Normalde iki öğün yapamıyorum tatlım ama hafta sonu geç kalkınca sabah of oluyoUmutum iki öğün le aran nasıl gidiyor canım menülerine iki gündür bayılıyorum hatika valla
Hadi ya incirin kalorisi yüksek canım yersende bir tane ile kalmalisin
Gece kuşu seniii . Çok miden kazınıyorsa süt iç tatlım30 dk tempolu düz yürüyüş yaptım. Saat 4ten beri birşey yemedim çok açım. İnşallah uyuyabilirim.
Ev kalabalık malum, çocuklari uyuttum, biraz oturduk, görümcem yatmaya gitti. Hava serin bu akşam tadını çıkarıyorumGece kuşu seniii . Çok miden kazınıyorsa süt iç tatlım
Yaniaciktim ve de grissini yedim biraz once
Evet hava serin . Tatlı bir esinti var buralarda da. Balkon keyfi hoş olur . Hele bir de muhabbet koyu olursaEv kalabalık malum, çocuklari uyuttum, biraz oturduk, görümcem yatmaya gitti. Hava serin bu akşam tadını çıkarıyorum
Herkes yattı, tekim. Sen neden yatmadin?Evet hava serin . Tatlı bir esinti var buralarda da. Balkon keyfi hoş olur . Hele bir de muhabbet koyu olursa
Çamaşırları yıkadım. Serdim. Yoğurt mayaladım ve salatalık turşusu kurdum .Herkes yattı, tekim. Sen neden yatmadin?
Geç saate kalmışsın. İş yapacak çok kadın olunca işler erken bitti bugün. Kadın misafirin gözünü seveyimÇamaşırları yıkadım. Serdim. Yoğurt mayaladım ve salatalık turşusu kurdum .
Kısacası işler güçler
Evet. Geç kaldım . Gün boyu erteledim . Bir de hava sıcak mutfakta klima yok. Akşam serinliğinde yapayım dedimGeç saate kalmışsın. İş yapacak çok kadın olunca işler erken bitti bugün. Kadın misafirin gözünü seveyim
Görümcem çok iscimendir. Kilimleri yıkadı bugün ben de diğer isleri yaptım. Yukumun çoğunu aldı Allah razı olsun.Evet. Geç kaldım . Gün boyu erteledim . Bir de hava sıcak mutfakta klima yok. Akşam serinliğinde yapayım dedim
Aynen . Bayan misafir candır . Ama iş bileni makbuldur
Ayy bazıları çayını bile doldurmanı
bekler . Uyuzzz gibi olurlar
Eline sağlık . İyi birisiymiş . İşlerini hafifletmesi güzel bi jestGörümcem çok iscimendir. Kilimleri yıkadı bugün ben de diğer isleri yaptım. Yukumun çoğunu aldı Allah razı olsun.
Ben yattım bile. İyi geceler.Eline sağlık . İyi birisiymiş . İşlerini hafifletmesi güzel bi jest
Ben yatıyorum tatlım. İyi geceler
inciakis kız kaç gündür yeni ortim kim diye yırttım kendimi.. nerdesin kız sen?? Seninle orti olmaya çok sevindim. . İnş izinden dönim eski tempoma geri dönücem ilk iş izin sonradı detoks ve kendime bi spor programı yapıcam.. kurban bayramı hedefine ulaşmamız şart :))
marselinda tevafuk55
11:30
Peynir
Zeytın 5
Yumurta piyazı
Yeşil çay
15:00 3 ceviz 4 sarı erik
19:30
Döner
Salata
Ayran
Su: 2,5 litre
Spor yapıldı
Her zaman ortim ne demekNormalde iki öğün yapamıyorum tatlım ama hafta sonu geç kalkınca sabah of oluyo
Ayrıca teşk ederim ama biliyorsun sen tiyo vermiştin canımcım
Ay ay aaayyy dervişin fikri ne ise zikri de o olurmuş yirim seniÇaktırma hemsom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?