- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canım duraklar en az 15 dk.. git gel yarım saat..duraksamadan tempolu gittim.. sonra indiğimiz yerden yürüdük.. aslında pek durmadık.. ama yarım saat yaz.. ama ben izindeyim cnm sayılır mı?? Yinede yarında yapabilirsem leslie yapim..Beni de çok motive etti bugün ypmazdım yoksa spor. Bu 1 saat yürüyüş duraklamalar olan bi yürüyüş mü hiç durmadan mı hippo? Duraklamalar varsa dk düşelim haksızlık olmasın. Cidden tempolu yürüdün mü gezmece dolanmaca yürüyüşü mü? Ona göre eklicem bana kesin dk ver de
Saol cnm çok ağrıyo
Kız sayılır mı ne demek izindesin sadece listede değilsin yani spor grubunda varsın işte. Sayılır.. yapabildiğin kadar spor yap. Canın acımasın ama tabi. 30 dk temiz yazıyorum. Bugğnlük böyle olsun diğer zamanda yürüdüklerinin dk sına dikkat et. Daha çoktu ama bugün 30 dk yazalım.Canım duraklar en az 15 dk.. git gel yarım saat..duraksamadan tempolu gittim.. sonra indiğimiz yerden yürüdük.. aslında pek durmadık.. ama yarım saat yaz.. ama ben izindeyim cnm sayılır mı?? Yinede yarında yapabilirsem leslie yapim..
Gülbeciğim hani kaçamak hakkın dondurmaydı kız? Tatlı da gördüm sankiBugün hiç giremedim eşya topladım yerın geçiyoruz İstanbul a
Sabah 11:00
1 şeftali 6 kayısı
Sucuklu yumurta
Peynir
5 zeytin
Ayçekirdeği
1 magnum
Akşam 18:30
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 karnı yarık
Salata
2 çatal kadayıf tatlısı
Türk kahvesi yanında 2 kare bitter
Su 3 lt
Spor Leslie 3 fast mil
15 dk koşu
60 sn plank 120 sn wall sit
50 squat
100 mekik
Harika harika ortim spor peki var mı
tevafuk55 marselinda
8:30 2 yumurta ile omlet
1 bardak süt
1/5 demet maydanoz + domates 1 orta boy
14:00 yoğurtlu yulaf ezmesi
10-12 adet antep fıstığı
4 küççükk minnak elma
19:30
Kuşbaşı kebabı bir şiş
Bolcana salata
Su:2 litre
2 fincan form çay kayısılı
Kızlar bugün Ulucami ye gezmeye gittik.. iki adam ellerinde çanta tezgahı ile kaldırımdan dar bi yerden geçiyordu. . Bende tezgaha çarpmıyim diye hızlıca kenara geçtim. Kaldırım kenarında olan direklere bacağım çok fena çarptı.. şu an hem şiş hem morarmış.. çok acıyobugün en az 1 saat yürüdüm. Özellikle spor ayakkabı giydim duraklara felan çok tempolu yürüdüm.. yaz miu 1 saat yürüyüş :))
Gayet güzel menün canımO arada menumu yazayım
Kahvaltı tartıdan sonra :)
2 yumurtadan kasarlı pastırmalı omlet
Peynır
Cay
Ara bısey yok
Akşam fırında kabak patates
Izgara et
Ayran
Su 2.5lt olur
Spor
Leslie 3
30 mekik
30 şınav
Gayet sağlıklı bir gün olmuşbugünkü menümü yazayım:
sabah
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates,salatalık
ara
1 yeşil elma
öğle
bir tabak yoğurt içine tarçın ceviz kuru kayısı kuru incir / 1 şeftali
akşam
1 tabak fasülyeli salata, 1 kepçe çorba
suyu bugün az içtim sanırım 8 bardak fln
45 dk koşu bandında yürüyüş
ben de çıkıyorum, bebiş diş çıkarıyor, sürekli uyanıyor, zorlu bir gece daha, jillian yapacaktım hiç gücüm yok, herkese iyi geceler
Kuzum yürüyüşten sonra takatim kalmadıGördüğüm en güzel resim bu
Piremsessim evde de bölgesel mekik şınav plank squat asla atlamıyoruz e mi kuzum. Gerçi sen sporda karşı gruptasın da ay napsaö gazlamasam mı
İyi yemişsin ama sporla dengeliyorsun zaten
Sabah 07:00
1 çk fıstık ezmesi
Öğle 12:45
Yoğurtlu dürüm Tantuni
Az salata, bolca cin biber turşusu (midem fena)
1 kare çikolata, 1 adet dondurma
17:50 1 dilim ananas
Akşam 19:15
Izgara tavuklu kumpir (3/4 ünü yedim)
Su: 2.5 lt (3.5 olur en az)
Sporu yapınca yazcam puanlaroyla beraberhatta gittim bile spora tutmayın beniiiiii
Harikasın yaa sporlarına hayranım28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.
1, grup
@5816bursa==>50mekık 10p+50 sınav :10p+leslie 3 :15p+10 dk zumba 15puan
toplam :50 puan
asya_01
marselinda
@MiuLego==>
Jillian bodyshred workout1 launch (34 dk=102 puan)
Leslie 3 mil (45 dk=45 puan)
400 jj (80 puan)
100 crunch (20 puan)
100 squat (20 puan)
180 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn soka plank (30 puan)
120 sn wallsit (12 puan)
Toplam: 309 puan
umut-16 ==> (45 dk leslie =45 )+ (15 çakı= 3 )(30 sn plank=3) (30 mekik=6)
toplam: 57 puan
tevafuk55
hippotalamus
Toplam:
KIZLAAAAAR HADİ SPOR PUANLARIYLA COŞTURALIM BU LİSTEMİZİ HADİ TV İZLERKEN FALAN MEKİK ÇEKİN BEN DE BAŞLICAM SPORA ŞİMDİ HADİ KIZLAR MUTFAK TOPLARKEN SQUAT JUMPİNG JACK LER UÇUŞSUN EŞİNİZLE SOHBET EDERKEN PLANK YAPIN HADİ
Kaptan dün yatağa yığılıp kalmışım bebekli tempoya alışamadım
Kız dun gittiğim yer arkadaş diyorum da benden büyük 10 yaş. Anne muamelesi yapıyorum. Gidiyorum yatıyorum onlar çocuklara bakıyor işlere bakıyor bana bişey kalmıyor dehşet dinleniyorum. Ama işte çok uzak evleri sürekli gidemiyorum.Kaptan dün yatağa yığılıp kalmışım bebekli tempoya alışamadım
Maşallah sende ki enerjiye hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?