Sagol cnm allah razı olsun kız senın sansına kaç gundur cok sıcak yaa bide bu havada grip oldum iyimiGeçmiş olsun cnm..
ımmmm çok güzel olur harika olur bal kaymak olur salatası da varsa oh olur mis olurşimdi miu canım akşama türlü yemeği planlıyorum
olurundan geçer mi acaba
yanına da ayran içerim
hahahahaha öldürtecek kendini bana ya@MiuLego bu kıza deli cesareti gelmiş
kısır yemezsen aç kalmazsın. mesela bamya yersin doyarsın salata yer doyarson tavuk ızgara köfte yer doyarsın.hımmm anladım ...ok ya tamam ..offf ya ..peki senin dediğin olsun hadi ..aç kalayım ..ben tamam mı !!!
Korumadayım ben bebişim ondan mı yiyorum acaba öyle arada. olabilir mi acaba. hı öyle mi acabaya siz götürün çikolataları bar ları..bana gelince yok umut !! cıss umut !!
tamam ya yarınki menümü tevafuk sen yap bakem ne olacak menümde
Kırdın kalbimi gel al gönlümü
kırdın kalbimi gel al gönlümü -umut
senin için neler çektim bunu allah biliyor
sensiz olmak bundan sonra bana acı veriyor-miu
kırdın kalbimi gel al gönlümü
affederim belkide gelip özür dilesen
barışırız yeniden -umut
barışırız yeniden-miu
kırdın kalbimi gel al gönlümü -umut
yaptığını biliyorsun anlatmaya gerek yok -miu
sensiz dünyam çok karanlık
sen yoksun hiç neşem yok-umut
kırdın kalbimi gel al gönlümü
barışırız yeniden
barışırız yeniden - @MiuLego
kırdın kalbiimi gel al gönlümü. -umut
ımmmm çok güzel olur harika olur bal kaymak olur salatası da varsa oh olur mis olur
hahahahaha öldürtecek kendini bana ya
kısır yemezsen aç kalmazsın. mesela bamya yersin doyarsın salata yer doyarson tavuk ızgara köfte yer doyarsın.
Korumadayım ben bebişim ondan mı yiyorum acaba öyle arada. olabilir mi acaba. hı öyle mi acaba
hahahaha
hahahaha
hahahahaaha
ya sen efsane bi zortisin tamam mı
Acaip sıcak ya sorma. .. oğlum hasta oldu o da..Sagol cnm allah razı olsun kız senın sansına kaç gundur cok sıcak yaa bide bu havada grip oldum iyimi
Cnm ben izindeyim pek giremiyorum ki.. sadece alıntılara ve etiketlere bakmaya giriyorum.. o sırada okuduklarımı beğeniyorum.. bikaç güne dönerim
Kahvaltı yumurtalı lorlu omlet bol sebze birkaç zeytin 1 dilim tam tahilli ekmekya siz götürün çikolataları bar ları..bana gelince yok umut !! cıss umut !!
tamam ya yarınki menümü tevafuk sen yap bakem ne olacak menümde
Yarın da bugüne göre bir şoklu sonuç görsen tartıda wuhuuuuuuuu- dedim ya, aşağı aşağı. Şok oldum sabah.
biz kim? biz nerde olcakmışızelbet bir gün ben de korumaya geçerim ..
ama siz olmıyacaksınız tühhh !!! bea ...off bea!!
oy oy oyyyyy sağol flocuğumKızlar Gold.com.tr 100 TL hediye çeki vermiş bana. 200 lira ve üstü saat alışverişinde geçerli diyor. Almak isteyen varsa hesap bilgilerimi verebilirim birinin işine yarasın.
1 saat yurusem görürüm de bacaklarım yeni kendine geldi.Yarın da bugüne göre bir şoklu sonuç görsen tartıda wuhuuuuuuuu
biz kim? biz nerde olcakmışız
Göreceksin o günler,i tabi ki umut kutlıcaz daha
oy oy oyyyyy sağol flocuğum
Aaaaa dur ben sana bi heyecan katayım. Cuma gününe göre 400 artıdayım
Bu yarın eksi geleceğim demekti aslındamideni cislarla doldurursan olur tabi.
Artidayim demişsin. Miuya şaka yaptın ben sazan atladı sanırım.Bu yarın eksi geleceğim demekti aslında
Canım bu saatte artıdayım. Yarına eksiye geçecek işte.Artidayim demişsin. Miuya şaka yaptın ben sazan atladı sanırım.
Bu tempo yaradı sana ankaaaa sadece 400 kalmışşşşşKızlar sabahtan beri bi yandan bebekle uğraşıyorum bi yandan spor yapıyorum bi ara dişçiye gittim geldim. Ordan sağlık ocağına geçtim b12 yaptırdım. Aynı zamanda detox yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?