma geldi gezmeye bız giderken götürcez tekrar Sivasa ilacı bıraktığını bılıyo ailesi bursada daha iyi doktorlar var diye rica etti ablam kı demese de goturcek tık zatenAnnesi babası var mı canım neyinin kızı tam olarak
Anladım canım rabbim sifa versin güzel sonuçlar göstersin..Buyuk ablamın kızı cnm sivas'tan yanıma geldi gezmeye bız giderken götürcez tekrar Sivasa ilacı bıraktığını bılıyo ailesi bursada daha iyi doktorlar var diye rica etti ablam kı demese de goturcek tık zaten
İnş cnm allah razı olsunAnladım canım rabbim sifa versin güzel sonuçlar göstersin..
Üzülme canım çok kolay atlatır inşallah. Genel anestezi olacak değil mi? Narkozdan uyanırken biraz sıkıntı oluyor. Onun içinde yeni oyuncaklar alın kitap vs bol bol götürün yanında inşallah kolay atlatır onu da. Çabucak toparlanır eve gelirsiniz.Gelelim bana kızlar bugün öğleden sonra doktor aradı oglum icin haftaya çarşamba muayene perşembe operasyon gün verildi artık.
Ben strese başladım bile, ya çok ağlarsa ya dikişleri zarar görürse evde bakabilecek miyim... bir sürü yani...
Dualarınıza bizi de eklemeyi unutmayın olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?