Kaçamak mı yapacaktınHayallerim yıkıldı..... Ben bugünü cuma sanıyordum...
Diyetisyen menüsü mü bu canım
Hayır çok güzel bir rakam gördüm ve akşam wc isi hallolmustu. İncir de yok evde ne yaparım bilmemmKaçamak mı yapacaktın
Dikkat edersen daha da güzelini görürsün yarın.Hayır çok güzel bir rakam gördüm ve akşam wc isi hallolmustu. İncir de yok evde ne yaparım bilmemm
İnşallah. Gece 12den sonra baktım tarihe sanirim. Hevesim kursagimda kaldı.Dikkat edersen daha da güzelini görürsün yarın.
Ben de 64.2 geldim. Karatay yine kurtardı çok şükürİnşallah. Gece 12den sonra baktım tarihe sanirim. Hevesim kursagimda kaldı.
menü çok güzelMenü veriyorum
Sabah 8:30
2 ince incir, 1 armut.
13:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım küçük kase tavuk ciğer kavurması
Yarım kase domates, salatalık, dereotu salatası, limonlu.
18:30
1 incir
1 tabak türlü
1 kase yoğurt.
Su 3 lt oldu şimdilik, spor akşama inşallah.
ne diyeceğimi bilemiyorum.Ben biraz once hamburger yedim
Sabah:
Peynir-ceviz-yumurta
Ogle:
1 protein bar
4 kuru pasta
Aksam:
Hamburger
Birazdan da dugun kokteylinde sarap-peynir yapcam
kalbime inecekBende yenı yıycem yemek gec kaldı
Kahvaltı
Ikı kucuk kare patatesli kol böreği peynir zeytin domates salatalık
Cay
Ara yok
Akşam simdi yıycem
Kıymalı sehrıye çorbası
Bamya
Ayran
Spor leslie 2 ve 3 toplam yarım saat
20 mekik
20 sınav
20 sguat
Tabloyu bulunca hesap yapıcam İnş
az da salata ye inci hiç yemiyorsun sanki. Hafif menü olmuş. Kuruyemiş de ekle bari.Kızlar menüm @eylul7158eylul
Sabah kellogs
Ogle yağda 2 yumurta sebze
Aksam adana kozde sebze ayran
Spor 15 dk leslie
Ise gidis gflus 6000 adım
Hadi bakalım kolay gelsin anka. Umarım istediğiniz beklediğiniz gibi olur herşey.Kızlar kızımla ilgili uzun zamandır randevu almaya çalıştığım doktor vardı eşim almış sonunda cuma sabah 9 da doktora gideceğiz. Ordan da oraya yakın arkadaşa geçeceğiz akşama doğru gelirim şimdiden soyliyim yarın unuturum haberiniz olsun.
harika!Sabah 10:30
1 dilim şeftali
2 haşlanmış yumurta ile domates salatalık
Peynir
7 zeytin
1 avuç çiğ fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak dolusu taze fasülye
1 kaşık bamya 1 kaşık nohut
1 kase salata küçük kase
1 küçük bardak ayran
Su 3 lt olur
Spor Leslie 3 fast mil + 1.5 km yürüyüş
karbonhidrat patlaması. İnşallah şişkinlik yaşamazsınSabah
yarım haş yumurta
Bir bardak süt
Domates salatalık
Öğlen
Altı kaşık kısır
Domates salatalık
Akşam
Bir tabak patates oturtma
Üç kase cacık
Bir avuç çerez
İki buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
Geçmiş olsun.Kızlar çok hastayım giremedim kaç gündür.kafamı toparlayayim yazıcam size
Kesinlikle ben de hep aynı şeyi yapıyorum olan yine bize oluyor.1.5 saat spor yaptım nerdeyse. Dehşet terledim. Terim soğumadan banyoya atacağım kendimi. Sabah yazarım yaptıklarımı hiç dermanım kalmadı. Ayy bir daha abartmak yok aldığımı vereceğim diye geçti butun hafta kaçamaksız yapsaydım bu kadar spor 61 görecektim
sabah öğünü okurken aaa harika diyordum ki...Spor duş evi toparla derken ancak gelebildim
Menü @marselinda
8:30 2 yumurta
Peynir kk
Çay
Maydanoz+domates+ salatalık üzerine limon sıkıp salata yaptım . İçine biraz da zerdeçal atıp tatlandırdım güzel oldu
12:30
6-7 kaşık kısır
Salata
Ayran
Ara15:30
yeşil çay ve yarım dilim pasta (mağlesef)
Arkadaşın doğum günü pastası .çookk ısrar ettiler . Bir çatal aldım sonra bir tane daha derken yarım dilim oldu
18:30
Chia tohumlu yoğurt
Salata
1 şeftalı
2 sarı erik
Kahve
Spor leslie 3 mil + 50 squat ( dizimi zorladım sanki. Ağrıyorsabaha bişey olmaz inşallah .. şu aralar sakatlanmak istemiyorum açıkcası
10 çakı + 25 sn plank
Su : 3 litre
Geçmiş olsun canım kolaylık versin allah.İyi geceler kızlar bende yenı oturdum dolaba bikaç cesıt borek yaptım koydum pazar günü için bızde sabah yiğenım için gıdıcez doktora Rabbim tum hastalara şafi sıfatının hürmetine Şifa versin inşallah
Zortim bugünkü menün çok güzel çok.Iyi geceler canlar
Menümü vereyim köye gittik geç g3ldik yine
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 bardak süt
domates salatalık
Ara türk kahvesi 2 k,kayısı
Akşam 17,30: 1 kase çorba
Çeyrek haşlanmış tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt ve salata
Ara nescafe şekersiz
2,5 litre su
Hadi bakalım beklenen gün geldi. Üzülme ve stres yapma kolayca atlatacaktır inşallah.Gelelim bana kızlar bugün öğleden sonra doktor aradı oglum icin haftaya çarşamba muayene perşembe operasyon gün verildi artık.
Ben strese başladım bile, ya çok ağlarsa ya dikişleri zarar görürse evde bakabilecek miyim... bir sürü yani...
Dualarınıza bizi de eklemeyi unutmayın olur mu...
Ayarsız ağzın cezasını ayaklar çekiyorGünaydın arkadaşlar.
Eşim gidene kadar dışarda 1 saat yuruyup geleceğim. Bütün kemiklerim acıyor. Yerken iyiydi ne güzel oturduğum yerden götürmüştüm.bir daha aslaaaaa
yarına daha da eksii çıkacak ama öyle düşün.Hayallerim yıkıldı..... Ben bugünü cuma sanıyordum...
Evet genel,anestezi ya oğlum çok huysuz bir çocuk geçen gece ağlama n3denini de dün köyde buldum traktörden korkuyor gürültülü geçiyor ya.. dün köyde her traktör geçtiğinde nasıl korkuyor nasıl sarılıyor:) hastanede de çok ağlar diye iste... ama yeni oyuncak güzel bir fikir canim sagolÜzülme canım çok kolay atlatır inşallah. Genel anestezi olacak değil mi? Narkozdan uyanırken biraz sıkıntı oluyor. Onun içinde yeni oyuncaklar alın kitap vs bol bol götürün yanında inşallah kolay atlatır onu da. Çabucak toparlanır eve gelirsiniz.
Ananasın d3vamini yemedin mi kuzum çok canın çekmişti afiyet sifa olsun m3nu suoerGeçmişe bilgisayara geçince bakıcam. O arada dünkü menümü vereyim
Sabah 07:45
1 bardak süt, 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 12:45
Izgara levrek
Salata, Soda-limon
1 kare çikolata
16:20 1 dilim ananas
Akşam 19:00
1 kase yayla çorba
2 top dondurma, 1 kuru kayısı, 5 çiğ badem
Su: 3.5 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
Kız niye iniyor kalbine ikisinı toplasan kibrit kutusu kadar anca oluyor oyle borek degil kol böreği oluyo burda kucuk kucuk dılıyorlarmenü çok güzel
ne diyeceğimi bilemiyorum.
kalbime inecek
az da salata ye inci hiç yemiyorsun sanki. Hafif menü olmuş. Kuruyemiş de ekle bari.
Hadi bakalım kolay gelsin anka. Umarım istediğiniz beklediğiniz gibi olur herşey.
harika!
karbonhidrat patlaması. İnşallah şişkinlik yaşamazsın
Geçmiş olsun.
Kesinlikle ben de hep aynı şeyi yapıyorum olan yine bize oluyor.
sabah öğünü okurken aaa harika diyordum ki...
Geçmiş olsun canım kolaylık versin allah.
Zortim bugünkü menün çok güzel çok.
Hadi bakalım beklenen gün geldi. Üzülme ve stres yapma kolayca atlatacaktır inşallah.
Ayarsız ağzın cezasını ayaklar çekiyor
yarına daha da eksii çıkacak ama öyle düşün.
Bana da normal gelmişti aslında.Kız niye iniyor kalbine ikisinı toplasan kibrit kutusu kadar anca oluyor oyle borek degil kol böreği oluyo burda kucuk kucuk dılıyorlar
Evet genel,anestezi ya oğlum çok huysuz bir çocuk geçen gece ağlama n3denini de dün köyde buldum traktörden korkuyor gürültülü geçiyor ya.. dün köyde her traktör geçtiğinde nasıl korkuyor nasıl sarılıyor:) hastanede de çok ağlar diye iste... ama yeni oyuncak güzel bir fikir canim sagol
bitirmedim ama bugün bitircem hepsini öğle ve akşam öğünümde ananas süt planlıyorumAnanasın d3vamini yemedin mi kuzum çok canın çekmişti afiyet sifa olsun m3nu suoer
küçücük yazmıyordu ordaKız niye iniyor kalbine ikisinı toplasan kibrit kutusu kadar anca oluyor oyle borek degil kol böreği oluyo burda kucuk kucuk dılıyorlar
yaşasın açlıkBana da normal gelmişti aslında.miu açlıktan oldurecek bizi.
Sağol canım amin inşallahAmeliyattayken yatağına balon falan şişirin. Susleyin. Sünnet de olacak nasılsa sünnet yatağı olur. Ağlamaya fırsatı kalmaz inşallah. Narkozdan kurtulup yemeğini yedikten sonra sıkıntı kalmaz zaten. O donem biraz sıkıntılı. Rabbim kolaylık verir onun da kolay atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?