Kız sen konuyu takip etmiyon muArtidayim demişsin. Miuya şaka yaptın ben sazan atladı sanırım.
İdeal kilona ulaşınca tev ve sen gidersinizYarın da bugüne göre bir şoklu sonuç görsen tartıda wuhuuuuuuuu
biz kim? biz nerde olcakmışız
Göreceksin o günler,i tabi ki umut kutlıcaz daha
oy oy oyyyyy sağol flocuğum
Ok . Mersi tevKahvaltı yumurtalı lorlu omlet bol sebze birkaç zeytin 1 dilim tam tahilli ekmek
Arada sade kahve hurma
Akşam ızgara et veya tavuk haşlama veya balık yanına bol salata balık yoksa yoğurt da yiyebilirsin
Artidayim diyince yarın sabah + çıkacak diye düşündüm. Takip ediyorum da anlamadım bir an.Kız sen konuyu takip etmiyon mu
SıcaktandırArtidayim diyince yarın sabah + çıkacak diye düşündüm. Takip ediyorum da anlamadım bir an.
Bikiyorum tatlım izindesin :) hatta wc den takip ediyorsunCnm ben izindeyim pek giremiyorum ki.. sadece alıntılara ve etiketlere bakmaya giriyorum.. o sırada okuduklarımı beğeniyorum.. bikaç güne dönerim
Sorma elektrikler gelmedi hala, öğlen uyuyamadım da, oğlan da uyumadı sıcakta.Sıcaktandır
Benim matematik öğretmenim derdi " ne gelirse insanın başına sıcaktan gelir, soğuk iyidir çocuklar "Sıcaktandır
1 temmuzda mezun oldum o zamandır ideal kilodayım ya umutİdeal kilona ulaşınca tev ve sen gidersinizuğramazsınız buralara ki!
bence de kesinlikle doğru soylemiş. kış çocuğu olaraktan yazdan nefret ediyorum.Benim matematik öğretmenim derdi " ne gelirse insanın başına sıcaktan gelir, soğuk iyidir çocuklar "
Bu arada kışın en soğuk zamanında terlerdi adam ya
yok canım daha da coşarsam yarın hastaneye kızı değil beni götürürler. kemiklerim acıyor artık. kaç tane dağ tırmanışı kaç tane yuksek zırplamalı koşu kaç tane diz çekme kaç mil lesli kaç squat saymadım artık inan ki. tek derdim yarın eksi gelmek.Bu tempo yaradı sana ankaaaa sadece 400 kalmışşşşş
Akşam fa sporla coşarsan yarın ekside oluyorsun
Puhhahahahahaboyle soyleyince de 7 kişi ineğe girecek gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?