Teşekkür ederim beybisi
Ben de düşünmedim değil çaktırmadan puanları şişirsemiydikTeşekkür ederim beybisi
Öyle kalaymış iyiymis
Cnm beden eğitimi okuyunca zor olmuyor :) :) :)Gayet güzel menün canım
Şınavı nasıl beceriyorsun valla bravo
Gayet sağlıklı bir gün olmuş
Su az emzşriyorsun dinlenme ve su çok etkili
Kuzum yürüyüşten sonra takatim kalmadı
Hem biz ortiyiz olsun uyaralım birbirimizi
İyi yemişsin ama sporla dengeliyorsun zaten
Harikasın yaa sporlarına hayranım
Gördükçe yapası geliyor insanın
Dün jillian yapayım dedim daha ilk hareketlerde başıma ağrı girdi ben de yürüyüşe çıktım gece gece bol oksijen de aldım ohh
Zumba var ya bursa :) işte o dansKızlar gunaydın etraf toplandı şimdi dans zamanı dans niye listede yok ya :)
Günaydın hippocuğum evde mutfakta falan squat yap iş arası. Otururken çakı hareketi yap böyle güne bölerek spor yaparsak zorlanmayızGünaydın kızlar. Görümcem geldi sabah, kilimler i yıkarken gazA geldik tüm balkon sergilerini yıkadık. Kayınvalidem 3 gündür yaylada tavuklar da bana emanet. Akşam 10 dk yürüdüm oğlan uyandı, onu uyuturken ben de uyumuşum. Bugün öğlen yürüme kararı aldım. 5 çocukla nasıl olacak bilemem. Sadece biri öğlen uyuyacak. Kafam davul gibi oldu şimdiden.
Yaparsın kuzum sen tv izlerken yürüyüş bandına çıkıverGünaydın kizlar @anka_misali benim dun sadece ise gidis geliş var 6000 adim o da sayilmiyor diye spor listesine eklemedim ama bugun eve gidince sporumu yapicam
Hadi bakalım sen yine de sayarak ye abartma detoks ne kadr zorlayıcı unutmaKızlar bebeği uyuturken giriyorum. . İşleri halledelim dayımlara gidicez.. Bugün bi daha giremem heralde.. Spor yapabilir miyim bilmiyorum. . Bacağım morardı baya.. çokta ağrıyor. .Şükür kırılmadı.. yürürken biraz zorlanıyorum.. son bikaç gün.. sonra inş burdayım..
inanın buranın değerini çok iyi anladım.. buraya yazıcam diye herşeyi saya saya yiyordum. Şimdi bi rahatlama geldi maalesefbide alışmışım düzene az yemeye. . Burda saat düzensiz diye hemen rahatsız oldum.. eve dönim ilk iş detoks yapıcam inş..
Hee anladım ben mezdeke yaptım sayılır dımı :)Zumba var ya bursa :) işte o dans
Cnm cok gecmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallaharkadaşalar annem kolunu kırdı o yüzden yazamadım
ben mecburi ara verdim diyet işine inşallah herkes istediği kiloda sağlıcakla kalır hoşçakalın
teşekkür ederim canımCnm cok gecmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah
Tabi ki sayılırHee anladım ben mezdeke yaptım sayılır dımı :)
Geçmiş olsunarkadaşalar annem kolunu kırdı o yüzden yazamadım
ben mecburi ara verdim diyet işine inşallah herkes istediği kiloda sağlıcakla kalır hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?