- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
hoşbulduk cnm inş veririz beraber, en azından kurban bayramına kadar biraz vermiş olmayı diliyorum, emzirdiğim için göğüslerim de büyüdü, kilo da olunca bu havalarda bunalıyorum, oğlum emeklemeye çalışıyor, o hareketlenince daha zor olacak.Hoş geldin canım hedef vereceğin kilomuz yakın canım
Hoş geldin canımTeşekkür ederim :)
boy 162 kilo 79.1 hedef 62 kilo yani hamilelik öncesine dönmek şimdi kuralları okuyorum, inşallah bu sefer bu iş olacak
hoşbulduk cnmHoş geldin canım
Oo süper kilo verirsin sadece istikrarlı ol emihoşbulduk cnm inş veririz beraber, en azından kurban bayramına kadar biraz vermiş olmayı diliyorum, emzirdiğim için göğüslerim de büyüdü, kilo da olunca bu havalarda bunalıyorum, oğlum emeklemeye çalışıyor, o hareketlenince daha zor olacak.
evet en büyük sıkıntı bu zaten, istikrar. umarım bu sefer başarılı olurumOo süper kilo verirsin sadece istikrarlı ol emi
afiyet olsun canımcanım bence iii yarım dilim pastada nefsini köreltir olmasa ii ama :) bence meyweleri akşam öğününde tüketme çünkü direk yağa dönüo
benim menüm
sabah
1 yumurta 5zeytin 3 dilim kaşar çeyrekten az saç yağlısı
öğlen
salata
3tane sarma (dayanamadım )
1 dilim maraş dondurma (dietisyeen giderken çok sıcaklarda yiyceksen 1 dilim kesme maraş ye demişti )
akşam
5 köfte yarım kase çorba
2dilim ekmek (geç yedim çok açtım yememeliydim pişmanım(( )
4lt su
sporu güzel yaptım ama
100 dk yürüyüş
60x2 snplank
10x3 squat
geçmiş olsun canımKızlar yenı geldık doktordan eeg çekildi ilaç verdı bakalım ınş sıfa olur
Kızlar yenı geldık doktordan eeg çekildi ilaç verdı bakalım ınş sıfa olur
hoşgeldin yumaknuroTeşekkür ederim :)
boy 162 kilo 79.1 hedef 62 kilo yani hamilelik öncesine dönmek şimdi kuralları okuyorum, inşallah bu sefer bu iş olacak
yine neyi beğenmedin miu !!!sabah öğünü okurken aaa harika diyordum ki...
Sagol cnm allah razı olsungeçmiş olsun canım
Sagol cnmGecmis olsun
geçmiş olsun..Kızlar mrb
Anneannem yoğun bakımda..hem diyaliz hem solunum cihazına bağlı..ne kadar dayanır bilmiyorum...
Moralmen çökmüş durumdayım.
cuma günü de tatilimizi bitirip karsa geçiyoruz.spor vs.pazartesi ancak başlayabilirim.yapınca paylaşırım mutlaka @anka_misali
tevafuk55 canım rabbim kolaylıklar versin oğluşına acil şifa dilerim
İyi dilekler için de hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar
Öpüyorum hepinizi..
Noldu canım, ?Sagol cnm allah razı olsun
Sagol cnm
Noldu canım, ?Sagol cnm allah razı olsun
Sagol cnm
Geçmiş olsun cnm.. stresten olabilir.. dikkat er kendine. .kızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?