- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
MuhahahahahaBugüne aşırı spor yapmalıyız 1. Grup nerdesiniz ya ağlıcam valla
6 sene bekledim birde onu ben gülüm severek evlendik böyle biri değil di.ailesi yüzünden annesi dolduruyor.napicam bilmiyorumEvlilik ailelerin istegiyle mi oldu gercekten cok uzuldum cocuk falan var mi siz calisiyormusunuz calisiyoraaniz kendinize yeni bir hayat kurmanin yollarina bakin derim Allah yardimciniz olsun
Derdi ne ki size neden boyle sıkintı yasatiyor hayatinda baska bir kadin mi var acaba
Insallah duzelir eski gunlerdeki gibi olursunuz6 sene bekledim birde onu ben gülüm severek evlendik böyle biri değil di.ailesi yüzünden annesi dolduruyor.napicam bilmiyorum
Dua sürekli dilimde gülüm Rabbim onu ıslah etsinInsallah duzelir eski gunlerdeki gibi olursunuz
Duanin gucune inanirmisin bilmem ama Bakara suresi karı koca arasindaki gecimsizligin duzelmesine iyi geliyormus okumayi bilmiyorsanda ac internetren evde okundun
Bende sirke kokuduna dayanamam ama kapi kollarini esiklerini falan sirkeli suyla sil kotu enerjiyi uzaklastiriyormus
Denemekten zarar gelmez insallah duzelir hersey
Amin insallahDua sürekli dilimde gülüm Rabbim onu ıslah etsin
Canım sonra bizde eksik var diye kendi takımıma aldım:))@MiuLego çok çok Üzgünüm cnm ya.. ama inan çok dolu geçiyor günlerim..Anka ben gelene kadar yerime prensesmat ı koyacaktı. Bugün yapabilirsem en azından leslie falan yapim birazda bölgesel çalişim cnm ya..
Bugün kaçamakmı yaptında yarın başlıyosun :))Ben 21 düşünüyorum ama 21 yaptıktan sonra bayrama kadar da yapılır. Ben patates sevmiyorum zaten. Pirinç de uzun zamandır yapmıyorum. Tamam yarın başlıyoruz o zamanDurt her gün beni. Ben de seni durterim
Evet kahvaltıda yarım simit yemiştimBugün kaçamakmı yaptında yarın başlıyosun :))
Ben dün başladım sayılır ama hadi yarın 1.gün sayalım senin için :))
Akşam yarım saat yürüdüm. Görümcem de yürüyecekti, yürüyüş bandı ısınıyor yağı kalmamış evde, az yürüdüm o yüzden.
Biliyorum, geç kaldım. Kalabalık olunca işte..Ertesi gün 11 e kadar ekliyoruz canım listeye
Yapma bi daha böyle 30,puan boşa gitti.Biliyorum, geç kaldım. Kalabalık olunca işte..
Ben biraz yaptım daha da yaparımBugüne aşırı spor yapmalıyız 1. Grup nerdesiniz ya ağlıcam valla
Allah'tan daha sayilmiyor.Yapma bi daha böyle 30,puan boşa gitti.
Canim hic rest cekmeyi denedin mi? Tabi bunu ancak herseyi goze aldiginda yapabilirsin.6 sene bekledim birde onu ben gülüm severek evlendik böyle biri değil di.ailesi yüzünden annesi dolduruyor.napicam bilmiyorum
Neyse son olsunEvet kahvaltıda yarım simit yemiştim
Kız sayılıyor cuma başladık işte. Ben o kadar işin arasında neden spor yapayımAllah'tan daha sayilmiyor.
Tamam canım.Neyse son olsun
Bidaha görmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?