- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Çok şanslısın bizde Yök öyle görümceGörümcem çok iscimendir. Kilimleri yıkadı bugün ben de diğer isleri yaptım. Yukumun çoğunu aldı Allah razı olsun.
Harikasın canım darısı başıma inşallah. Yarın 1. Günden başlıyorum yine gel beraber yapalım. Eşlik et banaAnka ankacım paylaşımı meşgul etmeyim diye oraya yazmadım
Ben 2 sene önce 6 ay kadar meyve kurumeyve hariç tatlı hamurişi makarna pilav beyaz ekmek yememiştim 34 kilo vermiştim
Insan gerçekten yemedikçe canı istemiyor
Ama bayram nedeniyle bi başladım arkası geldi
Yemeyince vücut unutuyor Ama yiyincede tekrar başa sardım
Hadi kızz madem istedin yapalımHarikasın canım darısı başıma inşallah. Yarın 1. Günden başlıyorum yine gel beraber yapalım. Eşlik et bana
Ben 21 düşünüyorum ama 21 yaptıktan sonra bayrama kadar da yapılır. Ben patates sevmiyorum zaten. Pirinç de uzun zamandır yapmıyorum. Tamam yarın başlıyoruz o zamanHadi kızz madem istedin yapalım
Tatlı hamurişi beyaz ekmek p.pilavı makarna bisküvi yok
Aslında ben patatesde yemiyorum ama bazen ödem için patates günü yapıyorum bide pirinç lapası
Onlar sayılmasın
Ilk hedef bayrama kadar olsun
Sen ne zamana kadar düşünüyosun
Aslan kaptanGünaydın kızlar. Yürüyüşe çıkıyorum bakalım kaç dakika yuruyebileceğim.
Kız sıcak değil mi nasıl sürüyorsun maşallah.Ben de atakoyden karakoye geldim ara vermeden bisikletle 1 saat 20 dak surdu. Burdan bebege devam edicem. Bi de bunun geri donusu var. Sag salim eve varabilirim insallah
Hoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Onları oku. Sonra başlangıç kilo boy ve hedef kilo yazarak başlayalım. Her gün menu paylaşımı yap sporunu suyunu ihmal etme. Menülerine yapılan önerileri dikkate al kurban bayramında 94 olursun kesinMerhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim insallah hep beraber hedefledigimiz kilolara kavusuruz
Maalesef ki kilom olmam gerekenin cok ustunde ve en azindan belli bi kismini kisa bi surede vermek istiyorum
Oyle sok diyetler falan degilde 104 kiloyum en azindan bir ay icinde 94 falan olabilmeyi istiyorum cunku artik hayatimda sıkintı haline geldi hemde fazlasiyla
Tamam okyrum kurallari ayyy insallah kurban bayramina 94 olurum olursam cok mutlu olurumHoşgeldin canım. 1. Sayfada kurallarımız var. Onları oku. Sonra başlangıç kilo boy ve hedef kilo yazarak başlayalım. Her gün menu paylaşımı yap sporunu suyunu ihmal etme. Menülerine yapılan önerileri dikkate al kurban bayramında 94 olursun kesinBu gün pazar biraz durgun olabiliriz ama normalde çok aktif bir takımız. Sık sık girersen motivasyonun artar
1 ayda 10 kilo çok cnm. . Bende 175 boya 102 ile başladım.. önce biraz dikkat ederek 93 e düştüm. . Sonra bu takımla 82ye.. Toplam 6 ay sürdü 20 kilo vermek. . Duraksamalar oldu.. bıktığım oldu.. şimdi izindeyim sonrasında inş tekrar devam edicemMerhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim insallah hep beraber hedefledigimiz kilolara kavusuruz
Maalesef ki kilom olmam gerekenin cok ustunde ve en azindan belli bi kismini kisa bi surede vermek istiyorum
Oyle sok diyetler falan degilde 104 kiloyum en azindan bir ay icinde 94 falan olabilmeyi istiyorum cunku artik hayatimda sıkintı haline geldi hemde fazlasiyla
Hoşgeldin beraber çok güzl kilolar vereceğiz :)Boyum 161 yasim 29 kilom 104 hedef kilom 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?