Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmişe bilgisayara geçince bakıcam. O arada dünkü menümü vereyim

Sabah 07:45
1 bardak süt, 1 tk fıstık ezmesi

Öğle 12:45
Izgara levrek
Salata, Soda-limon
1 kare çikolata

16:20 1 dilim ananas

Akşam 19:00
1 kase yayla çorba
2 top dondurma, 1 kuru kayısı, 5 çiğ badem

Su: 3.5 lt

Spor: 40 dk yürüyüş

Kızlar sabah 800 gr kalmıştı. Bu gün detox yapacağım. Arada bi de 3 mil yaparım artık gittiği kadar. Bacaklarım sızlıyor resmen. Yarın hastaneye erken gideceğiz. Kahvaltı yapmayacağım. Tartı sırt çantama sığarsa onu da götüreceğim. Ordan arkadaşa geçince tartılırım sığmazsa yapacak bişey yok. Sabah ne çıkarsa bahtına.

Diyetisyen menüsü mü bu canım

Bu menu benim son sekiz yilda gittigim üc diyetisyen tecrübesinin sonunda aliskanliklarimi da göz önünde bulundurarak ortaya çikmis bir menu..
Su an gittigim diyetisyenimin de onayladigi, biraz cig sebzeyi artirmam gereken bir menu

Günaydin hanimlar

menü çok güzel
Ben biraz once hamburger yedim

Sabah:
Peynir-ceviz-yumurta

Ogle:
1 protein bar
4 kuru pasta

Aksam:
Hamburger

Birazdan da dugun kokteylinde sarap-peynir yapcam
ne diyeceğimi bilemiyorum.
kalbime inecek
Kızlar menüm @eylul7158eylul
Sabah kellogs
Ogle yağda 2 yumurta sebze
Aksam adana kozde sebze ayran
Spor 15 dk leslie
Ise gidis gflus 6000 adım
az da salata ye inci hiç yemiyorsun sanki. Hafif menü olmuş. Kuruyemiş de ekle bari.
Hadi bakalım kolay gelsin anka. Umarım istediğiniz beklediğiniz gibi olur herşey.
harika!
karbonhidrat patlaması. İnşallah şişkinlik yaşamazsın
Kızlar çok hastayım giremedim kaç gündür.kafamı toparlayayim yazıcam size
Geçmiş olsun.
Kesinlikle ben de hep aynı şeyi yapıyorum olan yine bize oluyor.
sabah öğünü okurken aaa harika diyordum ki...

Geçmiş olsun canım kolaylık versin allah.
Zortim bugünkü menün çok güzel çok.
Hadi bakalım beklenen gün geldi. Üzülme ve stres yapma kolayca atlatacaktır inşallah.
Günaydın arkadaşlar.
Eşim gidene kadar dışarda 1 saat yuruyup geleceğim. Bütün kemiklerim acıyor. Yerken iyiydi ne güzel oturduğum yerden götürmüştüm. bir daha aslaaaaa
Ayarsız ağzın cezasını ayaklar çekiyor
Hayallerim yıkıldı..... Ben bugünü cuma sanıyordum...
yarına daha da eksii çıkacak ama öyle düşün.

Evet genel,anestezi ya oğlum çok huysuz bir çocuk geçen gece ağlama n3denini de dün köyde buldum traktörden korkuyor gürültülü geçiyor ya.. dün köyde her traktör geçtiğinde nasıl korkuyor nasıl sarılıyor:) hastanede de çok ağlar diye iste... ama yeni oyuncak güzel bir fikir canim sagol
Ananasın d3vamini yemedin mi kuzum çok canın çekmişti afiyet sifa olsun m3nu suoer

Kız niye iniyor kalbine ikisinı toplasan kibrit kutusu kadar anca oluyor oyle borek degil kol böreği oluyo burda kucuk kucuk dılıyorlar

Ameliyattayken yatağına balon falan şişirin. Susleyin. Sünnet de olacak nasılsa sünnet yatağı olur. Ağlamaya fırsatı kalmaz inşallah. Narkozdan kurtulup yemeğini yedikten sonra sıkıntı kalmaz zaten. O donem biraz sıkıntılı. Rabbim kolaylık verir onun da kolay atlatırsınız

Ananasın d3vamini yemedin mi kuzum çok canın çekmişti afiyet sifa olsun m3nu suoer
bitirmedim ama bugün bitircem hepsini öğle ve akşam öğünümde ananas süt planlıyorum
Kız niye iniyor kalbine ikisinı toplasan kibrit kutusu kadar anca oluyor oyle borek degil kol böreği oluyo burda kucuk kucuk dılıyorlar
küçücük yazmıyordu ordainer tabi öyle börek diyince gözümde acayip şeyler canlanıyor. O kadarcıksa bişey olmaz Zamanında Anka ne ölçtürmüşlüğümüz var börek boyutunu biliyorsun

Sağol canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…