Anam oldum vallaha oldum
3 saat 45 dakika oldu.
225 dk x 2 = 450 puan
ekliyorum captan listeye o halde ..tabi listeyi bulabilirsemKızlar ben bu 11 e kadar ekleme kısmını 1. Sayfaya yazmamışım. Benim hatam o sebeple bu seferlik ekleyin listeye. Ben de tabloya ekleyeyim.
Kuzum toplamda hata var leslie 1 le çarpılıyorBenim dün yaptığım sporlar ne olacak anka canım. Listeyi bulamadım .
29 temmuz
45 dk lesli
30 çakı
60 mekik
90 plank
60 wall sit
Toplam 105
Bu dedikleriniz ne ben onu anlayamadim pekKuzum toplamda hata var leslie 1 le çarpılıyor
Mekik daki toplamı 18
Wal sit ve plank topal 15 olunca
Toplam 78 oluyor
tebrik ederim yahu sporda sınır tanımıyorsunAnam oldum vallaha oldum
3 saat 45 dakika oldu.
225 dk x 2 = 450 puan
Gruplara ayrılıp spor yapıyoruz canım her sporun birinci sayfada belirlenen puanları var hesapliyiruzBu dedikleriniz ne ben onu anlayamadim pek
teşk edrim canım.umut-16 ekledim canım
bogazimi tutamiyorum, spora yuklenmesem kesinlikle kilo verememtebrik ederim yahu sporda sınır tanımıyorsun
Merhaba ben bugun geldimYeni gelen arkadaşlar beni bi ara etiketleyin ve boy kilo ile kendinizi tanıtın zahmet olmasa.. çok uzak kaldım.. tanışalım
piknikteydik bütün gün, bebişi uyuttum girdim neler konuşmuşsunuz neler. Bugün yorgunluktan spor fln yapamadım, öğünlerimde kaydı, bugün çok sallabaş gitti
toplam yediklerim;
1 yumurta domates salatalık zeytin peynir
1 tabak patates salatası
4 kabak mücver
1 avuç ceviz
eve gelince 1 kepçe çorba
üstüne bir de regl oldum, yarına halsiz olmam da sporumu yaparım inşallah.
Merhaba ben bugun geldim
Yasim 29 boyum 161 kilom 104 hedefim 60 ama ilk hedefim ramazan bayramina kadar 10 kg verebilmek
Çok sağol miucum.yarın yapıyorum inşallah..bakalım nasıl geçecekEki Görüntüle 2027612Korhilalp kuzum dün tüm akşam uyudum inşallah geç kalmadım ya bak böyle yazıyor muz süt detoksunda ama ben 3 ana öğünde 1 muz 1 süt şeklinde yaptım ara öğünlerde yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?