Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cnm beden eğitimi okuyunca zor olmuyor :) :) :)

Günaydın kızlar. Görümcem geldi sabah, kilimler i yıkarken gazA geldik tüm balkon sergilerini yıkadık. Kayınvalidem 3 gündür yaylada tavuklar da bana emanet. Akşam 10 dk yürüdüm oğlan uyandı, onu uyuturken ben de uyumuşum. Bugün öğlen yürüme kararı aldım. 5 çocukla nasıl olacak bilemem. Sadece biri öğlen uyuyacak. Kafam davul gibi oldu şimdiden.

Kızlar bebeği uyuturken giriyorum. . İşleri halledelim dayımlara gidicez.. Bugün bi daha giremem heralde.. Spor yapabilir miyim bilmiyorum. . Bacağım morardı baya.. çokta ağrıyor. . Şükür kırılmadı.. yürürken biraz zorlanıyorum.. son bikaç gün.. sonra inş burdayım..

inanın buranın değerini çok iyi anladım.. buraya yazıcam diye herşeyi saya saya yiyordum. Şimdi bi rahatlama geldi maalesef bide alışmışım düzene az yemeye. . Burda saat düzensiz diye hemen rahatsız oldum.. eve dönim ilk iş detoks yapıcam inş..

Günaydın hippocuğum evde mutfakta falan squat yap iş arası. Otururken çakı hareketi yap böyle güne bölerek spor yaparsak zorlanmayız

Hadi bakalım sen yine de sayarak ye abartma detoks ne kadr zorlayıcı unutma

arkadaşalar annem kolunu kırdı o yüzden yazamadım
ben mecburi ara verdim diyet işine inşallah herkes istediği kiloda sağlıcakla kalır hoşçakalın

Hayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değil eski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…