- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
yine neyi beğenmedin miu !!!
Allah korusun dikkat et. Sebebi ne peki öğrenebildin mi?kızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
Anka ile çok düşündük bulamadık. Ben buldum anka beğenmedi. Var mı fikrin? ama 1. ve 2. diye kalacaksa kesinlikle 1. grup adı bizim grubun olacakKızlar şu gruplara birinci ikinci demesekte bi isim versek.. ne dersin @MiuLego .. ne olsun grubumuzun ismi??
Bak bak bana bağırmış yine bak ünlemlere bak 1 değil 2 değil 3 kocaman ünlemyine neyi beğenmedin miu !!!
MiucanlarAllah korusun dikkat et. Sebebi ne peki öğrenebildin mi?
Anka ile çok düşündük bulamadık. Ben buldum anka beğenmedi. Var mı fikrin? ama 1. ve 2. diye kalacaksa kesinlikle 1. grup adı bizim grubun olacak
Miucanlar
hoşbulduk cnmhoşgeldin yumaknuro
Geçmiş olsun canım stres maalesef.... dikkat et kendine...kızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
Eklicem fırsatım olunca. Bebek durmuyor ki.
Eklicem fırsatım olunca. Bebek durmuyor ki.
Bak bak bana bağırmış yine bak ünlemlere bak 1 değil 2 değil 3 kocaman ünlem
ne bağırması ...
bağrttırma benii
kısır vardımenünü unuttum şimdi. Beğenmediydim neler vardı kısır mı vardı sende
Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.kızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
kısır vardı
napak yaş günü kutladık
diyeteyiz ama sosyal de mi olmayalım kuzum
Flo bu sabah tartı daha da eksi gösterdi mi?Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?