Aynen gülüm. Moralim tavanMis gibi umuuut.
Bak dikkat edince bir haftada ne kadar kilo verebildiğini gördün bu senin için müthiş bir motive olmalıbu hafta da aynısı olcak mı
İraden sayesinde kuzum. Başarıcaz haftada 300 gr verip 3 haftada 900 gram vermektense spor ve boğazı tutmakla bir haftada 900 gramdan kurtulucaz aynen devamAynen gülüm. Moralim tavan
Başarıcam- başarıcaz sayenizdeinşallah
Kız ben de jilliandan sonra bir bira gömüp bebekler gibi uyucam planım buallahtan sporu sabah yapmisim. acayip sarhosum su an. Bi daha icki icmicem
kelekkarpuz ölüm sebebim olacaksın
Görüşceziyi kilo veririz iste ne guzel. Gerci bizim takim kazancak ama naapacaksin. siz de ikinci olursunuz artik
Yettim bebisim üzülmeİyi geceler nedense dikiş yerlerim agrıdı50 puana zor tamamladım ya
Kızlar bugün Ulucami ye gezmeye gittik.. iki adam ellerinde çanta tezgahı ile kaldırımdan dar bi yerden geçiyordu. . Bende tezgaha çarpmıyim diye hızlıca kenara geçtim. Kaldırım kenarında olan direklere bacağım çok fena çarptı.. şu an hem şiş hem morarmış.. çok acıyo
Beni de çok motive etti bugün ypmazdım yoksa spor. Bu 1 saat yürüyüş duraklamalar olan bi yürüyüş mü hiç durmadan mı hippo? Duraklamalar varsa dk düşelim haksızlık olmasın. Cidden tempolu yürüdün mü gezmece dolanmaca yürüyüşü mü? Ona göre eklicem bana kesin dk ver deKızlar az daha dayanın.. dönim bu grup işi beni çok motive etti.. hırslandırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?