Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sabah ablam iş yerinde kahvaltı yaptırdı yumurta yoktu ben peynir domates filan yedim acıktım ne yapsam ki yersem leptinde gidecek ne yapayım bilemedim

Supersin canim. Ben de sabah bi posta spor yaptimm aksam bi posta daha yapicam. Ha gayret, spor o kadar farkettiriyo ki. Insanin durusu bile degisiyo duzrnli spor yapinca
Kızım uyuyor onu bıraktım ben yürüyorum biraz mola verdik ödem olacağım yarın kesin artı çıkarım tartıda

Geçmiş olsun hippocan.

Allah rahmet eylesin. Herkesin sınavı ayrı canım Allah kaldıramıcağımız yük vermesin.Amin.

Geçmiş olsun canım..
bu arada sabah kendimi zor tuttum, niyeyse aklıma bitter çikolata ve kahve kombinasyonu geldi, neredeyse markete gidip alacaktım, bazen böyle tatlı krizleri vuruyor, ben de kuru incir ve kayısı yedim hemen.
Canım kuru incir ve kayısının toplam kalorisi 2 dilim bitter e eşdeğer ve kaldı ki gideri var tuketebilirsin ama bir-iki parca

S stajer06 çok g3cmis olsun canım

yaaa üüüf çok acı ama war ya hep böle olur çalışır çabalar dişinizesin tam rahata erince ya sağlık gider ya hayat çok örnek war çewremde böyle...yalan dünyaa

kızlaaar babam sporu çok sewer 65 yaşında ama yaşına göre gayet iyidir nesee ona plank la zayıflıcam dedim yaa durarak zayıflanır mı hiç bıt bıt saydı bende bak dedim gösterdim ben yaparken bahçede gazete oluyodu ne oo yaa şinas çek bari dedi derken dayanamadı denemeye kalktı 15 sn pert bu ne yaaaw demeye başladı ki kendisi ii şınaw çeker

Afiyet olsun canım

Öglen niye bu kadar az?

Selam kizlar,

Ben de erken kapattim bugunu. Oglen cok yiyince dedim daha yemeyeyim.

Sabah: 8:00
Ceviz-peynir-haslanmis yumurta
1 kasik nutella

Ara: 12:00
1 bardak kefir

Ogle: 15:00
Menemen
1 yarim simit
1 dilim sucuk
1 dilim hellim

Su ancak 1.5 litre oldu. Sporla beraber 2.5 olur diye dusunuyorum @anka_misali

Gayet guzel bi menu olmus canim. Oglen biraz daha yiyebilirdin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…