Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun spor yaparsan sorun yok

Cnm geçen tv de gördüm.. bi kız tedaviyle baya bi aşama kaybetmişti. . Tabi her çocuk farklıdır. . Aile istanbula taşınmıştı..
Hippo spor yap ve spor bildirimlerini puanlarınla beraber gir bak lütfen çok ihtiyacımız var diğer grup çatır çatır apor yapıyor yahadi hippom göreyim seni

bugünkü menümü yazayım:
sabah
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates,salatalık
ara
1 yeşil elma
öğle
bir tabak yoğurt içine tarçın ceviz kuru kayısı kuru incir / 1 şeftali
akşam
1 tabak fasülyeli salata, 1 kepçe çorba
suyu bugün az içtim sanırım 8 bardak fln
45 dk koşu bandında yürüyüş
ben de çıkıyorum, bebiş diş çıkarıyor, sürekli uyanıyor, zorlu bir gece daha, jillian yapacaktım hiç gücüm yok, herkese iyi geceler

28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.

1, grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus
Toplam:

KIZLAAAAAR HADİ SPOR PUANLARIYLA COŞTURALIM BU LİSTEMİZİ HADİ TV İZLERKEN FALAN MEKİK ÇEKİN BEN DE BAŞLICAM SPORA ŞİMDİ HADİ KIZLAR MUTFAK TOPLARKEN SQUAT JUMPİNG JACK LER UÇUŞSUN EŞİNİZLE SOHBET EDERKEN PLANK YAPIN HADİ

O arada menumu yazayım
Kahvaltı tartıdan sonra :)
2 yumurtadan kasarlı pastırmalı omlet
Peynır
Cay
Ara bısey yok
Akşam fırında kabak patates
Izgara et
Ayran
Su 2.5lt olur
Spor
Leslie 3
30 mekik
30 şınav
Harikaaaaa bu hafta da çok iyii bi kilı bildirimi ile gelceksin bursa sana çok güveniyoruö bir de turşu suyuna. Spor da yap az daha yap daha gün bitmedi hadi hadiiiii puanları artıralım

Y
Ben de şimdi 3 fast mil yapıp sonra squat dağ tırmanışı falan yapacağım. Bu hafta o kadar çok o kadar çok yaptım ki kolaylaştı iyice kaç yaparım bilmiyorum
Yapma ya dinlen sen bugün sonuçta dikiş yerlerin acıyor dinlen bugün yoruldun da dinlen bugün kaslarının dinlenmesi de lazım dinlen bugün

Menün çok güzel yumaköğün saatlerini de yazarsan daha iyi anlayıp yorum yapabiliriz

Keisnlikle sakın sporu aksatma bugün sonra tüm hafta çok pişman olursun flom
Yapmak zorundayım, karbonhidratı çok aldım. Toplam kalori iyi ama bu karbonlar kesin yağ olacak harcamazsam. Acaba ne kadar sürede yağa dönüşüyorlar? Donusmemislerdir inşallah.

Sabah 07:00
1 çk fıstık ezmesi

Öğle 12:45
Yoğurtlu dürüm Tantuni
Az salata, bolca cin biber turşusu (midem fena )
1 kare çikolata, 1 adet dondurma

17:50 1 dilim ananas

Akşam 19:15
Izgara tavuklu kumpir (3/4 ünü yedim)

Su: 2.5 lt (3.5 olur en az)

Sporu yapınca yazcam puanlaroyla beraber hatta gittim bile spora tutmayın beniiiiii

Yapmak zorundayım, karbonhidratı çok aldım. Toplam kalori iyi ama bu karbonlar kesin yağ olacak harcamazsam. Acaba ne kadar sürede yağa dönüşüyorlar? Donusmemislerdir inşallah.
Yok dönüşmez hemen ama biran önce yak ki sonradan yerleştikçe daha zor olmasın. Yaparsın sen başlayınca yapılıveriyor spor

Harikaaaaa bu hafta da çok iyii bi kilı bildirimi ile gelceksin bursa sana çok güveniyoruö bir de turşu suyuna. Spor da yap az daha yap daha gün bitmedi hadi hadiiiii puanları artıralım
Sagol cnm yasasin tursu suyu tamam birazdan hepsini yazarım madem rekabet var işler degişir

28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.

1, grup
5816bursa
asya_01
marselinda
@MiuLego
umut-16
tevafuk55
hippotalamus
Toplam:

KIZLAAAAAR HADİ SPOR PUANLARIYLA COŞTURALIM BU LİSTEMİZİ HADİ TV İZLERKEN FALAN MEKİK ÇEKİN BEN DE BAŞLICAM SPORA ŞİMDİ HADİ KIZLAR MUTFAK TOPLARKEN SQUAT JUMPİNG JACK LER UÇUŞSUN EŞİNİZLE SOHBET EDERKEN PLANK YAPIN HADİ

Son düzenleme:
Mis gibi umuuut.
Bak dikkat edince bir haftada ne kadar kilo verebildiğini gördün bu senin için müthiş bir motive olmalıbu hafta da aynısı olcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…