- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
İki öğün yapacaktım ama görümcem çocuklara elma kesince canım çekti 1 dilim yedim, baktım olmuyor 1 saat sonra akşam yemeğini yedim.Öglen niye bu kadar az?
Karışık değişik bir menü ya ben senin menulerinden pek anlamıyorum :)Selam kizlar,
Ben de erken kapattim bugunu. Oglen cok yiyince dedim daha yemeyeyim.
Sabah: 8:00
Ceviz-peynir-haslanmis yumurta
1 kasik nutella
Ara: 12:00
1 bardak kefir
Ogle: 15:00
Menemen
1 yarim simit
1 dilim sucuk
1 dilim hellim
Su ancak 1.5 litre oldu. Sporla beraber 2.5 olur diye dusunuyorumAnka
Sen de yeteneklisin ortimBende çok severim ortim
Selam kızlar. Nasılsınız. Benim kalabalık misafirim vardı sabahtan beri ayaktayım. Görümcemde vardı. Oğlu bizde kalmak istedi o da tamam dedi ben de kalsın madem dedim çocukları 4 ledim
Geceye doğru acıkmayasın karpuzcumSelam kizlar,
Ben de erken kapattim bugunu. Oglen cok yiyince dedim daha yemeyeyim.
Sabah: 8:00
Ceviz-peynir-haslanmis yumurta
1 kasik nutella
Ara: 12:00
1 bardak kefir
Ogle: 15:00
Menemen
1 yarim simit
1 dilim sucuk
1 dilim hellim
Su ancak 1.5 litre oldu. Sporla beraber 2.5 olur diye dusunuyorumAnka
Afiyet olsun canım. Sen bamyayı çok seviyosuunnMenü veriyorum bugünü erken kapattım
@Gulbe seker
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 kase domates salatalık
2 yk lor
Öğlen 15:00
1/4 elma
Akşam 16:00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
2 yk mantı.
Bugün çok acıktım aksamı erken yaptım, gece çok acıkmam inşallah. Su 3 lt şimdilik.
İlkokul 3 e geçtiArtık çal çal oyna canım .
Küçük mü 4 .
Evet yeni ortiler. Ortilerin görevleri.
Herkes ortisini sık sık etiketleyerek takıma katılımını çoğaltacak. Ortisinin menusunu ve sporunu kontrol edecek. Kaçamak görürse yanlış bişey olursa bize şikayet edecek. Eğer ortilerden biri artı gelirse ikisi de ceza alır. O yüzden ortinin artı gelmemesi için büyük çaba göstermek gerekiyor. İsimler tamamen kura yoluyla belirlendi. 11 kişi olduğumuz için ve sona marselinda kaldığı için onu eski ortisiyle uçlu grup yaptım.
@Gulbe seker -florence_N
inciakis - hippotalamus
@umut-16 -tevafuk55 - marselinda
@MiuLego - @prensesmat
Anka - @kelekkarpuz
Komşunun bahçesinden alıyoruz, organik. Barsak da çalıştırıyor malum, sık sık yiyorum.Afiyet olsun canım. Sen bamyayı çok seviyosuunn
Iyi aksamlar,
Dün yogundum ve erken uyumus kalmisim menumde sacma sapandi disarda yemek zorunda kaldim
Bugün kü menum:
08:30 -> 75 gr sucuk, 1 tatli kasigi tereyag, 100 gr pide, 30 gr tarcinli keloks
13:30 -> 125 gr ispanak yemegi, 150 gr pide, 100 gr yogurt
18:30 -> 150 gr salata, 300 gr kavun
2,5 l su 1 l çay
su an çok aciktigim icin 90 gr peynir yemekteyim
Ooo gayet doğal ve tazecik . Afiyet olsun gülümKomşunun bahçesinden alıyoruz, organik. Barsak da çalıştırıyor malum, sık sık yiyorum.
ben bildiğin bir koca avuç yedim, bilsem gider küçük bir bitter alırdım yahuGeçmiş olsun canım..
Canım kuru incir ve kayısının toplam kalorisi 2 dilim bitter e eşdeğer ve kaldı ki gideri var tuketebilirsin ama bir-iki parca
@stajer06 çok g3cmis olsun canım
kolay gelsin size valla ben bir çocukla baş edemiyorum.Selam kızlar. Nasılsınız. Benim kalabalık misafirim vardı sabahtan beri ayaktayım. Görümcemde vardı. Oğlu bizde kalmak istedi o da tamam dedi ben de kalsın madem dedim çocukları 4 ledim
Gram gram gram, yok bu yaw bunun Türkçesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?