Allah rahmet eylesin canım ne zaman ne gelecek bilemiyoruz nefes aldığımız her an kıymetliHayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değileski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok
Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesinHayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değileski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok
Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesinHayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değileski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok
Evet cnm az önce duydum ne denir ki Rabbim sabrını artırsın aileninAllah rahmet eylesin canım ne zaman ne gelecek bilemiyoruz nefes aldığımız her an kıymetli
Amin canımAllah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin
sağol canımGeçmiş olsun
Tabibi cuma günü sadece yedim kadayıf tatlısı çok severim önümde yediler dayanamadım çikolatayı annemin hatırı için yedim cuma ya kadar kaçamak Yök yine bir dondurma yerimGülbeciğim hani kaçamak hakkın dondurmaydı kız? Tatlı da gördüm sanki
Sporunla yakmışsındır zaten kuzum 6 gün temiz beslenirsin sen şimdi di miafiyet olsun.
Ortim nasılsın ben yola çıktım Ankara dan İstanbul a nasıl gşdşyor diyetİşler bitti, kahve zamanı.
İyi yolculuklar, dün bol kacamaklarıma bugün iyi ama.Ortim nasılsın ben yola çıktım Ankara dan İstanbul a nasıl gşdşyor diyet
6 günü temiz geçirelimİyi yolculuklar, dün bol kacamaklarıma bugün iyi ama.
Benim de regli zamanım yakın ondan biraz kriz var incir uyutması yapacağım evdebu arada sabah kendimi zor tuttum, niyeyse aklıma bitter çikolata ve kahve kombinasyonu geldi, neredeyse markete gidip alacaktım, bazen böyle tatlı krizleri vuruyor, ben de kuru incir ve kayısı yedim hemen.
Dün tüm gün yolda geçti canım.eve gece geldik sğor yok maalesef ama bugün yapıcam28 temmuz spor listemiz. Herkes adının karşısına yaptığı sporları ve puanlarını eklesin.
1, grup
5816bursa
@asya_01
@marselinda
@MiuLego
@umut-16
@tevafuk55
hippotalamus
Toplam:
2. grup
florence_N
@anka_misali
Ak kelebek
@inciakis
@prensesmat
Korhilalp
kelekkarpuz
Toplam:
Supersin canim. Ben de sabah bi posta spor yaptimm aksam bi posta daha yapicam. Ha gayret, spor o kadar farkettiriyo ki. Insanin durusu bile degisiyo duzrnli spor yapincakelekkarpuz grup geride kalmasın diye bugün zumba yapacağım yoldayım eve geçince yaparım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?