Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

6 sene bekledim birde onu ben gülüm severek evlendik böyle biri değil di.ailesi yüzünden annesi dolduruyor.napicam bilmiyorum

6 sene bekledim birde onu ben gülüm severek evlendik böyle biri değil di.ailesi yüzünden annesi dolduruyor.napicam bilmiyorum
Insallah duzelir eski gunlerdeki gibi olursunuz

Duanin gucune inanirmisin bilmem ama Bakara suresi karı koca arasindaki gecimsizligin duzelmesine iyi geliyormus okumayi bilmiyorsanda ac internetren evde okundun

Bende sirke kokuduna dayanamam ama kapi kollarini esiklerini falan sirkeli suyla sil kotu enerjiyi uzaklastiriyormus

Denemekten zarar gelmez insallah duzelir hersey

Dua sürekli dilimde gülüm Rabbim onu ıslah etsin

Günaydınlar. Gerçi sabah 7 de kalktım da anca yazıyorum. Büyük görümcemler de geldi kahvaltıya koca tekne hamurdan sıkma yaptılar. 1 kibrit kutusu kadar yedim @Gulbe seker Yumurta, lor ve domates yedim, süt içtim. Yeni uzandım. İkindi vakti de ızgara köfte partisi var. Mangal yakacağız. Ekmeksiz nımnımnım..

Ben 21 düşünüyorum ama 21 yaptıktan sonra bayrama kadar da yapılır. Ben patates sevmiyorum zaten. Pirinç de uzun zamandır yapmıyorum. Tamam yarın başlıyoruz o zaman Durt her gün beni. Ben de seni durterim
Bugün kaçamakmı yaptında yarın başlıyosun :))
Ben dün başladım sayılır ama hadi yarın 1.gün sayalım senin için :))

Canim hic rest cekmeyi denedin mi? Tabi bunu ancak herseyi goze aldiginda yapabilirsin.

Aslinda cok sanslisin ailen de arkanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…