Şaka yapıyorsun. Galete ye cısss yok mu ??Allaaaaah Allaaaaahhhhhh beeeee
Ona küçük sürprizler yapın menüsü olmuş
Utan kız miu
Haika menü süper menü hiper menü eksi getiren menü
umut-16
Karsa yola çıkıyorsun dimi doğru. Şimdiden iyi yolculuklar canım benimTamam miucummn.yola çıkmadan tartılırım inşallah
Yeşil çay demiştim . Vay çıkmamış mı o !!
Seninle ciddi düşünüyorum bebeğim ne şakası.Şaka yapıyorsun. Galete ye cısss yok mu ??
Canım diyalizden çıkardıklarında akciğer cevap vermiyormuş ve nefes darlığı oluyormuş doktorun dediği bu.o yüzden bağlamışlar..bizde enfeksiyondan endişeliyiz açıkcası..hayırlısı olsun ne diyeyim..Allah seninde anneciğine rahmet eylesin canın..Korhilalp Düşündüğümden ağırmış canım. Tekrar geçmiş olsun. Bu kadar ağır ne olmuş da solunum cihazına baglanmis. Solunumu unutan alzheimer hastaları maalesef tekrar kendi başlarına solunum yapamıyorlar. Annem 42. Gün yoğun bakım enfeksiyonuna bağlı vefat etti. Allah hakkinda hayırlı olanı versin. Sizlere de sabır.
Çok sağol canımcımmmKarsa yola çıkıyorsun dimi doğru. Şimdiden iyi yolculuklar canım benim
Aynen . Çubuk şeklinde kalın şeyler . Ok o zaman . Sevindim. Böyle dewam edebilirim . Çünkü yiyecek yemek bulamıyorum ya .Seninle ciddi düşünüyorum bebeğim ne şakası.
Valla şaka değil. Galeta sabah yemişsin öğün yerine koymuşsun ve çavdarlı yemişsin niye kızayım gayt iyi bence.
Ben galetayı yanlış mı biliyom kalın sopa gibi çubukumsu şeyler değil mi
Aman tansiyonunu ihmal etme canım.çok tehlikeli.geçmiş olsun inşallah.dinlen kendine dikkat et atlatırsın inşallahkızlar slm herkese.şu son bir kaç gün içinde 3 kes acillik oldum.2 kez bayıldım küçük tansiyon 5 e düştü.halbuki hiç tansiyon sorunuum yoktu yalnız doğumda tansiyonum fırlamıştı.sonra boğazım şişti kulaklarıma vurdu iğneler ilaçlar hala devm ediyor.kendimi toparlamaya çalışıyorum şimdi.
Çok sağol hippocum..eksik olmaKorhilalp geçmiş olsun cnm. .
Hergün yapma yoooo dostumAynen . Çubuk şeklinde kalın şeyler . Ok o zaman . Sevindim. Böyle dewam edebilirim . Çünkü yiyecek yemek bulamıyorum ya .
Bu da ne oluyorsa heralde yeni moda
Umut yaptı diye yapayım eksik kalmayım dedim ben de
Gün aşırı yapıym o zaman . Ya işyerinde yemek bulmak zor. Hamur işleri yada çok yağlıHergün yapma yoooo dostum
Kalmam eksik tamam
İlahi miucan yerim seni . Koptum gülmekten. Eksik kalma sen oldu mu?
Ben öyle yaparak orti mi çağırıyorum .
Ama o da yoooookk !!
Adana'da kaynana sopası diyorlar galetaya. İlk duyduğumda çok gülmüştüm.Aynen . Çubuk şeklinde kalın şeyler . Ok o zaman . Sevindim. Böyle dewam edebilirim . Çünkü yiyecek yemek bulamıyorum ya .
yok az önce beğenmiş beni.
Tb ekmeğine sandviç yap bi gün. Bi gün yoğurt ye meyveli. Bir gün galeta ye. Bir gün 1 muz 1 süt ye.Gün aşırı yapıym o zaman . Ya işyerinde yemek bulmak zor. Hamur işleri yada çok yağlı
Hahahhaha umutcum duy duy kaynana sopası yemek istemezsin heraldeAdana'da kaynana sopası diyorlar galetaya. İlk duyduğumda çok gülmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?