- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Düne göre epey gösterdi hem de. Birden bire ne oldu ki anlamadım. Bugün çok hafif besleniyorum, inşallah tartıda hata yoktur. 5-10 kere tartildim çünkü.Flo bu sabah tartı daha da eksi gösterdi mi?
hemen pes mi ettin sen
umut miu yu delirtmek için programlanmış.
tamam uğraşmıyom.
epey derken ??!! yukarı doğru epey mi aşağı doğru epey miDüne göre epey gösterdi hem de. Birden bire ne oldu ki anlamadım. Bugün çok hafif besleniyorum, inşallah tartıda hata yoktur. 5-10 kere tartildim çünkü.
alzheimer yaygınlaştı yahu !! ayyy ne olacak bu milletin hali.@Korhilalp Düşündüğümden ağırmış canım. Tekrar geçmiş olsun. Bu kadar ağır ne olmuş da solunum cihazına baglanmis. Solunumu unutan alzheimer hastaları maalesef tekrar kendi başlarına solunum yapamıyorlar. Annem 42. Gün yoğun bakım enfeksiyonuna bağlı vefat etti. Allah hakkinda hayırlı olanı versin. Sizlere de sabır.
az mı çok mu geldin anlamadım heyecanlandımDüne göre epey gösterdi hem de. Birden bire ne oldu ki anlamadım. Bugün çok hafif besleniyorum, inşallah tartıda hata yoktur. 5-10 kere tartildim çünkü.
hemen pes mi ettin sen.. OLMADI .
hayallerimi bozdun .. üzdün .gırdın galbimi
@MiuLego bu kıza deli cesareti gelmişkısır vardı
napak yaş günü kutladık
diyeteyiz ama sosyal de mi olmayalım kuzum
hımmm anladım ...ok ya tamam ..offf ya ..peki senin dediğin olsun hadi ..aç kalayım ..ben tamam mı !!!az mı çok mu geldin anlamadım heyecanlandım
ya siz götürün çikolataları bar ları@MiuLego bu kıza deli cesareti gelmiş
Kuzum temizlik yapıyorum arada girip okuyorumprensesmat Bugün de hafif bir menüye geliyorum. Nerelerdesin....
hemen pes mi ettin sen.. OLMADI .
hayallerimi bozdun .. üzdün .gırdın galbimi
Hakikaten okuyunca farkettim, - canım. Dün ilk defa 1 saat yürüdüm ya onun etkisi oldu sanırım.epey derken ??!! yukarı doğru epey mi aşağı doğru epey mi
Geçmiş olsun canım dikkatkızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
olabilir floHakikaten okuyunca farkettim, - canım. Dün ilk defa 1 saat yürüdüm ya onun etkisi oldu sanırım.
- dedim ya, aşağı aşağı. Şok oldum sabah.olabilir flo
epey spor yapmışsın
ama aşağı mı yukarı mı hala yazmadın
Kırdın kalbimi gel al gönlümü
kırdın kalbimi gel al gönlümü -umut
senin için neler çektim bunu allah biliyor
sensiz olmak bundan sonra bana acı veriyor-miu
kırdın kalbimi gel al gönlümü
affederim belkide gelip özür dilesen
barışırız yeniden -umut
barışırız yeniden-miu
kırdın kalbimi gel al gönlümü -umut
yaptığını biliyorsun anlatmaya gerek yok -miu
sensiz dünyam çok karanlık
sen yoksun hiç neşem yok-umut
kırdın kalbimi gel al gönlümü
barışırız yeniden
barışırız yeniden - @MiuLego
kırdın kalbiimi gel al gönlümü. -umut
süperrr ya ..harika !!- dedim ya, aşağı aşağı. Şok oldum sabah.
Yiğenım bızde de onu doktora götürdük cnm epilepsi baslangıcı var diye ilac kullanıyordu bırakmış tekrar kontrol için göturduk işte eeg cekıldi ilaç verdıNoldu canım, ?
Geçmiş olsun cnm..Yiğenım bızde de onu doktora götürdük cnm epilepsi baslangıcı var diye ilac kullanıyordu bırakmış tekrar kontrol için göturduk işte eeg cekıldi ilaç verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?