Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı yumurtalı lorlu omlet bol sebze birkaç zeytin 1 dilim tam tahilli ekmek

Arada sade kahve hurma
Akşam ızgara et veya tavuk haşlama veya balık yanına bol salata balık yoksa yoğurt da yiyebilirsin
Ok . Mersi tev
Uygulıcam yarın . Ama öğle yok mu öğleeee!!

arkadaşlar bilindiği üzere yakın zamanda ortaklık sistemine geçtik. amaç motivasyonu artırmakbirbirimizi daha iyi tatmin etmek hatalarımızı azaltmaktı. amamaalesef bazı arkadaşlarımızbirbirine çok iyi sahip çıkarken bazı arkadaşlarımız açıkta kaldı. şimdi sadece ortaklık isteyenlerle yeniden çekiliş yapalım diyorum... herkesadının yanına istiyorum veya istemiyorum yazsın...

Anka = istiyorum
eylul7158eylul =
tevafuk55 =istiyorum
hippotalamus = istiyorum
5816bursa =
umut-16 =istiyorum
florence_N =istiyorum
inciakis =istiyorum
Jalapeno =
kelekkarpuz = istiyorum
Ak kelebek =istiyorum
marselinda =
asya_01 =
prensesmat =istiyorum
@MiuLego = istiyorum
Korhilalp =istemiyorum
S stajer06 =

ama istiyorum yazanlar ortağını kesinlikle mağdur etmeyecek. paylaşımlarını aksatmayacak.

arkadaşlar bu liste ile ortaklık çekilişi yapacağım. akşama kadar daha bekleyeyim. isminin yanı boş olanlar çekilişe giremeyecek. kelekkarpuz sen ortini çok sevdin bırakmak istemiyorsun ama maalesef girmiyor artık. o yuzden seni de yazacağım çekilişe kim çıkarsa bahtına.

Bu tempo yaradı sana ankaaaa sadece 400 kalmışşşşş

Akşam fa sporla coşarsan yarın ekside oluyorsun
yok canım daha da coşarsam yarın hastaneye kızı değil beni götürürler. kemiklerim acıyor artık. kaç tane dağ tırmanışı kaç tane yuksek zırplamalı koşu kaç tane diz çekme kaç mil lesli kaç squat saymadım artık inan ki. tek derdim yarın eksi gelmek.

Menü veriyorum ortim prensesmat

Sabah 9:00
1 ince dilim tb ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 haşlanmış yumurta
Domates biber kavurması
2 yk lor

Öğlen 14:00
5 fındık, 5 Antep fıstığı
1 kase yoğurtlu semizotu
Sabahtan artan domates biber kavurması

Aksam 19:00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt.

Su 2 şimdilik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…