Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka bugün spor puan tablosunu 1. sayfaya ekle fırsat bulunca kuzum. Yarından itibaren toplamaya başlayacağız. Herkes 1. sayfadan hesaplayabilsin. Yarın sen de yoksun ya.

Yarın liste işi liste paylaşımı vs ilgilenebilecek misin o yoğunlukta?

Kız ben onu ekledim kaydetmeden çıkmışım galiba yok. Ekleyeyim tekrar. Akşam 8 de paylaşılıyor ya gelirim inşallah. Gelemezsem listeyi hazırlarız sen paylaşırsın. Cepten girerim ben ara ara. Bişey olursa sen whatsapptan da yaz.

Tamam sabahtan izne ayrılacakların notunu girmiş şekilde boş listeyi yapalım da ben bilmiyorum çünkü. Ya da sen bana özelden atarsın. Paylaşım alanında renk düzenlemesini bana anlatman gerekecek nasıl yapıyorsun

Yüzmeyi eklemeyi unutma listeye minnoşum

canım bence iii yarım dilim pastada nefsini köreltir olmasa ii ama :) bence meyweleri akşam öğününde tüketme çünkü direk yağa dönüo
benim menüm
sabah
1 yumurta 5zeytin 3 dilim kaşar çeyrekten az saç yağlısı

öğlen
salata
3tane sarma (dayanamadım )
1 dilim maraş dondurma (dietisyeen giderken çok sıcaklarda yiyceksen 1 dilim kesme maraş ye demişti )

akşam
5 köfte yarım kase çorba
2dilim ekmek (geç yedim çok açtım yememeliydim pişmanım (( )

4lt su
sporu güzel yaptım ama
100 dk yürüyüş
60x2 snplank
10x3 squat

umut-16

Sağol canım.baktım karneme.inşallah olmaz..kendim için yaptığım en güzel şey oldu zayıflamak..darısı hepimizin başına
Takımdan önce ben yaptın da canım bu kadar kilo verdin hiç sarkma olmadı mı ben 55 kilo düşünemiyorum kendimi zaten en son ne zaman 60 altı olduğumuda hatırlamıyorum

Evet cnm biliyorum :) oyle bildiğin borek gibi yesem ohooo dırek 70 e cıkarım sanırım :) :)

Kızlar mrb
Anneannem yoğun bakımda..hem diyaliz hem solunum cihazına bağlı..ne kadar dayanır bilmiyorum...
Moralmen çökmüş durumdayım.

cuma günü de tatilimizi bitirip karsa geçiyoruz.spor vs.pazartesi ancak başlayabilirim.yapınca paylaşırım mutlaka Anka
tevafuk55 canım rabbim kolaylıklar versin oğluşına acil şifa dilerim
İyi dilekler için de hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar
Öpüyorum hepinizi..

Arc-en-ciel hoşgeldin canım. Sen şimdiki kilo hedef kilo ve boy yazarak başla. 1. sayfada kurallarımız var. Onları oku. İnşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşacağız.
Teşekkür ederim :)
boy 162 kilo 79.1 hedef 62 kilo yani hamilelik öncesine dönmek şimdi kuralları okuyorum, inşallah bu sefer bu iş olacak

Allah'tan hayırlısını iste dua et korhicim. İnşallah çok zorlanmaz bir an önce düzelir anneanneciğin.
Her öğünde sebze yiyiyorum miu (domates salatalık biber maydanoz dere )söğüş şeklinde yiyiyorum
heee tamam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…