Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şaka yapıyorsun. Galete ye cısss yok mu ??
Seninle ciddi düşünüyorum bebeğim ne şakası.

Valla şaka değil. Galeta sabah yemişsin öğün yerine koymuşsun ve çavdarlı yemişsin niye kızayım gayt iyi bence.

Ben galetayı yanlış mı biliyom kalın sopa gibi çubukumsu şeyler değil mi

Canım diyalizden çıkardıklarında akciğer cevap vermiyormuş ve nefes darlığı oluyormuş doktorun dediği bu.o yüzden bağlamışlar..bizde enfeksiyondan endişeliyiz açıkcası..hayırlısı olsun ne diyeyim..Allah seninde anneciğine rahmet eylesin canın..

Aynen . Çubuk şeklinde kalın şeyler . Ok o zaman . Sevindim. Böyle dewam edebilirim . Çünkü yiyecek yemek bulamıyorum ya .

Aman tansiyonunu ihmal etme canım.çok tehlikeli.geçmiş olsun inşallah.dinlen kendine dikkat et atlatırsın inşallah

Çok sağol hippocum..eksik olma

Gün aşırı yapıym o zaman . Ya işyerinde yemek bulmak zor. Hamur işleri yada çok yağlı
Tb ekmeğine sandviç yap bi gün. Bi gün yoğurt ye meyveli. Bir gün galeta ye. Bir gün 1 muz 1 süt ye.daha bulacam bekle. Galetanın faydalı besin değeri var mı yok? Gereksiz kalori hem de hemen acıktıracak boş karbon kalorisi olmaz.

He bak bir gün de wasa al onu ye galetadan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…