Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar günaydıııınnnnnn
Tüm akşam uyudum resmen gece uyanıp spor yapacaktım kalkamamışım

Bizim gruptan da bir tek tevafuk55 mu spor yapmış ya çok üzgünüm şuan. Yenilicez resmen

Bugğn herkes çok iyi spor yapsın lütfen

asya_01 nerelerdesin spora da giriş yapmıyorsun.

Ortim prensesmat dün nasıldı menün? Geçmişe bakıcam ama net bi garip girmiyor resmen.

Ben bi kac yil once hatirlamiyorum ama gruplardan birine katilmisyim bazi nedenlerden dolayi gruptan ayrilmak zorunda kalmistim kisa surede fazla kilo vermenin sagliksiz oldugunu biliyorum ama eskiden iradeli bi yapim vardi cok kolay kilo verebiliyordum ama uzun zamandir iradenin i si yok

Yeni ise badlafim ortamdaki herkes kilolarimla ilgili yorum yapiyor en fenasi yasitlarim ve benden buyukler abla diye hitap ediyor bu durumdan cok sıkılmaya basladim en azindan sadece goze cok komik gorunmeyecek kadar kiloya biran wvvel gelip kalanina olmadi gerektigi sekilde devam etseydim diye dusunuyorum

Of oooofff sizin grup çok iyi spor yapıyor ya bizim grupta kimseler yok

Sen yaptın grupları canım ben sadece gulbe şekeri aldım.

Canım diyete başladığın ilk zamanlar çok hızlı gider her ay 10 10 veremezsin ama ilk ay dikkat eder sporla desteklersen verirsin canım. 30 gun var kurban bayramına. Ben yarın şeker orucuna başlayacağım sen de başla benimle.

Şekerli herşey, hamur işleri, beyaz ekmek, pirinç patates yasak. Kuru ve taze meyveler serbest. Katılmak ister misin. Sadece 3 gün dene benimle. Çok krize girersen 1 gün ara verir devam edersin. Yaparsın canım. Ben artık bişey canım çektiği zaman yedin şimdiye kadar basenlerinde gobeğinde duruyor hala vucudunda yeme artık diyorum. İnstagramda persko diye bi kızdan okumuştum bunu cidden işe yarıyor. Sen de öyle duşun.

Anlamadım anka ya umut hergün spor yapardı şimdi spor yapmıyor listede sporu yok. Marselinda asya ortalıkta yok of of hippo tatildeyim dedi spor yok ben tevafuk kaldık sanırım

Kızlar gorumcem Gil geldi şehir dışından ablamgilde burda bi kafile gidiyor biri geliyor.o ayrı öyle bir koca var ki bende Allah dusmanima vermesin.ben devam edemicem galiba kızlar.sartlarim o kadar kötü berbat ki anlatamam köşe bucak saklanıp ağlayıp sonra elimi yüzümü yıkayıp çıkıyorum Beslenmemi hiç düşünmüyorum bile benim evliliğim neden boyle oldu eşim neden bu kadar değişti bilmiyorum

Tamam bende deneyecegim sanirim ba6rama kadar disimi sıkabilirim midafirliklerde yada misafir gelince yed6gim6zde sorun ol6r mu 6ek gezmeye g6den biri degilim ama ara ara oyle suprizler olabiliyor

Tamam bende deneyecegim sanirim ba6rama kadar disimi sıkabilirim midafirliklerde yada misafir gelince yed6gim6zde sorun ol6r mu 6ek gezmeye g6den biri degilim ama ara ara oyle suprizler olabiliyor
Misafir gelince yemene gerek yok canım ama gidince çok ısrar ederlerse tadına bak. Israr etmezlerse gerek yok bayramda tartıda göreceğin rakamı düşün. Hadi bakalım gazamız mübarek olsun. Yarın başlayacağım diye bu gün abartma ama sakın.

Elimden geleni yapicam hadi hayirlisi insallah

Psikolojik şiddetin ennn alasi.dayakta abimgil den korktugundan yok.cirpiniyorum ama cirpindikca batiyorum
Evlilik ailelerin istegiyle mi oldu gercekten cok uzuldum cocuk falan var mi siz calisiyormusunuz calisiyoraaniz kendinize yeni bir hayat kurmanin yollarina bakin derim Allah yardimciniz olsun

Derdi ne ki size neden boyle sıkintı yasatiyor hayatinda baska bir kadin mi var acaba

Psikolojik şiddetin ennn alasi.dayakta abimgil den korktugundan yok.cirpiniyorum ama cirpindikca batiyorum
Evlilik ailelerin istegiyle mi oldu gercekten cok uzuldum cocuk falan var mi siz calisiyormusunuz calisiyoraaniz kendinize yeni bir hayat kurmanin yollarina bakin derim Allah yardimciniz olsun

Derdi ne ki size neden boyle sıkintı yasatiyor hayatinda baska bir kadin mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…