Of oooofff sizin grup çok iyi spor yapıyor ya bizim grupta kimseler yokKızlar sabah 1 saat 8 dakika yurudum ara ara depar attım ara sokaklarda.. Şimdi etrafı toplayıp 3 mil yapacağım.
Ben bi kac yil once hatirlamiyorum ama gruplardan birine katilmisyim bazi nedenlerden dolayi gruptan ayrilmak zorunda kalmistim kisa surede fazla kilo vermenin sagliksiz oldugunu biliyorum ama eskiden iradeli bi yapim vardi cok kolay kilo verebiliyordum ama uzun zamandir iradenin i si yok1 ayda 10 kilo çok cnm. . Bende 175 boya 102 ile başladım.. önce biraz dikkat ederek 93 e düştüm. . Sonra bu takımla 82ye.. Toplam 6 ay sürdü 20 kilo vermek. . Duraksamalar oldu.. bıktığım oldu.. şimdi izindeyim sonrasında inş tekrar devam edicemsende başarıcaksın.. boy kilo hedef kilo alalım :))
Delircem artıkBen de atakoyden karakoye geldim ara vermeden bisikletle 1 saat 20 dak surdu. Burdan bebege devam edicem. Bi de bunun geri donusu var. Sag salim eve varabilirim insallah
Aynen kuzum 2 puan iyi stepper için@MiuLego stepperın dakikasını 2 puan yaptım uygun mudur?
Of oooofff sizin grup çok iyi spor yapıyor ya bizim grupta kimseler yok
Ben bi kac yil once hatirlamiyorum ama gruplardan birine katilmisyim bazi nedenlerden dolayi gruptan ayrilmak zorunda kalmistim kisa surede fazla kilo vermenin sagliksiz oldugunu biliyorum ama eskiden iradeli bi yapim vardi cok kolay kilo verebiliyordum ama uzun zamandir iradenin i si yok
Yeni ise badlafim ortamdaki herkes kilolarimla ilgili yorum yapiyor en fenasi yasitlarim ve benden buyukler abla diye hitap ediyor bu durumdan cok sıkılmaya basladim en azindan sadece goze cok komik gorunmeyecek kadar kiloya biran wvvel gelip kalanina olmadi gerektigi sekilde devam etseydim diye dusunuyorum
Anlamadım anka ya umut hergün spor yapardı şimdi spor yapmıyor listede sporu yok. Marselinda asya ortalıkta yok of of hippo tatildeyim dedi spor yokSen yaptın grupları canım ben sadece gulbe şekeri aldım.
Canım diyete başladığın ilk zamanlar çok hızlı gider her ay 10 10 veremezsin ama ilk ay dikkat eder sporla desteklersen verirsin canım. 30 gun var kurban bayramına. Ben yarın şeker orucuna başlayacağım sen de başla benimle.
Şekerli herşey, hamur işleri, beyaz ekmek, pirinç patates yasak. Kuru ve taze meyveler serbest. Katılmak ister misin. Sadece 3 gün dene benimle. Çok krize girersen 1 gün ara verir devam edersin. Yaparsın canım. Ben artık bişey canım çektiği zaman yedin şimdiye kadar basenlerinde gobeğinde duruyor hala vucudunda yeme artık diyorum. İnstagramda persko diye bi kızdan okumuştum bunu cidden işe yarıyor. Sen de öyle duşun.
Asya hastaydı ama bilmiyorum .Anlamadım anka ya umut hergün spor yapardı şimdi spor yapmıyor listede sporu yok. Marselinda asya ortalıkta yok of of hippo tatildeyim dedi spor yokben tevafuk kaldık sanırım
O zaman siziin grup da yapmasınAsya hastaydı ama bilmiyorum .
Hastalıktan kalktım da eşimin eziyeti bitmiyor.sadece dayak eziyet değil mis yani adam resmen hayatı dar ediyor banaAsya hastaydı ama bilmiyorum .
Tamam bende deneyecegim sanirim ba6rama kadar disimi sıkabilirim midafirliklerde yada misafir gelince yed6gim6zde sorun ol6r mu 6ek gezmeye g6den biri degilim ama ara ara oyle suprizler olabiliyorSen yaptın grupları canım ben sadece gulbe şekeri aldım.
Canım diyete başladığın ilk zamanlar çok hızlı gider her ay 10 10 veremezsin ama ilk ay dikkat eder sporla desteklersen verirsin canım. 30 gun var kurban bayramına. Ben yarın şeker orucuna başlayacağım sen de başla benimle.
Şekerli herşey, hamur işleri, beyaz ekmek, pirinç patates yasak. Kuru ve taze meyveler serbest. Katılmak ister misin. Sadece 3 gün dene benimle. Çok krize girersen 1 gün ara verir devam edersin. Yaparsın canım. Ben artık bişey canım çektiği zaman yedin şimdiye kadar basenlerinde gobeğinde duruyor hala vucudunda yeme artık diyorum. İnstagramda persko diye bi kızdan okumuştum bunu cidden işe yarıyor. Sen de öyle duşun.
Gecmis olsun eziyet derken insallah suddet 6ada psikolojik siddet tarzi seyler yokt6rHastalıktan kalktım da eşimin eziyeti bitmiyor.sadece dayak eziyet değil mis yani adam resmen hayatı dar ediyor bana
Misafir gelince yemene gerek yok canım ama gidince çok ısrar ederlerse tadına bak. Israr etmezlerse gerek yok bayramda tartıda göreceğin rakamı düşün. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Yarın başlayacağım diye bu gün abartma ama sakın.Tamam bende deneyecegim sanirim ba6rama kadar disimi sıkabilirim midafirliklerde yada misafir gelince yed6gim6zde sorun ol6r mu 6ek gezmeye g6den biri degilim ama ara ara oyle suprizler olabiliyor
Psikolojik şiddetin ennn alasi.dayakta abimgil den korktugundan yok.cirpiniyorum ama cirpindikca batiyorumGecmis olsun eziyet derken insallah suddet 6ada psikolojik siddet tarzi seyler yokt6r
Elimden geleni yapicam hadi hayirlisi insallahMisafir gelince yemene gerek yok canım ama gidince çok ısrar ederlerse tadına bak. Israr etmezlerse gerek yok bayramda tartıda göreceğin rakamı düşün. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Yarın başlayacağım diye bu gün abartma ama sakın.
Geçmiş olsun canım. İnşallah rabbim doğru yolu gösterir de eski halinize dönersiniz canım.Hastalıktan kalktım da eşimin eziyeti bitmiyor.sadece dayak eziyet değil mis yani adam resmen hayatı dar ediyor bana
Evlilik ailelerin istegiyle mi oldu gercekten cok uzuldum cocuk falan var mi siz calisiyormusunuz calisiyoraaniz kendinize yeni bir hayat kurmanin yollarina bakin derim Allah yardimciniz olsunPsikolojik şiddetin ennn alasi.dayakta abimgil den korktugundan yok.cirpiniyorum ama cirpindikca batiyorum
Evlilik ailelerin istegiyle mi oldu gercekten cok uzuldum cocuk falan var mi siz calisiyormusunuz calisiyoraaniz kendinize yeni bir hayat kurmanin yollarina bakin derim Allah yardimciniz olsunPsikolojik şiddetin ennn alasi.dayakta abimgil den korktugundan yok.cirpiniyorum ama cirpindikca batiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?