Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam bende deneyecegim sanirim ba6rama kadar disimi sıkabilirim midafirliklerde yada misafir gelince yed6gim6zde sorun ol6r mu 6ek gezmeye g6den biri degilim ama ara ara oyle suprizler olabiliyor
Aklından gezmeye falan gidince yiyeyim ya da misafir gelince yesem olur mu dersen gerisi gelir beynin en yeter kurbana gidecek bir sürü
Kilom var de ve yeme artık şimdiden hoş geldin

Hastalıktan kalktım da eşimin eziyeti bitmiyor.sadece dayak eziyet değil mis yani adam resmen hayatı dar ediyor bana

Canim yasin kac bilmiyorum ama 15 yil fiziksel ve psikolojik siddetin alâsini yasamis biri olarak söyleyebilirim ki bir kere basladi mi bitmek bilmiyor. Senin ailen varmis arkanda benim kimsem de yoktu hala da yok hayata tek tabanca kafa tutanlardanim üç yil oldu ayrilali hep çocuklar için deyip sabrettim ama dünya varmis keske bir on yil önce yapsaydim diyorum
Herkesin sartlari farkli olabilir tabi ekonomik bagimlilik falanda varsa cok zor Ayril demiyorum bu tür radikal kararlari artisini eksisini hesaplayip kisi kendi vermeli ama sunu bil ki çoluk çocuk bir gün kendi yoluna gidecek ve sen sonunda bir avuc depresyon hapi ile kalabilirsin
Oluruna bak sabrini sonuna kadar kullan diren ama eger olmuyorsa da aklindan sunu cikarma Bunu yasamak zorunda degilsin sen degerlisin ve senden bir tane var

Ne kadar güzl anlatmışsın simi her kelimesine katıkıyorum asya_01 göz önünde bulundur bunları canım. Seni dde tebrik ederim canım hayata karşı duruşundan. Hepimiz kendimizi güçsüz sanıyoruz yapamayız sanıyoruz ama aslında içimizde külreyen bi aslan var ona yol açarsak dimdik ayakta durup herşeyle baş edebiliriz

Hangi çilgin bana zincir vuracakmis sasarim

Anlamadım anka ya umut hergün spor yapardı şimdi spor yapmıyor listede sporu yok. Marselinda asya ortalıkta yok of of hippo tatildeyim dedi spor yok ben tevafuk kaldık sanırım
Yaaa spor yaptım bennn canım akşam listeyi bulamadım , ilk sayfadan da kopya yapamadım canım . Şimdi eklicem inş da en son yazılanı bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…