Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Allah rahmet eylesin canım ne zaman ne gelecek bilemiyoruz nefes aldığımız her an kıymetli

Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin

Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin

Gülbeciğim hani kaçamak hakkın dondurmaydı kız? Tatlı da gördüm sanki

Sporunla yakmışsındır zaten kuzum 6 gün temiz beslenirsin sen şimdi di mi afiyet olsun.
Tabibi cuma günü sadece yedim kadayıf tatlısı çok severim önümde yediler dayanamadım çikolatayı annemin hatırı için yedim cuma ya kadar kaçamak Yök yine bir dondurma yerim

bu arada sabah kendimi zor tuttum, niyeyse aklıma bitter çikolata ve kahve kombinasyonu geldi, neredeyse markete gidip alacaktım, bazen böyle tatlı krizleri vuruyor, ben de kuru incir ve kayısı yedim hemen.
Benim de regli zamanım yakın ondan biraz kriz var incir uyutması yapacağım evde

Kızlar mrb
Evime döndüm sonunda..tam 34 gündür yoktuk.
Valizleri aç yerleştir çamaşır yemek derken tükenmiş durumdayım şu an
oğluşum uyuyor bnde dinleniyorum.kalkınca yürüyüşe çıkacağım.spor listesine eklerim

kelekkarpuz grup geride kalmasın diye bugün zumba yapacağım yoldayım eve geçince yaparım inş
Supersin canim. Ben de sabah bi posta spor yaptimm aksam bi posta daha yapicam. Ha gayret, spor o kadar farkettiriyo ki. Insanin durusu bile degisiyo duzrnli spor yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…