- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Kızım uyuyor onu bıraktım ben yürüyorum biraz mola verdik ödem olacağım yarın kesin artı çıkarım tartıdaSupersin canim. Ben de sabah bi posta spor yaptimm aksam bi posta daha yapicam. Ha gayret, spor o kadar farkettiriyo ki. Insanin durusu bile degisiyo duzrnli spor yapinca
Disardayim canim eve gidince sporumu yapicam bugun guzel bir spor yapıp vücudu sasirtayimYaparsın kuzum sen tv izlerken yürüyüş bandına çıkıver
Geçmiş olsun hippocan.Kızlar bebeği uyuturken giriyorum. . İşleri halledelim dayımlara gidicez.. Bugün bi daha giremem heralde.. Spor yapabilir miyim bilmiyorum. . Bacağım morardı baya.. çokta ağrıyor. .Şükür kırılmadı.. yürürken biraz zorlanıyorum.. son bikaç gün.. sonra inş burdayım..
inanın buranın değerini çok iyi anladım.. buraya yazıcam diye herşeyi saya saya yiyordum. Şimdi bi rahatlama geldi maalesefbide alışmışım düzene az yemeye. . Burda saat düzensiz diye hemen rahatsız oldum.. eve dönim ilk iş detoks yapıcam inş..
Allah rahmet eylesin. Herkesin sınavı ayrı canımHayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değileski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok
Aminn. Çookk geçmiş olsun canımAllah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Ayy bursa kız sen ne yeteneklisin böyle!Hee anladım ben mezdeke yaptım sayılır dımı :)
Geçmiş olsun canım..Kızlar bebeği uyuturken giriyorum. . İşleri halledelim dayımlara gidicez.. Bugün bi daha giremem heralde.. Spor yapabilir miyim bilmiyorum. . Bacağım morardı baya.. çokta ağrıyor. .Şükür kırılmadı.. yürürken biraz zorlanıyorum.. son bikaç gün.. sonra inş burdayım..
inanın buranın değerini çok iyi anladım.. buraya yazıcam diye herşeyi saya saya yiyordum. Şimdi bi rahatlama geldi maalesefbide alışmışım düzene az yemeye. . Burda saat düzensiz diye hemen rahatsız oldum.. eve dönim ilk iş detoks yapıcam inş..
Canım kuru incir ve kayısının toplam kalorisi 2 dilim bitter e eşdeğer ve kaldı ki gideri var tuketebilirsin ama bir-iki parcabu arada sabah kendimi zor tuttum, niyeyse aklıma bitter çikolata ve kahve kombinasyonu geldi, neredeyse markete gidip alacaktım, bazen böyle tatlı krizleri vuruyor, ben de kuru incir ve kayısı yedim hemen.
Bende çok severim ortimAyy bursa kız sen ne yeteneklisin böyle!
Ben yapamıyorum kalça felan atamıyorum. Brawo
1,5 saat yürüyüş
yaaa üüüf çok acı ama war ya hep böle olur çalışır çabalar dişinizesin tam rahata erince ya sağlık gider ya hayat çok örnek war çewremde böyle...yalan dünyaaHayat bazen oyle tuhaf ki yarına cıkarmıyız belli değileski komşumuz vardı yıllarca harabe gibi evde yasadı fareler böcekler elimizden geldiğince yardımcı olmaya calıştık sonra daha iyi eve cıktı kadında calışmaya basladı gecen sene ufak bir ev aldılar gunler onceden cagırdı ev için mevlut okutuyorum diye dun kocası kalp krizi gecırmiş vefat etmiş cenazesi evı oldu cok uzgunum cok
geçmiş olsunarkadaşalar annem kolunu kırdı o yüzden yazamadım
ben mecburi ara verdim diyet işine inşallah herkes istediği kiloda sağlıcakla kalır hoşçakalın
Bilmiyorum ki canımKızlar benim ortim kim??
Afiyet olsun canımMenü veriyorum bugünü erken kapattım
Ak kelebek
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kase domates salatalık
2 yk lor
Öğlen 15:00
1/4 elma
Akşam 16:00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
2 yk mantı.
Bugün çok acıktım aksamı erken yaptım, gece çok acıkmam inşallah. Su 3 lt şimdilik.
Menü veriyorum bugünü erken kapattım
Ak kelebek
2 haşlanmış yumurta
1 kase domates salatalık
2 yk lor
1/4 elma
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
2 yk mantı.
Bugün çok acıktım aksamı erken yaptım, gece çok acıkmam inşallah. Su 3 lt şimdilik.
Gayet guzel bi menu olmus canim. Oglen biraz daha yiyebilirdin amaMenü veriyorum bugünü erken kapattım
Ak kelebek
2 haşlanmış yumurta
1 kase domates salatalık
2 yk lor
1/4 elma
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
2 yk mantı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?