- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Kiz oldururum seni. Bak isim gucum yok zaten aksama kadar spor yaparim28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.
1, grup
@5816bursa==>50mekık 10p+50 sınav :10p+leslie 3 :15p+10 dk zumba 15puan
toplam :50 puan
asya_01
marselinda
@MiuLego==>
Jillian bodyshred workout1 launch (34 dk=102 puan)
Leslie 3 mil (45 dk=45 puan)
400 jj (80 puan)
100 crunch (20 puan)
100 squat (20 puan)
180 sn plank-60 sn sağa plank-60 sn soka plank (30 puan)
120 sn wallsit (12 puan)
Toplam: 309 puan
umut-16 ==> (45 dk leslie =45 )+ (15 çakı= 3 )(30 sn plank=3) (30 mekik=6)
toplam: 57 puan
tevafuk55
hippotalamus
Toplam:
KIZLAAAAAR HADİ SPOR PUANLARIYLA COŞTURALIM BU LİSTEMİZİ HADİ TV İZLERKEN FALAN MEKİK ÇEKİN BEN DE BAŞLICAM SPORA ŞİMDİ HADİ KIZLAR MUTFAK TOPLARKEN SQUAT JUMPİNG JACK LER UÇUŞSUN EŞİNİZLE SOHBET EDERKEN PLANK YAPIN HADİ
28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.
2. grup
@florence_N
Anka
@Gulbe seker Leslie 3 fast mil/ 15 dk koşu/ 60 sn plank/ 120 sn wall sit/ 50 squat/ 100 mekik =45+45+6+12+10+20=138
@inciakis
@prensesmat
@Korhilalp
kelekkarpuz 40 dk yuzme / 100 leg raise / 150 jumping jacks / 40 sinav / 150 squat / 100 heel touch / 100 dag tirmanisi / 100 crunch: 120 + 20 + 30 + 8 + 30 + 20 + 20 + 20 = 268
Toplam:
Gunaydin bebegim. Ben de yuzucem simdiGünaydınnnnnnnEşim gitmeden 1 saat yürüyüp gelicem
45 dakika yurudum. Bebek uyanmış susmamış geldim mecbur. Evde de 3 mil yapacağım. Sonra kendime spor çizelgesi yapacağım bir gün bacak basen bir gün karın simit bir gün cardiyo ile bütün vücut şeklinde. Bu gün bacak basen ile başlayacağım.Gunaydin bebegim. Ben de yuzucem simdi
45 dakika yurudum. Bebek uyanmış susmamış geldim mecbur. Evde de 3 mil yapacağım. Sonra kendime spor çizelgesi yapacağım bir gün bacak basen bir gün karın simit bir gün cardiyo ile bütün vücut şeklinde. Bu gün bacak basen ile başlayacağım.
45 dakika yurudum. Bebek uyanmış susmamış geldim mecbur. Evde de 3 mil yapacağım. Sonra kendime spor çizelgesi yapacağım bir gün bacak basen bir gün karın simit bir gün cardiyo ile bütün vücut şeklinde. Bu gün bacak basen ile başlayacağım.
İnşallah canımharikasin canim. yarindan itibaren ben de arttiriyorum. Yarin uzun bisiklet gezim var. Atakoy-Bebek arasi gidip gelicem. Toplamda 55-60 km yapar.
Cok guzel kilolar vericek takim bu spor gruplari sayesinde
Evet tatlım. Yaptım canım. Spor listesine ekledimHarika harika ortim spor peki var mı
Allaaaaahhhhh harikasın bu kadar beklemiyordum ya
Yapmaharikasin canim. yarindan itibaren ben de arttiriyorum. Yarin uzun bisiklet gezim var. Atakoy-Bebek arasi gidip gelicem. Toplamda 55-60 km yapar.
Cok guzel kilolar vericek takim bu spor gruplari sayesinde
Güzel menü ortim pilav da öğle saati erimiş gitmiştir afiyet olsun spor da var daha nolsunDün Kü menümü yazayım
Sabah 10.00
1 yumurta
1 bardak süt
7 zeytin
Kk peynir
Öğlen 13.00
5 kaşık pilav (hem süt yapıyor hemde çöpe gitsin istemedim)
4 kaşık yeşil fasulye
Akşam 18.00
Bir kase çorba
Yarım kase yoğurt
Aralarda iki erik üzüm ve çerez yedim
Çerez bu kez daha azdı ama git gide azaltıcam
Su 2 yi geçmiştir
Spor bir saat yürüyüş
@MiuLego
YapmaaaaaaKiz oldururum seni. Bak isim gucum yok zaten aksama kadar spor yaparim
Tamam anka.. gezmek için çıktık. . Ama spor ayakkabı giydim yürüme mesafesi çok diye.. evden duraklar uzaktı.. inş dönim daha düzenli spor eklicem :))Canım geçmiş olsun dizin için.
Özellikle yürüyüş için mi çıktınız ben onu anlayamadım. Ben de tıp fakültesinin bir ucundan diğerine kucağımda çocukla yürüdüm ama yürüyüş için çıkmadığım için yazmıyorum.
Oh oh yansın yağlar hadi sporaGünaydınlarrr
Hadi spora
Ben sana güveniyorum orada yapabildiğin kadar eve geçince maksimum yaparsın senTamam anka.. gezmek için çıktık. . Ama spor ayakkabı giydim yürüme mesafesi çok diye.. evden duraklar uzaktı.. inş dönim daha düzenli spor eklicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?